Home

Home

ľavý banner

INTELIGENTNÁ POSTEĽ. KTORÁ SA USTELIE SAMA?

Pridal: Mária Šandalová Kategória: Tipy a triky Dňa: Pozretí: 504

Inteligentná posteľ, ktorá sa ustelie sama?

Viete si predstaviť , že sa ráno zobudíte a nemusíte posteľ ustielať? Alebo, že nemusíte nakričať na deti, aby si pred cestou do školy ustlali? Koľko času by ste tak ušetrili a, povedzme si pravdu, niekedy aj nervov?

Práve s týmito myšlienkami sa pohrával španielsky výrobca nábytku OHEA, ktorý následne prišiel na revolučné riešenie. Ako prvý na svete vyrobil inteligentnú posteľ, ktorá sa ustelie sama a potrebuje na to len 50 sekúnd!

Inteligentná posteľ

Ako funguje?

Inteligentná posteľ je vybavená mechanickým ramenom, ktoré umožňuje automatické narovnanie posteľnej bielizne tak, že vytiahne prikrývku až k čelu postele. Počas toho sú vankúše dvihnuté dvoma panelmi, a po narovnaní prikrývky ich panely zhodia na správne miesta.  

A čo bezpečnosť?

Ak vám pri tomto napadla rovnaká otázka ako nás, a teda či je tato inteligentná posteľ bezpečná, odpoveď znie áno. Obsahuje bezpečnostné prvky, ktoré zabránia aktivácii mechanizmu v prípade, že sa v posteli nachádza človek. Navyše, posteľ ponúka dve možnosti nastavenia-  manuálne a automatické, kde automatické nastavenie rozpozná, kedy je lôžko prázdne a aktivuje sa po troch sekundách.

Inteligentná posteľ prepínač

Čo si myslíte o tomto revolučnom riešení? Prijali by ste takúto posteľ? V prípade, že vás táto posteľ nezaujala a dali by ste prednosť predsa len klasickým posteliam, prezrite si našu ponuku postelí.



Komentáre

Zanechajte svoj komentár