Home

Home

ľavý banner

NAJDRAHŠÍ VANKÚŠ NA SVETE

Pridal: Dalibor Cicman Kategória: Root Dňa: Pozretí: 353

Koľko by ste boli najviac schopný minúť za vankúš? Pri priemernom plate na Slovensku, sa nám zdá cena 50 eúr ako úplný strop. Pozrime sa však na vankúše, ktorých cena sa rovná dosť potešujúcim rodinným úsporám a vo svojej triede sú tým najkvalitnejším, čo sa dá na tejto planéte kúpiť.

V Ženeve sa údajne vyrábajú vankúše z najmäkšieho materiálu, aký sa dá zohnať. Vankúš je naplnený perím veľkých morských kačíc z pobreží severnej Európy, východnej Sibíri a severnej Ameriky. Firma však nie je žiadny dobyvateľ chránených území a svojich zákazníkov ubezpečuje, že vtáctvo je ovplyvnené zberom peria iba minimálne. Perie je zbierané z hniezd iba v čase, keď v ňom vtáky nie sú.

najdrahsi vankus sveta

St Geneve používa 360 niťovú, 100% egyptskú bavlnu na výrobu vankúšov, ktoré sú vyplnené zmesou najjemnejšieho peria. Všetky vankúše su hyppoalergénne, pretože by asi nemalo zmysel kupovať vankúš, ak by ste ho nemohli používať.

Kráľovské vankúše, ktoré firma ponúka stoja viac ako 2 800 dolárov, na toľko sa totiž cení najkvalitnejší vankúš na svete. Podeľte sa s nami v komentároch, koľko by ste boli vy ochotný zaplatiť za skutočne kvalitný vankúš.



Komentáre

Zanechajte svoj komentár