Ostatné

Ostatné produkty z našej ponuky tvoria koberce vyrobené na Slovensku, klasické a detské sedacie vaky, ktoré okrem pohodlného oddychovania poslúžia na zdravé sedenie, či textilné látky s rôznym príslušenstvom na šitie, ktoré poteší každú vynaliezavú gazdinku. Koberce nájdete v našej ponuke zhotovené vo viacerých rozmeroch a niekoľkých farebných variantoch. 

Filtrovať podľa

Kategórie
Cena
Množstvo látky metráže
Rozmer obliečok
viac... menej
Rozmer pelechu
Difuzér
Množstvo metráže
Tvar sedacieho vaku
Materiál sedacieho vaku
Farba
viac... menej
Balenie obsahuje
Filter
    • Zľava -20%
    Difuzér Mini tmavé drevo
    Skladom
    23,19 €
    28,99 €

    Praktický difuzér v kombinácii bielej farby a tmavého dreva nesmie chýbať v žiadnej domácnosti. Difuzér má zabudovanú batériu a ventilátor, ktorý rozptyľuje éterické oleje nakvapkané na filcovú podložku do ovzdušia. 

    • Zľava -20%
    Aroma difuzér Lux 150ml AP
    Skladom
    12 €
    15 €

    Aroma difuzér prinesie nielen krásnu vôňu do každej miestnosti, ale za pomoci éterických olejov aj pozitívne pôsobí na ľudský organizmus. Elegantný flakón navyše tvorí krásnu dekoráciu.

    Aroma difuzér Elegant 100ml AP
    Skladom
    12 €

    Aroma difuzér je praktický pomocník v domácnosti aj elegantná dekorácia. Vôňa éterického oleja sa z aroma difuzéra uvoľňuje postupne, a tak bude vaša domácnosť svieža a voňavá po celý deň.

    • Zľava -30%
    Nature7 aroma difuzér ALADDIN DF12A
    Skladom
    25,90 €
    37 €

    Difuzér rozptyľuje do vzduchu zmes vody a éterických olejov v podobe jemnej mikrohmly. Ovzdušie rozvonia, odstraňuje aj nežiaduce pachy a má liečebný účinok.

    Soľný svietnik Triple
    Skladom
    12,90 €

    Svietnik z himalájskej soli zlepšuje kvalitu vzduchu, pozitívne pôsobí na pokožku, zlepšuje imunitu a spaľovanie tukov. Soľný svietnik vás na prvý pohľad zaujme vzhľadom. Tri opracované kamene z himalájskej soli s otvorom na čajovú sviečku sú postavené do kovového stojana.

    • Zľava -20%
    Difuzér Mini svetlé drevo
    Skladom
    23,19 €
    28,99 €

    Difuzér je praktický pomocník, ktorý nesmie chýbať v žiadnej domácnosti. Váš domov nielen prevonia, ale za pomoci éterických olejov aj lieči. Difuzér má zabudovanú batériu a poháňajúci ventilátor, ktorý urýchľuje rozptyľovanie éterických olejov v ovzduší. Oleje nezahrieva a udržuje tak ich konštantnú kvalitu.

    Difuzér 160 ml biely GX DIFFUSER
    Skladom
    37 €

    Difuzér vo forme jemnej hmly rozptyľuje do vzduchu zmes vody a éterických olejov. Ovzdušie rozvonia a zároveň z neho odstráni nežiaduce pachy. Vychádzajúca hmla vďaka vlastnostiam olejov pôsobí liečivo.

    Záclona Net 140 x 250 cm biela
    Skladom
    15,95 €

    Biela záclona so vzorom sieťky je vyrobená zo 100% polyesteru, vďaka čomu je nenáročná na údržbu. Rozmer záclony je 140 x 250 cm, čo znamená, že je ihneď pripravená na zavesenie.

    biela polyestérová niť na ručné aj strojové šitie
    Skladom
    1,90 €

    Biela niť na šitie vyrobená zo 100% polyesteru. Návin nite je 5000 m. Niť je vhodná na strojové aj ručné šitie. Využijete ich pri výrobe odevov, textilných doplnkov, bytových doplnkov či pracovného oblečenia.

    gombík mangľovací plastový biely
    Skladom
    0,05 €

    Mangľovací gombík biely je vyrobený z odolného plastu, ktorý vydrží teplotu až 300°C. Priemer gombíka ja 1,5 cm a hrúbka 0,3 mm. Použijete ho pri výrobe textilných odevov, doplnkov prípadne ako náhradný po odtrhnutí na posteľných obliečkach.

    Zips metráž 1m EMI
    Skladom
    1 €

    Metráž špirálového zipsu je vhodná na odevy, vankúše, paplóny, kabelky a pod. Zips je pevný, stálofarebný a jeho špirála je rovnomernej veľkosti. 

    Difuzer GX-01K 160ml červený
    Skladom
    41,90 €

    Difuzer na vonne oleje vám nielen prevonia a vyčistí vzduch, ale spolu s éterickými olejmi pomáha aj pri liečbe ochorení. Využijete ho kdekoľvek ako difuzér do bytu, domu, kancelárie, na chatu.

    Metráž semiš červený S8 EMI
    Skladom
    7 €

    Metráž semiš je textilná látka vyrobená z kože, ktorá je univerzálna. Je vhodná najmä na interiérové doplnky. Je mäkká, jemná a príjemná na dotyk.

    • Zľava -71%
    Ochranné rúško dvojvrstvové textilné Plameniak s gumičkou EMI
    Skladom
    0,98 €
    3,40 €

    Ochranné rúško dvojvrstvové slúži ako bariéra pred škodlivinami a zabraňuje zbytočnému dotýkaniu sa tváre. Rúško je vhodné na opakované použitie, môže sa prať a žehliť. 

    • Zľava -71%
    Ochranné rúško dvojvrstvové textilné červené s gumičkou EMI
    Skladom
    0,98 €
    3,40 €

    Dvojvrstvové ochranné rúško na tvár je vyrobené z kvalitnej 100% bavlny a slúži ako bariéra zabraňujúca prieniku kvapôčiek slín. Rúško sa dá prať a žehliť. 

    • Zľava -83%
    Ochranné rúško dvojvrstvové textilné biele s gumičkou EMI
    Skladom
    0,50 €
    3 €

    Dvojvrstvové rúško na tvár je vyrobené z kvalitnej a zdravotne nezávadnej 100% bavlny. Môžete ho prať pri teplote 95°C a opakovane použiť. Okrem ochrany bráni aj zbytočnému dotýkaniu sa tváre.

    Éterický olej levanduľa 30 ml ml AirPleasure
    Skladom
    6,40 €

    Éterický olej z levandule ponúka vôňu, ktorá zapôsobí na vaše zmysly a prinesie vám dokonalý relax po ťažkom dni. Okrem vlastností, ktoré pozitívne vplývajú na vaše zdravie, pomôže zbaviť vašu domácnosť nežiaduceho hmyzu.

    Éterický olej zelený čaj 15 ml AirPleasure
    Skladom
    3,20 €

    Éterický olej zo zeleného čaju detoxikuje a podporuje tvorbu kolagénu, čo osvedčene potrebujeme v boji proti starnutiu pokožky. Zároveň zabraňuje tvorbe rakovinotvorných buniek a pomáha upokojiť po náročnom dni. Povedzte, existuje krajšia budúcnosť ako byť zdravá a ešte k tomu bez vrások?

    Éterický olej jazmín & kamélia 30 ml ml AirPleasure
    Skladom
    6,50 €

    Éterický olej z jazmínu a kamélie nie len prevonia váš domov krásnou kvetinovou vôňou, ale aj podporí fungovanie imunitného systému a pomôže s problematickými vlasmi, nechtami a pokožkou.

    Záclona Diana 140 x 245 cm biela
    Skladom
    15,95 €

    Biela voálová záclona Diana perfektne zapadne do každej obývačky. Je jemná, vzdušná a neutrálnaTkanina s jemnou textúrou bude dokonale harmonizovať s ostatnými materiálmi. Funguje skvele ako dekorácia jedného okna, ako aj základ pre bohatšiu kompozíciu. 

    • Zľava -71%
    Ochranné rúško dvojvrstvové čierne Classic s gumičkou EMI
    Skladom
    0,98 €
    3,40 €

    Čierne bavlnené rúško na tvár je vyrobené zo zdravotnej nezávadnej a pohodlnej látky. Nedráždi citlivú pokožku a dobre sadne na tvár každej dospelej osoby.

    • Zľava -71%
    Ochranné rúško dvojvrstvové textilné zelené s gumičkou EMI
    Skladom
    0,98 €
    3,40 €

    Dvojvrstvové textilné rúško slúži ako bariéra zabraňujúca prieniku kvapôčok slín. Ochranné rúško je vyrobené zo 100% bavlny, je priedušné, zdravotne nezávadné a dá sa prať.

    Aroma difuzér Home 80ml NS
    Skladom
    8 €

    Aroma difuzér prevonia každý domov. Vôňa éterického oleja sa vďaka ratanovým tyčinkám uvoľňuje postupne, a tak bude vaša domácnosť svieža a voňavá po celý deň. Elegantný flakón z odolného skla vytvorí v každej miestnosti aj krásnu dekoráciu.

    • Zľava -14%
    Ochranné rúško dvojvrstvové textilné čierne s gumičkou EMI
    Skladom
    2,90 €
    3,40 €

    Dvojvrstvové rúško na tvár vyrobené z jemnej a kvalitnej 100% bavlny v dvoch vrstvách. Slúži ako bariéra a okrem toho zabraňuje aj zbytočnému dotýkaniu sa tváre. Po vypratí prípadne dezinfekcii je možné ho opakovane používať