ľavý banner

Saténové obliečky

Saténové obliečky sú luxusné posteľné obliečky, ktoré si vás získajú eleganciou, jemnou štruktúrou a lesklým vzhľadom. Sú obľúbené hlavne u ľudí, ktorí si potrpia na niečo náročnejšie, elegantnejšie, luxusnejšie a viac nóbl. Na saténových posteľných obliečkach sa netvoria žmolky a ich životnosť je trojnásobne dlhšia ako životnosť bežných obliečok. Navyše, sú príjemne hebké, nechladia a nehrejú. Ak chcete o nich vedieť viac, čítajte článok Ako si vybrať saténové obliečky.

Filtrovať podľa

Materiál obliečok
Farba
Zapínanie obliečok
Pranie
Gramáž
Zloženie
Šitie na mieru
Možnosť zmeny zapínania
Rozmer obliečok
Vzor
Sušenie v sušičke
Filter
    • Zľava -35%
    Obliečky Belissa satén EMI
    Skladom
    29 €
    45 €

    Posteľné obliečky Belissa vás očaria svojou kvalitou. Vyrobené sú z vysoko kvalitného a jemného bavlneného saténu s krásnym vzorom a zapínaním na zips. 

    • Zľava -35%
    Obliečky MARIET satén EMI
    Skladom
    29 €
    45 €

    Doprajte si pocit luxusu v objatí saténových obliečok a ozdobte svoju spálňu eleganciou. Obľúbite si ich trvácnosť, kvalitu, hebkosť, farebnú stálosť a jemnosť. Majú až trojnásobne vyššiu životnosť a netvoria žmolky.

    • Zľava -33%
    Obliecky_Oranje_saten_EMI
    Skladom
    30 €
    45 €

    Obliečky z bavlneného saténu Oranje EMI vnesú do vašej spálne pocit luxusu. Obliečky sú príjemné na dotyk, jemné, lesklé a rýchlo schnú. Majú dlhú životnosť a zapínanie je riešené formou zipsu.

    • Zľava -33%
    Obliecky_ornament_Exclusive_saten_zlte_EMI
    Skladom
    30 €
    45 €

    Saténové obliečky vyrobené z bavlneného saténu sú ideálnou voľbou pre všetkých, ktorí si radi užívajú kvalitu a luxus. Výnimočné sú svojou jemnosťou, dlhou životnosťou, jednoduchou údržbou. Okrem toho netvoria žmolky a nešmýkajú sa.

    • Zľava -35%
    Obliečky ZAFER satén EMI
    Skladom
    29 €
    45 €

    Nádherné saténové obliečky navodia pocit dokonalej harmónie. Veľmi vhodné sú aj ako darček. Zamilujete si ich jemnosť, trvácnosť, eleganciu, a kvalitný materiál. Spracovanie bavlny a vlastnosti bavlneného saténu prinášajú výnimočný komfort.

    • Zľava -35%
    Obliečky Symphony satén...
    Skladom
    29 €
    45 €

    Saténové obliečky Symphony EMI v sivo-bielej kombinácii farieb zdobené kvetinovým vzorom dodajú svieži a pôvabný vzhľad každej spálni. Sú vyrobené na Slovensku z kvalitného bavlneného saténu.

    • Zľava -33%
    Obliecky_Escala_saten_bielo_hnede_EMI
    Skladom
    30 €
    45 €

    Saténové obliečky Escala sú vyrobené z jemného a kvalitného bavlneného saténu. Vďaka tomu nevytvárajú žmolky, majú dlhú životnosť, sú trvácne a hodvábne lesklé. Nešmýkajú sa a pôsobia luxusne.

    obliecky_talin_satenove_emi
    Skladom
    45 €

    Obliečky Talin z bavlneného saténu vám dodajú pocit luxusu. Získajú si vás svojou kvalitou, jemnosťou a hebkosťou. Majú jednoduchý vzor, ktorý sa hodí do každej spálne. Výhodou je, že na týchto obliečkach sa nevytvárajú žmolky. Zapínanie je praktické pomocou zipsu. 

    obliecky_nelly_saten_emi
    Skladom
    45 €

    Posteľné obliečky Nelly z bavlneného saténu dodajú vašej spálni luxusný vzhľad. Upútajú krásnym kvetinovým motívom, ale aj svojou kvalitou. Sú jemné na dotyk, trvácne a farebne stále. Majú praktické zapínanie na zips. 

    Obliecky_Sofia_saten_EMI
    Skladom
    45 €

    Posteľné saténové obliečky Sofia sú príjemne, mäkké a vyrobené z kvalitného saténu. Sú ideálne do horúcich letných dní. Majú vysoký lesk a žiarivé farby, nežehliacu a nezrážavú úpravu.

    • Zľava -33%
    Obliecky_Poetics_saten_sivo_biele_EMI
    Skladom
    30 €
    45 €

    Luxusné saténové obliečky Poetics v jemnej sivo-bielej kombinácii prinesú do každej spálne eleganciu a noblesu. Sú z kvalitného bavlneného saténu čo znamená jemnosť, trvácnosť, dlhú životnosť, žiadne žmolky a jednoduchú straostlivosť.

    • Zľava -33%
    Obliecky_Star_saten_sivo-hnede_EMI
    Skladom
    30 €
    45 €

    Saténové obliečky vyrobené z jemného, trvácneho a kvalitného bavlneného saténu. Sú zárukou spokojnosti aj pre náročnejších zákazníkov. Každej spalni dodajú eleganciu a vkus. Oceníte aj jednoduchú starostlivosť, dlhú životnosť a žiadne žmolky.

    • Zľava -33%
    Obliecky_ornament_Exclusive_saten_kremove_EMI
    Skladom
    30 €
    45 €

    Saténové obliečky s jemným vzorom sú ideálnou voľbou pre všetkých pôžitkárov, ktorí si radi užívajú kvalitu a luxus. Zabalia vás do jemnosti 100% bavlny deluxe, nešmýkajú sa, nevytvárajú žmolky a majú dlhú životnosť.

    Obliecky_Evita_saten_EMI
    Skladom
    51 €

    Obliečky Evita z kvalitného bavlneného saténu pôsobia luxusným dojmom. Kombinujú elegantný dizajn s jemnými kvetinovými vzormi a kvalitný luxusný materiál, ktorý oživí aj tú najvšednejšiu spálňu. Zapínanie pomocou zipsu. Exkluzívne balenie v krabičke. 

    Obliecky_Karla_saten_EMI
    Skladom
    51 €

    Luxusné a jemné saténové obliečky s decentným vzorom sú vyrobené z bavlneného saténu. Sú obľúbené u ľudí, ktorí si potrpia na kvalitu, luxus a eleganciu. Na saténových posteľných obliečkach sa netvoria žmolky a ich životnosť je trojnásobne dlhšia. Exkluzívne balenie v krabičke. 

    Obliecky_Leticia_saten_EMI
    Skladom
    51 €

    Saténové obliečky Leticia sú zhotovené z jemného a kvalitného bavlneného saténu. Vzor z kolekcie Leticia je exkluzívne navrhnutý iba pre spoločnosť EMI. Exkluzívne balenie v krabičke. 

    Obliecky_Sarah_saten_EMI
    Skladom
    51 €

    Luxusné saténové obliečky Sarah sú vyrobené z jemnej česanej 100% bavlny, ktorá sa vyznačuje vlastnosťami ako jemnosť a vysoká trvácnosť. Satén obľubujú najmä ľudia, ktorí si potrpia na niečo náročnejšie. Exkluzívne balenie v krabičke. 

    Obliecky_Sonia_saten_EMI
    Skladom
    51 €

    Posteľné obliečky ružovej farby sú vyrobené na Slovensku. Saténové obliečky Sonia sú decentné, elegantné, luxusné a vyrobené z jedinečnej 100% česanej bavlny. Exkluzívne balenie v krabičke.

    Obliecky_Christi_saten_EMI
    Skladom
    51 €

    Saténové obliečky Christi sú vyrobené z bavlneného saténu, ktorý sa vyznačuje vlastnosťami ako jemnosť a vysoká trvácnosť. Lesklý a na dotyk veľmi jemný saténový povrch vnesie do interiéru komfortný vzhľad. Exkluzívne balenie v krabičke.

    Obliecky_Loren_saten_EMI
    Skladom
    36 €

    Saténové obliečky vyrobené z jemného bavlneného saténu sa vám odmenia svojou hebkosťou, trvácnosťou a farebnou stálosťou. Netvoria žmolky a ich luxus a eleganciu si zamilujete. Spájajú v sebe všetky výhody bavlny aj saténu.

    Obliecky_Lilien_fialove_saten_EMI
    Skladom
    30 €

    Obliečky Lilien satén vyrobené z jemného bavlneného saténu v krásnom kvetinovom vzore a zapínanim na zips. Získajú si vás farbou, pevnosťou, navyše nechladia ani nehrejú.

    Obliecky_EVA_saten_EMI
    Skladom
    30 €

    Posteľné obliečky, ktoré Vám budú vyhovovať farbou, hrejivosťou a kvalitou. Vyrobené sú z najlepšieho jemného a trvácneho bavlneného saténu v krásnom kvetinovom vzore so spôsobom zapínania na zips. Sú ideálne aj ako luxusný darček.

    Obliecky_Lilien_oranzovo_biele_saten_Emi
    Skladom
    30 €

    Saténové obliečky Lilien v oranžovo-bielej farbe so zipsom, zdobené kvetinovým ornamentom s pruhmi, dodajú svieži a pôvabný vzhľad každej spálne. Sú vyrobené na Slovensku z kvalitného bavlneného saténu.

    • Zľava -33%
    • 0%
    satenove_obliecky_elements
    Vypredaný

    Obliečky z bavlneného saténu Elements EMI vnesú do vašej spálne pocit luxusu. Zabalia vás do jemnosti 100% bavlny deluxe, nešmýkajú sa, nevytvárajú žmolky a majú dlhú životnosť. Zapínanie je riešené na zips.