Home

Home

ľavý banner

6 DÔVODOV, PREČO JE TEHOTENSKÝ VANKÚŠ IDEÁLNYM SPOLOČNÍKOMM PRE KAŽDÚ MAMIČKU

Pridal: Mária Šandalová Kategória: Vankúše Dňa: Pozretí: 823

Počas tehotenstva je telo každej budúcej mamičky namáhané oveľa viac ako inokedy, pretože v tejto fáze funguje pre dvoch – ženu a jej dieťa. Tehotenský vankúš dokáže v tehotenstve nemalou mierou prispieť ku kvalitnejšiemu odpočinku a pokojnému spánku matky. Vankúš je užitočný aj po pôrode, kedy pomôže pri dojčení, a poskytne ideálnu polohu pre spánok matky aj bábätka. Okrem toho existuje celý rad dôvodov, prečo sú tehotenské vankúše v štádiu gravidity, ale aj po nej, užitočnou pomôckou pre každú mamičku.

 

1. Maximálne pohodlie pre namáhanú chrbticu

Chrbtica budúcej mamičky je v období gravidity nadmerne namáhaná nie len cez deň, ale aj počas spánku. Vankúš pre tehotné ženy toto namáhanie zmierňuje tak, že podopiera bruško, a tým mu dodáva väčšiu oporu. Vďaka unikátnemu tvarovaniu môžete vankúš využiť okrem spánku taktiež ako pomôcku pri oddychovom ležaní alebo ako podperu hlavy pri sledovaní televízie.

 

2. Pri kojení odbremení vaše ruky

Dojčiace vankúše v tvare podkovy poslúžia aj ako opierka, ktorá zabezpečí mamičke ideálnu polohu a výšku bábätka pri kojeníTento vankúš funguje aj ako bariéra, ktorá ochráni dieťa pri sedení pred prevrátením a zošmyknutím z postele.

 6 dôvodov, prečo je tehotenský vankúš ideálnym spoločníkom pre každú mamičku

 

3. Veľkosti a tvary pre každého

Aby vo vankúši našli svoje pohodlie všetky mamičky, tehotenské vankúše sa vyrábajú v rôznych veľkostiach a tvaroch. Od menších, ktoré sú veľmi praktické a manipulácia s nimi je jednoduchá, až po väčšie. Tie svojimi viacúčelovými vlastnosťami umožňujú nájsť komfort pre ženu a jej malé dieťatko pri dojčení v ľahu aj v sede.

Veľké vankúše svojimi rozmermi obklopujú počas spánku celé ženské telo, čím odpadá nutnosť ich prehadzovania zo strany na stranu pri každom pretáčaní a zmene polohy.

 

6 dôvodov, prečo je tehotenský vankúš ideálnym spoločníkom pre každú mamičku

 

4. Zlaďte si ho podľa seba

Ak nechcete, aby váš tehotenský vankúš pôsobil svojou bielou farbou jednotvárne a nudne, môžete si naň zaobstarať obliečku vo svojich obľúbených farbách a vzoroch. Tú v prípade zašpinenia jednoducho vyperiete a vankúš aj naďalej ostane ako nový.

  6 dôvodov, prečo je tehotenský vankúš ideálnym spoločníkom pre každú mamičku

 

5. Materiál vhodný aj pre alergikov

Zvršok tehotenského vankúša je zhotovený zo 100% kvalitnej tkanej bavlny, ktorá je veľmi príjemná na dotyk. Vnútro vankúša tvorí výplň z dutých vlákien, ktoré sú svojimi vlastnosťami maximálne zdraviu neškodné a vhodné aj pre alergikov či astmatikov. Ďalšou výhodou týchto výplní je ich nízka hmotnosť a jednoduché doplnenie do vankúša, ktorý môže po častom používaní stratiť svoju tuhosť a objem.

Okrem nich však existujú vankúše plnené ľahkými EPS guličkami, ktoré presypávaním udržiavajú vankúš v stálej pevnosti a umožňujú jeho tvarovanie podľa vašej potreby.

 

6. Tehotenský vankúš využije celá rodina

Aj keď sú tehotenské vankúše primárne určené ženám a ich malým deťom, svoju obľubu si nájdu aj vo zvyšku celej vašej rodiny. Pocit uvoľnenia po dlhom a úmornom pracovnom dni v ňom nájdu aj tvrdo pracujúci ockovia, staršie deti po príchode zo školy alebo starší ľudia.

 6 dôvodov, prečo je tehotenský vankúš ideálnym spoločníkom pre každú mamičku

 

Či ste budúca mamička, ktorá na svoje dieťa ešte len čaká, alebo už čerstvá mamička, ťažkosti spojené s najkrajším obdobím vášho života však sprevádzajú každú z vás. Tehotenské a dojčiace vankúše vám pomôžu zmierniť bolesti a uľahčia odpočinok vám aj vášmu dieťatku. Pozrite si ponuku tehotenských vankúšov, a aj vďaka ním prežijete obdobie svojho tehotenstva a materstva s väčšou radosťou a šťastím.



Komentáre

Zanechajte svoj komentár