ľavý banner

BLACK FRIDAY

Najväčšie zľavy roka! V našom BLACK FRIDAY získate z pohodlia svojho domova produkty za fantastické ceny. Nielenže skvele nakúpite, ale k tomu aj ušetríte. O ostatné sa postaráme my. Darujte sebe alebo svojim blízkym originálne a praktické darčeky za  neopakovateľné ceny. Čo viac si priať ako kvalitné, lacné, rýchlo dodané a slovenské produkty bez námahy?

Zľavy BLACK FRIDAY nie je možné kombinovať s inými zľavami a kupónmi.

black friday

Filtrovať podľa

Cena
Rozmer
Rozmer obliečok
viac... menej
Farba
Balenie obsahuje
Filter
    Obliecky_bavlnene_Ottorino_ruzove_EMI
    Skladom
    32 €

    Bavlnené obliečky ktoré vás potešia svojim jemným a príjemným materiálom. Obľúbite si ich vďaka trvácnej a pevnej 100% bavlne delux z ktorej sú vyrobené.Táto bavlna je zároveň vzdušná takže vám zaručí komfortný spánok bez potenia. Vzor obliečok okrášli krásnu spálňu. 

    • Zľava -37%
    Obliecky_Dubai_bielo_cierne_EMI
    Skladom
    19,90 €
    32 €

    Bielo-čierne obliečky Dubai s jednoduchým a moderným  vzorom. Vyrobené sú z veľmi kvalitného, jemného a trvácneho typu 100 % bavlny delux. Zamilujete si ich jemnosť a kvalitu. 

    chnapka_dvojita_do_kuchyne_emi
    Skladom
    9,90 €

    Dvojitá chňapka EMI sa stane vašim obľúbeným pomocníkom v kuchyni. Vďaka nezvyčajnému strihu vám táto chňapka ochráni celé ruky pred popálením. Ideálna na prenos horúcich hrncov a panvíc. Vyrobená na Slovensku s povrchom zo 100% bavlny a vyplnená vatelínom.

    • Zľava -20%
    Anatomicky_vankus_Elastomer_52x34x10_cm_EMI
    Skladom
    100 €
    125 €

    Revolúcia spánku prichádza! Inovatívny materiál hyperelastický polymér pohlcuje vibrácie, udržiava optimálny teplotný rozsah, a poskytuje dokonalé pohodlie. Tvar a dizajn vankúša bol navrhnutý tak, aby zabezpečil optimálnu oporu krku a hlave s udržaním fyziologického zakrivenia chrbtice.

    utierky_na_riad_tmavozelene_set_3_ks_emi
    Skladom
    5 €

    Utierky na riad zo 100% bavlny výborne sajú vodu, sú príjemné na dotyk a môžu sa prať v práčke. Tieto praktické kuchynské utierky vám budú zaručene spríjemňovať prácu v kuchyni.

    Črn set 3 kuhinjskih krp EMI
    Skladom
    5 €

    Utierky na riad zo 100% bavlny výborne absorbujú vodu, sú príjemné na dotyk a môžu sa prať v práčke. Balenie obsahuje tri kusy čiernych utierok 40 x 60 cm. Tieto praktické kuchynské utierky vám budú zaručene spríjemňovať prácu v kuchyni.

    Vankúš 35x45 antialergický...
    Skladom
    3,90 €

    Antialergický vankúš rozmeru 35x45 centimetrov je vyrobený na Slovensku a vďaka tomu, že je antialergický, je vhodný pre alergikov a ľudí, ktorí trpia respiračnými ťažkosťami.

    • Zľava -17%
    Obliecky_bavlnene_Ornament_cierny_EMI
    Skladom
    19,90 €
    24 €

    Obliečky Ornament sú obľúbené vďaka svojmu jedinečnému vzoru a sú ideálne do vašej spálne. Obliečky sú vyrobené zo 100 % husto tkanej bavlny don.

    • Zľava -17%
    lacne_obliecky_EMI
    Skladom
    19,90 €
    24 €

    Obliečky Rím s jednoduchým vzorom vyrobeným exkluzívne iba pre spoločnosť EMI sú skvelým riešením pre detské, manželské, ale aj študentské izby. Vysoká kvalita 100% bavlny delux vám zaručí spokojnosť. 

    Ak ste nenašli svoj rozmer v ponuke ušijeme vám ich na mieru.

    obliecky_bavlnene_flame_emi
    Skladom
    28 €

    Posteľné obliečky ovplyvňujú kvalitu spánku. Vyberte si preto kvalitnú 100% bavlnu delux, ktorá vám zaručí jemnosť, priedušnosť, trvácnosť, farebnú stálosť a žiadny polyester. Zaspávajte ako v bavlnke.

    • Zľava -28%
    Obliecky_bavlnene_Royal_sive_EMI
    Skladom
    19,90 €
    28 €

    Posteľné obliečky Royal v sivej farbe sú vyrobené z kvalitnej 100% bavlny delux. Elegantný vzor krásne ozdobí každú spálňu. Vlastnosti bavlny delux ako jemnosť, trvácnosť, jednoduchá starostlivosť a hustota tkania zaručene oceníte. Budete si ich môcť vychutnávať roky v nezmenenej kvalite. 

    • Zľava -28%
    obliecky_s_modernym_motivom_emi
    Skladom
    19,90 €
    28 €

    Posteľné obliečky Phoenix EMI vyrobené zo 100% bavlny delux si zamilujete vďaka ich jemnosti, trvácnosti, hustote tkania a farebnej stálosti. Moderný vzor a krásne farby oživia každú spálňu. Praktické zapínanie na gombíky. 

    • Zľava -17%
    Obliecky_bavlnene_dots_cervene_EMI
    Skladom
    19,90 €
    24 €

    Posteľné obliečky Dots červené sú ušité na Slovensku z husto tkanej 100% bavlny don. Jednoduchý vzor obliečok ozdobí každú izbu.

    • Zľava -23%
    Obliecky_bavlnene_Rosina_hnede_EMI
    Skladom
    19,90 €
    26 €

    Bavlnené obliečky vyrobené zo 100% bavlny delux vás zabalia do jemnosti. Elegantný vzor ozdobí každú spálňu. Bavlnená látka je absolútne zdraviu neškodný materiál, ktorý si výborne rozumie aj s citlivou pokožkou. Zapínanie je pomocou gombíkov. 

    • Zľava -17%
    postelne_obliecky_do_spalne_vzorovane_EMI
    Skladom
    19,90 €
    24 €

    Bavlnené obliečky Etno sa vyrábajú na Slovensku zo 100% bavlny delux, ktorá je charakteristická svojou jemnosťou, trvácnosťou a vysokou gramážou. Na dotyk sú príjemné a svoje žiarivé farby si zachovávajú aj po dlhom používaní. Poteší vás aj jednoduchá starostlivosť a pranie na 60°C.

    • Zľava -17%
    obliecky_bavlnene_etno_kremovo_bordove_emi
    Skladom
    19,90 €
    24 €

    Bavlnené posteľné obliečky Etno sú vyrobené na Slovensku zo 100 % bavlny delux, ktorá sa vyznačuje jemnosťou, trvácnosťou a vysokou gramážou. Sú príjemné na dotyk a svoje krásne farby si zachovávajú aj po viacerých praniach a dlhom používaní.

    Ľanová rukavica Cook biela EMI
    Skladom
    11,90 €

    Ľanová chňapka Cook v bielej farbe poskytuje ochranu pred popálením. Ľan dobre saje a odvádza vlhkosť aj teplo. Ideálny je aj pre alergikov. Rukavica je z oboch strán prešitá a pre lepšie uskladnenie je na nej pútko.

    • Zľava -20%
    prehoz_na_postel_dubai_emi
    Skladom
    23,92 €
    29,90 €

    Prehoz na posteľ Dubai sa hodí každej spálne. Vďaka prehozu bude vaša posteľ vždy dokonale ustlaná. Súčasťou balenia je aj obliečka na vankúš s rozmermi 40x40 cm. 

    • Zľava -20%
    prehoz_na_postel_lace_emi
    Skladom
    23,92 €
    29,90 €

    Prehoz na posteľ Lace príjemne doplní spálňu či detskú izbu. Vďaka prehozu budete mať ustlané za pár sekúnd. Súčasťou balenia je aj obliečka na vankúš s rozmermi 40x40 cm. 

    • Zľava -33%
    Obliecky_ornament_Exclusive_saten_zlte_EMI
    Skladom
    30 €
    45 €

    Saténové obliečky vyrobené z bavlneného saténu sú ideálnou voľbou pre všetkých, ktorí si radi užívajú kvalitu a luxus. Výnimočné sú svojou jemnosťou, dlhou životnosťou, jednoduchou údržbou. Okrem toho netvoria žmolky a nešmýkajú sa.

    Obliecky_Leticia_saten_EMI
    Skladom
    51 €

    Saténové obliečky Leticia sú zhotovené z jemného a kvalitného bavlneného saténu. Vzor z kolekcie Leticia je exkluzívne navrhnutý iba pre spoločnosť EMI. Exkluzívne balenie v krabičke. 

    Deka_cervena_Pareo_150x175_cm_EMI
    Skladom
    17,90 €

    Bavlnená deka Pareo je ručne tkaná, mäkká, hrejivá a ľahko sa udržiava. Využijete ju počas dlhých zimných večerov, ale poslúži vám aj v lete ako ľahká prikrývka či dekorácia. Rozmer deky je 150x175 cm.

    Mojkacik_s_dekou_carko_EMI_rozpravka_zadarmo
    Skladom
    24,50 €

    Mojkáčik Čarko s ktorým sa môžu vaše deti neustále maznať je vyrobený z jemných materiál určených aj pre citlivú pokožku bábätka. Má upokojujúci účinok a rozvíja motorické vlastnosti dieťatka. Vyvára pocit istoty, bezpečia a stane sa najlepším kamarátom vašich ratolestí. Čarko pozná 3 čarovné slová - prosím, prepáč, ďakujem. Okrem hebučkého nového kamaráta je súčasťou mojkáčika aj rozprávka zadarmo, ktorú môžete pustiť svojím deťom pred spaním. 

    kuchynske_utierky_emi
    Skladom
    5 €

    Utieranie riadu bude odteraz hračkou. Kuchynské utierky zo 100% bavlny výborne sajú vodu, sú príjemné na dotyk a môžu sa prať v práčke. 

    Vzor podľa aktuálnej ponuky. Nie je možné si vzor vybrať.