Home

Home

ľavý banner

DIFUZÉR NEOBYČAJNÝ POMOCNÍK, KTORÝ VYČISTÍ VZDUCH A PREVONIA MIESTNOSŤ

Pridal: Kategória: Tipy a triky Dňa: Pozretí: 397

Neobyčajný pomocník, ktorý vyčistí vzduch a prevonia miestnosť

Domov má byť pre každého z nás miestom, kde sa vždy radi vraciame. Má v nás vyvolať pocit pokoja a harmónie. Navyše, ak domov krásne vonia, teší nielen jeho obyvateľov, aj ľudí, ktorí doň viac či menej krát prichádzajú. Ako však taký pocit dosiahnuť? Ako na to, aby sa naším domovom šírila vôňa, na ktorú len tak ľahko nezabudnete? Veľkým pomocníkom pri tomto probléme je použitie aróma difuzéra. Difuzér je najľahší a najjednoduchší spôsob ako dosiahnuť krásnu a dlhotrvajúcu vôňu v každom kútiku svojho domova. POZOR! Dokáže však omnoho viac!

Čo to difuzér vlastne je?

Difuzér vytvára spojenie čistého vzduchu, osviežovaču, arómy esenciálnych olejov a príjemného osvetlenia. Prostredníctvom vody a éterických olejov rozptyľuje do vzduchu jemnú mikrohmlu. Táto hmla sa následne šíri vzduchom a krásne prevonia miestnosť. Okrem funkcie aromatického difuzéra, teda rozptýlenia vône do celej miestnosti, plní difuzér aj iné a veľmi dôležité funkcie.

difuzer do bytu

Čím je difuzér výnimočný?

Hlavnou úlohou difuzér je prečistenie vzduchu od nepríjemných a nežiaducich pachov, no za pomoci olejov má aj liečebný účinok. Éterické oleje, ktoré sú do vzduchu rozptýlené upravujú jeho kvalitu. Protivírusové, antibakteriálne a antiseptické vlastnosti olejov spolu so záporne nabitými iónmi a okysličujúcimi molekulami, ktoré sa pri  difúzovaní esenciálnych olejov uvoľňujú, napomáhajú redukovať chemikálie, baktérie, plesne, huby a kovy zo vzduchu. Pohlcujú škodlivé častice a nahrádzajú ich časticami pôsobiacimi pozitívne na náš organizmus. Je to spôsob aróma terapie, ktorý sa odporúča pri každom type ochorenia. Prináša so sebou pocit uvoľnenia, čím zlepšuje psychické, fyzické aj emocionálne rozpoloženie človeka.

V akom čase aróma difuzér používať?

Difuzéry do bytu či domu dokážu bežať v podstate nepretržite, kým nedôjde olej, alebo voda. Štúdiou sa však potvrdilo, že najlepšie terapeutické výsledky boli dosiahnuté ak je difuzér zapnutý prvých 15 minút z hodiny. Je to preto, aby sa čuchový systém dokázal spamätať predtým, než dostane viac olejov.

difuzér

Kde všade môžeme difuzér využiť?

Difuzér je ľahký a praktický pomocník, ktorý využijete kdekoľvek. Jednoducho si ho pribalíte a vezmete so sebou všade tam, kde potrebujete zlepšiť kvalitu vzduchu, alebo kde si chcete navodiť atmosféru domova. Použiť ho môžete ako difuzér do bytu či domu, na chalupu, internát alebo hotel.

difuzéry

Doprajte si príjemnú vôňu domova, Relaxujte a potešte svoje telo aj myseľ. Vyčistite si vzduch, a pomocou éterických olejov liečte svoje ochorenia. Difuzér je skvelým pomocníkom, ktorý vytvorí oázu pokoja a harmónie. Vyberte si z našej ponuky difuzérov a vyskúšajte ten jedinečný pocit.



Komentáre

Zanechajte svoj komentár