Home

Home

ľavý banner

MODERNÉ KUCHYNE 2020

Pridal: Kategória: Root Dňa: Pozretí: 534

Kuchyňa – miestnosť, v ktorej sa, hneď po spálni, zdržiavate najčastejšie počas dňa. Varíte v nej dobroty a preto je potrebné, aby ste sa pri varení a konzumácii jedál cítili vždy čo najlepšie. Poradíme vám ako si zútulniť svoju kuchyňu a vniesť do nej nádych štýlu roku 2020.

Farby skriniek

Vybavte svoju kuchyňu tmavými skrinkami, ktoré vyžarujú eleganciu. Tmavé odtiene skriniek v kombinácii so zlatými úchytkami vyzerajú kráľovsky, obzvlášť, ak použijete kráľovskú modrú.

moderná kuchyňa roku 2020

Nálada

Na výzore kuchyni si dajte záležať a vystrojte ju kožou. Stačí si zaobstarať kožené sedačky a hneď dostane vaša kuchyňa iný rozmer.

Drevo

V roku 2020 nestačia len drevené police. Trendom sú drevené trámy, ktoré zároveň podporujú strop, čím sa zvyšuje aj jeho životnosť a stabilita.

trendom sú drevené trámy

Prútený nábytok

Najväčším trendom kuchýň 2020 je prútený nábytok. Prútené stoličky preto nesmú chýbať v žiadnej modernej kuchyni.

trendom je prútený nábytok

Dáma

Ako ste si už iste všimli, do módy sa vracia retro štýl. Skúste svoju kuchyňu vybaviť šachovnicovou podlahou. Kombinácia bielej a čiernej opticky pridáva na veľkosti miestnosti.

Farmársky štýl

Áno, ani tento štýl neupadol do zatratenia. Pestrofarebné rastliny, drevený nábytok a jednoduchosť dizajnu sú stále preferované trendy do kuchyne.

Riad

Doprajte si dekoráciu bez starostí. Použite vrchné skrinky bez dvierok, do ktorých si nakúpite moderný riad. Na úchytky preveste vzorované bavlnené utierky, alebo svoj sporák dekorujte kuchynskými rukavicami s moderným vzorom. Oživí to tak vašu kuchyňu a vy zároveň budete presne vedieť, kde a čo máte hľadať. 

Svietidlá

Stavte sa na farby. Vybavte svoju kuchyňu modernými, farebnými svietidlami, ktoré vám určite spríjemnia celkovú atmosféru v jedálni.

farebné svietidlá sú in

Strop alebo stena

Kuchyňa zvykne byť vo väčšine domácností jednofarebná. Experimentujte! Pridajte čiernu a to priamo na strop alebo stenu. Vaša kuchyňa tak bude žiariť eleganciou a luxusom.

čierna stena v kuchyni

Skrinky

Snažte sa ich farebne zladiť. Pokiaľ máte kuchynskú linku tmavšej farby, skrinkám ju doprajte svetlejšiu a naopak. Vznikne tak úžasný kontrast, ktorý vyrazí dych.

Vytvorte pár

Farby s nádychom sivej sú tiež moderné. Preto sa snažte mať aspoň jeden pár kuchynského nábytku v rovnakej farbe.

Nerezová oceľ vs. čierna

Sporák, umývačka riadu a či chladnička, trendom je oceľ, ktorá nehrdzavie. Preto skúste vyberať len z takéhoto druhu kuchynských spotrebičov. K tomu pridajte čiernu. Zintenzívni kov, čím bude vaša kuchyňa bezkonkurenčná.  

Svieže farby

Dlaždice na stene sú stále IN. Ale doprajte si ich vo farbe mentolu. Vďaka tejto farbe sa budete aj vy cítiť stále sviežo.

Rok 2020 priniesol mnoho nových objavov do kuchýň, ktoré určite ocení aj ten najnáročnejší člen domácnosti.

 

 



Komentáre

Zanechajte svoj komentár