Home

Home

ľavý banner

3D POSTEĽNÉ OBLIEČKY OŽIVIA KAŽDÚ SPÁLŇU

Pridal: Mária Šandalová Kategória: Obliečky Dňa: Pozretí: 587

Kto by bol povedal, že všadeprítomným inováciám sa nevyhne ani odvetvie posteľných obliečok. 3D posteľná bielizeň sa vďaka svojej inakosti a originálnym zhotovením stala veľkým hitom skrášľovania manželských spálni, ale aj detských izieb. Prečítajte si výber zaujímavostí, ktoré vás presvedčia, že priestorové 3D posteľné obliečky sú ideálnym spestrením aj vašej spálne.

Spánok (ako) v bavlnke

Spánok v 3D posteľnej bielizni zhotovenej z bavlny so saténovou úpravou je absolútne zdraviu neškodný. Práve vďaka tomu si spolu s vami počas noci oddýchne aj vaša citlivá pokožka, ktorá nebude počas spánku zbytočne namáhaná. 3D obliečky z bavlny navyše nekĺžu a sú príjemné na dotyk. Okrem 100% bavlny sú obliečky vyrábané taktiež z mikrovlákna, čo je materiál, ktorý sa vyznačuje nízkou hmotnosťou a rovnako prijemným pocitom pri dotyku. Vzdušnosť mikrovlákna oceníte najmä počas horúcich letných nocí.

3d posteľné obliečky kvetinové na posteľ oživia každú spálňu

Farby, ktoré len tak nezmiznú

Aj na prvý pohľad výborný produkt môže po určitom čase priniesť sklamanie. V prípade 3D posteľnej bielizne sú obavy, že bielizeň po viacnásobnom vypratí stratí svoje sýte farby a priestorový efekt, zbytočné. Zárukou dlhotrvácnych živých farieb je ich reaktívne nanášanie priamo na materiál, s ktorým sa aktívne spájajú. Tým sa stáva farba priamou súčasťou bavlnenej látky a udrží svoje žiarivé odtiene aj po dlhej dobe.

 

Motívy do každej spálne

3D posteľná bielizeň kvôli širokej škále priestorových vzorov poteší naozaj každého. Na svoje si vďaka motívom kvetov, ruží a zvierat prídu veľký milovníci prírody, ale aj deti. Tí najmenší určite ocenia posteľné prádlo s postavičkami z ich obľúbených rozprávok. 3D obliečky na posteľ dodajú svojim luxusným dizajnom nový dych každej obyčajnej a fádne vyzerajúcej spálni.

 3d posteľné obliečky motívy na posteľ oživia každú spálňu

 

Rozmery pre malých aj veľkých

Rovnako, ako u klasických obliečok, aj v prípade 3D obliečok platí tzv. “slovenský” štandardný rozmer 140x200 cm určený pre paplón a 90x70 pre vankúš. Výrobcovia myslia na všetko, a preto si, samozrejme, nájdete 3D obliečky aj v atypických rozmeroch.

 3d posteľné obliečky motívy na posteľ oživia každú spálňu

 

Ako sa starať 3D posteľné obliečky?

Keďže je uzatváranie posteľných obliečok riešené pomocou zipsu, ich čistenie zvládne aj malé dieťa. Stačí, ak si osvojíte týchto 5 rád a vaša bielizeň bude vyzerať aj po dlhej dobe používania stále ako nová:

  1. Ideálna teplota vody pri praní trojrozmernej posteľnej bielizne je 40°C. Táto teplota dokáže dostatočne vyčistiť obliečky od prachu, potu, ale aj zničiť všetky roztoče.
  2. Aby si obliečky zachovali svoju pôvodnú kvalitu, perte ich oddelene. Takisto ako každé farebné prádlo, aj 3D obliečky môžu pri prvom čistení púšťať malé množstvo farbiva. Oddeleným praním predídete neželanému zafarbeniu ostatného prádla. Samostatné pranie sa však odporúča aj z hygienických dôvodov.
  3. Pri čistení 3D posteľnej bielizne používajte prací prášok určený pre farebné prádlo bez bielidla alebo pracie gély.
  4. V žiadnom prípade neperte 3D obliečky v rukách. Nesprávnym odhadom teploty vody môžu stratiť na kvalite, alebo sa zničiť.
  5. Predtým, ako vložíte obliečky do práčky, otočte ich spolu s uzatvoreným zipsom naruby.

 

Okrem pohodlného a príjemného pocitu pri spánku dokáže 3D posteľná bielizeň oživiť priestory vašej spálne, dodať jej jedinečnosť a luxus. To všetko dostanete v kvalitnom materiály, z ktorého sa živo pôsobiace motívy ani po niekoľko násobnom praní len tak nestratia. Pozrite si našu ponuku a vyberte si 3D obliečky z bavlny podľa svojich predstáv.



Komentáre

Zanechajte svoj komentár