Home

Home

ľavý banner

3D POSTEĽNÉ OBLIEČKY A ICH VPLYV NA VAŠE ZDRAVIE

Pridal: Mária Šandalová Kategória: Obliečky Dňa: Pozretí: 566

Novinkou v oblasti posteľnej bielizne sú 3D posteľné obliečky, ktoré sa v súčasnosti tešia veľkej obľube. Svojou inakosťou, priestorovými vzormi a živými farbami dotvárajú nádych luxusu každej spálni. U niekoho však práve tento fakt dokáže vyvolávať dojem, že sú 3D obliečky na posteľ vyrábané z umelín, ktoré dlho nevydržia a môžu negatívne vplývať na jeho zdravie. Ak patríte do skupiny pochybovačov a skeptikov, alebo ste len jednoducho viac opatrný, prečítajte si nasledujúci text. Nechajte sa presvedčiť o skutočnostiach a vplyve 3D obliečok na vaše zdravie.

 

Liečivé účinky farieb

O význame farieb a ich vplyve na náladu a duševné zdravie človeka netreba príliš polemizovať. Žiarivé odtiene 3D obliečok vytvárajú dokonalý súlad medzi psychikou a prostredím vašej domácnosti. Predtým, než sa v závere náročného dňa ponoríte do snov, vďaka modernému dizajnu 3D obliečok sa ocitnete na pobreží mora, lúke posiatej kvetmi, v zasneženej krajine alebo obklopený lupeňmi ruží. Okrem príjemného a upokojujúceho pocitu dodávajú 3D posteľné obliečky človeku pohodu a pozitívne ovplyvňujú jeho vnútornú harmóniu. Teplé farebné odtiene pôsobia povzbudivo, studené upokojujúco. Rovnako, ako všade inde, ani pri výbere posteľných 3D obliečok by ste nemali výber farieb  vôbec podceňovať.

 posteľné obliečky 3D slnečnice

 

Trvácne vzory, ktoré nepúšťajú

K farbám sa predsa len ešte na chvíľu vrátime. Ak ste sa stretli s obliečkami, ktorých farby vám po čase zašpinili celú posteľnú bielizeň alebo vás, rovnakej skúsenosti sa v prípade 3D obliečok nemusíte obávať. Posteľné obliečky z našej ponuky sú vyrábané reaktívnym nanášaním farieb. To znamená, že farbivo sa priamo spája s materiálom a spolu s ním tvorí jeden celok. Takto farbené 3D posteľné obliečky si udržia svoje priestorové motívy po dlhú dobu. Pokojne aj po niekoľko násobnom vypratí.

3D obliečky eiffelova veža

 

Ako sa správne starať o svoje 3D obliečky si môžete prečítať v našom článok 3D posteľné obliečky oživia každú spálňu.

 

Bavlna, bavlnený satén alebo mikrovlákno?

3D obliečky na posteľ sú najčastejšie zhotovené práve z týchto troch materiálov. Bavlnené obliečky sú príjemné na dotyk, absolútne zdraviu neškodné a svojou vzdušnosťou dokonale vstrebávajú telesnú vlhkosť. Vďaka svojim vlastnostiam sa stala 100% bavlna v oblasti posteľnej bielizne najobľúbenejším materiálom. To z nej robí ideálnu voľbu aj v prípade, ak hľadáte posteľné obliečky pre svoje malé ratolesti. Práve u nich je pokožka hlavne v nízkom veku náchylná na akékoľvek umeliny.

 

3d posteľné obliečky

 

Bavlnený satén je materiál s jemne česanej bavlnenej priadze. Vďaka tomu sa zaručuje jeho na dotyk príjemná mäkkosť a hebkosť, Tieto vlastnosti saténu sú počas zimy sprevádzané hrejivými pocitmi a naopak – bavlnený satén v lete príjemne chladí. Rovnako ako bavlna, aj on vytvára absorbovaním potu ideálne prostredie pre váš nerušený spánok.

Mikrovlákno je populárnym materiálom pre výrobu lacnejších 3D obliečok. Ide o husto tkanú imitáciu hodvábu, ktorá sa v súčasnosti vo veľkej obľube využíva pri výrobe rôznych odevov. Práve hustota mikrovlákna zabráni ukrytiu aj tých najmenších škodcov parazitujúcich vo vašej blízkosti. Vyhnite sa syntetickým vláknam vyrábaným z ropy, ktoré nesajú vlhkosť, Ich vzhľad sa síce podobá hodvábu, no ani zďaleka nekopírujú jeho skvelé vlastnosti.

 obliečky na posteľ 3D riella

Ak si vyberiete kvalitné obliečky s priestorovými 3D vzormi, predídete namáhaniu pokožky umelými polyesterovými vláknami. Zdravotne neškodné 3D posteľné obliečky poskytujú dokonalú úľavu počas spánku vám, aj vašej pokožke. Saténové spracovanie obliečok z našej ponuky je vhodné pre alergikov, ale aj malé deti. Vyberte si svoj obľúbený vzor a spestrite prostredie svojej spálne alebo detskej izby naozaj nevšedným spôsobom.



Komentáre

Zanechajte svoj komentár