Home

Home

ľavý banner

3 NAJJEDNODUCHŠIE TIPY AKO DOSIAHNÚŤ KOMFORTNÚ A ŠTÝLOVÚ POSTEĽ NA ZIMU

Pridal: Mária Šandalová Kategória: Tipy a triky Dňa: Pozretí: 232

Za oknom je stále chladnejšie, čo môže znamenať jediné! Upraviť si byt tak, aby z neho vyžarovalo teplo domova a komfort. Nič vás nepoteší viac, ako keď sa vrátite z chladného počasia do teplého bytu a ešte teplejšej postele. Preto sa dnes naučíme pripraviť si posteľ, ktorá bude mäkká, teplá a štýlová, a to len vďaka 3 jednoduchým tipom.

Zmena je príjemným začiatkom

Jedným z najjednoduchších spôsobov ako zmeniť spálňu, je zmeniť posteľnú bielizeň. Ideálna posteľná bielizeň vás zaujme svojim štýlom, a zároveň je pohodlným a útulným miestom pre váš odpočinok. Pomocou týchto tipov, ktoré sme pre vás pripravili, osviežite svoju posteľ na zimné obdobie.

Zimná posteľ 2

1. Každý večer ako v hotelovej izbe

Čo robí posteľ hotelovou posteľou? Žiarivá biela posteľná bielizeň alebo iné svetlejšie odtiene, nadýchané vankúšenapnuté plachty a mäkučké prehozy či deky. Ak chcete dosiahnuť efekt hotelovej postele, prvé čo musíte urobiť je plachtu zastrčiť čo najpevnejšie. V prípade, že máte napínaciu plachtu, natiahnite ju na matrac tak uhladene, ako to len dokážete. Posteľnú plachtu ako aj obliečky by ste mali voliť v neutrálnych farbách a odtieňoch.

Spálňa hotel

2. Dekoratívne vankúšiky zvýraznia posteľ

Najhorúcejším trendom v spálni je moderný štýl s hladkými líniami, inšpirovaný japonskou posteľnou bielizňou. Použite dekoratívne vankúšiky, aby ste zvýraznili na pohľad nenápadnú posteľ a dodali jej tak šmrnc. Vyberte si dekoračné vankúše s obliečkami a poťahmi v teplých farbách, ako je tekvicová, jahodová, smotanová, olivová alebo čokoládová.

Dekoratívne vankúšiky

3. Textúry a vzory sú trendy

Trend používania desiatok vankúšov a prikrývok, ktoré len zhromažďovali prach, sa našťastie skončil. Teraz je moderným riešením je jednoduchosť len s niekoľkými dekoračnými vankúšmi a dekou prehodenou cez roh postele. Avšak, aj pri tomto sa dá krásne vyhrať, pretože do módy prichádzajú nádherné textúry a vzory. Či sa už rozhodnete pre geometrické tvary, kvetinové textúry alebo čokoľvek iné, urobíte dobre. Použite aspoň tri vankúše, ktorými pridáte posteli farbu a textúru,  prehoďte deku cez roh postele alebo v spodnej časti, kde máte nohy a voilà, nádherná a dokonalá posteľ na zimu je pripravená!

 Zimná posteľ



Komentáre

Zanechajte svoj komentár