ľavý banner

Francúzske obliečky

Francúzske obliečky sú ideálne pre dvojice, ktoré radi zdieľajú jednu spoločnú perinu. Balenie manželských obliečok obsahuje jednu obliečku na paplón s rozmerom 200x220 cm a 2x obliečku na vankúš s rozmerom 90x70 cm. Sú vyrobené z čistej a kvalitnej 100% bavlny delux bez obsahu polyesteru. Vynikajú vlastnosťami ako jemnosť, kvalita, trvácnosť, hustota tkania, zvýšená gramáž, farebná stálosť a priedušnosť. Posteľ ozvláštnia, skrášlia a dodajú jej elegantný vzhľad. V našej ponuke nájdete široký výber moderných vzorov pre každú spálňu.

Filtrovať podľa

Cena
Materiál obliečok
Farba
viac... menej
Zapínanie obliečok
Pranie
Gramáž
Zloženie
Šitie na mieru
Možnosť zmeny zapínania
Rozmer obliečok
viac... menej
Vzor
Sušenie v sušičke
Filter
    • Zľava -37%
    obliecky_bavlnene_santiago_emi
    Skladom
    19,90 €
    32 €

    Posteľné obliečky Santiago sú vyrobené na Slovensku z jemnej a vysoko kvalitnej 100% bavlny deluxe, ktorá si rozumie aj s citlivou pokožkou. Zapínajú sa pomocou gombíkov. Sú trvácne, priedušné a farebne stále.  

    Ak ste nenašli svoj rozmer v ponuke ušijeme vám ich na mieru.

    • Zľava -37%
    obliecky_bavlnene_dakar_emi
    Skladom
    19,90 €
    32 €

    Bavlnené obliečky z kvalitnej a trvácnej 100 % bavlny delux. Vzor a moderné prevedenie posteľných obliečok Dakar dodajú šmrnc spálni aj izbe tínedžerov. 

    Ak ste nenašli svoj rozmer v ponuke ušijeme vám ich na mieru.

    • Zľava -40%
    kremove_damaskove_obliecky_emi
    Skladom
    29,94 €
    49,90 €

    Damaškové obliečky krémové sú kvalitné a elegantné obliečky vyrobené na Slovensku z luxusného damašku. Na dotyk sú veľmi príjemné a vyznačujú sa neuveriteľne dlhou trvácnosťou hodvábnym leskom. Vďaka neutrálnej farbe sú ideálne do každej spálne.

    • Zľava -40%
    damaskove_obliecky_biele_obliecky_EMI
    Skladom
    29,94 €
    49,90 €

    Obliečky damaškové biele kvalitné a elegantné obliečky vyrobené na Slovensku z luxusného damašku. Sú veľmi príjemné na dotyk a vyznačujú sa neuveriteľne dlhou trvácnosťou hodvábnym leskom. Zapínanie je na gombíky a vďaka neutrálnej farbe sa hodia k akémukoľvek interiéru. 

    • Zľava -17%
    Obliecky_bavlnene_Kiara_modre_EMI
    Skladom
    19,90 €
    24 €

    Bavlnené obliečky Kiara modré sú vyrobené z hebkej 100 % bavlny deluxe. Elegantným vzorom vnesú do každej spálne závan luxusu. Sú veľmi jemné, príjemné k pokožke a farebne stále. Ich vlastnosti si vás okamžite získajú.

    • Zľava -40%
    damaskove_obliecky_luxusne_obliecky_EMI
    Skladom
    29,94 €
    49,90 €

    Damaškové obliečky modré sú ušité na Slovensku z kvalitného luxusného materiálu damašku. Získajú si vás hodvábnym leskom, hebkosťou, odolnosťou a trvácnosťou. Zapínanie obliečok je vyriešené pomocou umelohmotných gombíkov.

    • Zľava -37%
    obliecky_bavlnene_spring_emi
    Skladom
    19,90 €
    32 €

    Posteľné obliečky Spring s farebným kvetinovým vzorom sú vyrobené zo 100% bavlny delux. Tento materiál je mimoriadne kvalitný a vyznačuje sa jemnosťou, trvácnosťou, odolnosťou a farebnou stálosťou. Zapínanie je riešené pomocou gombíkov. 

    Ak ste nenašli svoj rozmer v ponuke ušijeme vám ich na mieru.

    Obliecky_Leticia_saten_EMI
    Skladom
    51 €

    Saténové obliečky Leticia sú zhotovené z jemného a kvalitného bavlneného saténu. Vzor z kolekcie Leticia je exkluzívne navrhnutý iba pre spoločnosť EMI. Exkluzívne balenie v krabičke. 

    Obliecky_Evita_saten_EMI
    Skladom
    51 €

    Obliečky Evita z kvalitného bavlneného saténu pôsobia luxusným dojmom. Kombinujú elegantný dizajn s jemnými kvetinovými vzormi a kvalitný luxusný materiál, ktorý oživí aj tú najvšednejšiu spálňu. Zapínanie pomocou zipsu. Exkluzívne balenie v krabičke. 

    Obliecky_bavlnene_Ottorino_ruzove_EMI
    Skladom
    32 €

    Bavlnené obliečky ktoré vás potešia svojim jemným a príjemným materiálom. Obľúbite si ich vďaka trvácnej a pevnej 100% bavlne delux z ktorej sú vyrobené.Táto bavlna je zároveň vzdušná takže vám zaručí komfortný spánok bez potenia. Vzor obliečok okrášli krásnu spálňu. 

    • Zľava -37%
    Obliecky_bavlnene_Nelly_sive_EMI
    Skladom
    19,90 €
    32 €

    Nelly posteľné obliečky v sivej farbe sú vyrobené zo 100% bavlny čo zaručí, že sa nespotíte. Okrem toho sú mimoriadne hebké, preto nedráždia citlivú pokožku. Poteší vás jednoduchá starostlivosť a pranie na 60°C. Zapínanie obliečook je na gombíky. Sú nádherným dizajnovým kúskom a oživia každú modernú aj klasickú spálňu. 

    Obliecky_bavlnene_Iris_EMI
    Skladom
    35 €

    Posteľné obliečky Iris budú príjemným spestrením každej spálne, či detskej izby. Okrem toho si rýchlo obľúbite aj ich vlastnosti ako jemnosť, pevnosť, hustota tkania a farebná stálosť. Praktické zapínanie na zips.

    • Zľava -17%
    Obliecky_bavlnene_dots_cervene_EMI
    Skladom
    19,90 €
    24 €

    Posteľné obliečky Dots červené sú ušité na Slovensku z husto tkanej 100% bavlny don. Jednoduchý vzor obliečok ozdobí každú izbu.

    • Zľava -42%
    Obliečky Rím červené EMI
    Skladom
    13,90 €
    24 €
    Špeciálna zľava končí o

    Obliečky Rím s jednoduchým vzorom vyrobeným exkluzívne iba pre spoločnosť EMI sú skvelým riešením pre detské, manželské, ale aj študentské izby. Vysoká kvalita 100% bavlny delux vám zaručí spokojnosť. 

    Ak ste nenašli svoj rozmer v ponuke ušijeme vám ich na mieru.

    • Zľava -37%
    obliecky_bavlnene_enzo_emi
    Skladom
    19,90 €
    32 €

    Posteľné obliečky Enzo sú ušité zo 100 % husto tkanej bavlny delux s decentným a elegantným vzorom. Bavlna sa stala obľúbeným materiálom pri výrobe obliečok a to a najmä vďaka svojim skvelým vlastnostiam. Zapínanie je riešené pomocou gombíkov. 

    Ak ste nenašli svoj rozmer v ponuke ušijeme vám ich na mieru.

    • Zľava -40%
    Obliečky damaškové...
    Skladom
    29,94 €
    49,90 €

    Damaškové obliečky z kvalitného materiálu. Pôsobia elegantne a luxusne. Vyznačujú sa trvácnosťou a pevnosťou. Vyrobené zo 100% bavlny. Sú veľmi príjemné na dotyk a vyznačujú sa neuveriteľne dlhou trvácnosťou hodvábnym leskom.

    • Zľava -37%
    Obliecky_Dubai_bielo_cierne_EMI
    Skladom
    19,90 €
    32 €

    Bielo-čierne obliečky Dubai s jednoduchým a moderným  vzorom. Vyrobené sú z veľmi kvalitného, jemného a trvácneho typu 100 % bavlny delux. Zamilujete si ich jemnosť a kvalitu. 

    Obliecky_bavlnene_Salim_EMI
    Skladom
    26 €

    Posteľné obliečky Salim sú kvalitné posteľné obliečky vyrobené zo 100% bavlny de luxe. Sú veľmi obľúbené, najmä vďaka vlastnostiam, ktorými disponujú ako trvácnosť, jemnosť a jednoduchá starostlivosť.

    obliecky_bavlnene_Aster_emi
    Skladom
    35 €

    Bavlnené posteľné obliečky vyrobené zo 100% bavlny delux. Jednoduchý a moderný vzor, je ideálny do každej spálne. Potešia vás aj svojou jemnosťou, trvácnosťou a farebnou stálosťou.

    • Zľava -23%
    Obliecky_bavlnene_Tifany_EMI
    Skladom
    19,90 €
    26 €

    Zaspávajte ako v rozprávke s pekným vzorom moderných posteľných obliečok Tifany. Jemný a zároveň kvalitný materiál sú zárukou spokojnosti. Poteší vás aj jednoduchá starostlivosť aj farebná stálosť, vďaka ktorej si ich v nezmenenej kvalite budete užívať roky.

    Obliecky_bavlnene_Krum_EMI
    Skladom
    28 €

    Krum posteľné obliečky sú ušité zo 100 % husto tkanej bavlny delux s decentným a elegantným vzorom. Disponujú vlastnosťami, kvôli ktorým sa stala bavlna natoľko obľúbená. 

    obliecky_na_vankus_40x40_EMI
    Skladom
    24 €

    Posteľné obliečky vyrobené zo 100% bavlny delux, ktorá sa vyznačuje jemnosťou, trvácnosťou, hustotou tkania a farebnou stálosťou. Zapínanie je na gombíky. Vyrobené na Slovensku.

    • Zľava -56%
    Obliečky bavlnené Royal...
    Skladom
    13,90 €
    32 €
    Špeciálna zľava končí o

    Luxusné, kvalitné a elegantné obliečky na posteľ Royal sú vyrobené zo 100% bavlny delux. Krásny elegantný vzor obohatí každú spálňu. Skvelé vlastnosti bavlny delux si ihneď zamilujete.

    • Zľava -23%
    Pera_V3_lila_EMI
    Skladom
    19,90 €
    26 €

    Luxusné prevedenie materiálu s krásnym vzorom vytvára kombináciu kvalitných a moderných obliečok. Jednoduché a štýlové prevedenie vzoru je tlačené vysokokvalitnou reaktívnou tlačou.