Home

Home

ľavý banner

NEMÔŽETE V LETE SPAŤ? TU SÚ TOP 4 PRODUKTY, KTORÉ VÁM POMÔŽU

Pridal: Kategória: Tipy a triky Dňa: Pozretí: 1314

Súboj s teplom počas horúcich letných noci je jednoduchší, ako si myslíte. Nemusíte skočiť do bazéna, ani kupovať a inštalovať hneď klimatizáciu. Tu sú 4 produkty, ktoré vás ochladia a pomôžu dosiahnuť pohodlný a komfortný spánok aj počas vysokých vonkajších teplôt.

spánok

Chladiaci vankúš s pamäťovou penou Gelblau vás príjemne schladí

Vankúš je kľúčom k dobrému spánku. Ani kúpu vankúša preto nemožno podceňovať. Rovnako nie každý vankúš je ideálny na zimu, a naopak, nie každý vám bude vyhovovať v lete. Anatomický vankúš Gelblau okrem toho, že sa dokonale prispôsobí tvaru hlavy a krku, čím poskytne ich spoľahlivú podporu, disponuje aj skvelými nápadmi priemyslu komfortu ako chladenie, anatomickosť a ergonomický tvar.

  • Účinky chladiaceho gélu

Gélový vankúš má chladivý účinok, lokálne utišuje bolesť, pôsobí protizápalovo a znižuje opuchy. Rovnako účinne upokojí kožu spálenú od slnka a zmierňuje úpaly. Je zdravotne nezávadný, neobsahuje prchavé zložky, netvrdne a nestráca ortopedické vlastnosti. Počas spánku vás príjemne ochladí a poskytne navyše aj dokonalú oporu.

chlaidvý vankúš

Pevná plachta poslúži v lete aj ako spoľahlivá prikrývka

Prehadzovanie zo strany na stranu, ťažký a nepohodlný paplón, ktorý neviete dostať do podoby vám vyhovujúcej. Navyše hreje a to je to najmenej, čo počas horúcej noci potrebujete. Ani ľahký a na dotyk príjemný letný paplón vám neponúka dokonalý komfort? Skúste to s plachtou. Možno sa čudujete, ale pevná plachta je skvele využiteľná aj ako ľahká, príjemná a vzdušná prikrývka. Aj naše staré mamy tento zázrak poznali. Dokonca určite ste sa s týmto neoceniteľným nápadom pri návšteve rôznych dovolenkových destinácii aj stretli.

Príjemná 100% bavlna vás zahalí do rúška jemnosti. Veľmi rýchlo oceníte aj jej priedušnosť, no zároveň trvácny materiál bez umelých prísad. Jednoduchá manipulácia a starostlivosť vám ušetria čas aj peniaze. Nespotíte sa pod nimi a oceníte aj ich vzdušnosť a ľahkosť. Pomôžu vám schladiť sa počas neúprosných horúčav a starosti s nepohodlnými ťažkými paplónmi sú zažehnané.

pevná plachta na posteľ

Pridajte difuzér a zdravá aromaterapia môže začať

Možno by ste tomu neverili, ale príjemná vôňa vám môže pomôcť nielen rýchlo zaspať, ale prinesie vám aj pokoj a pocit pohody počas celej doby spánku. S použitím éterického oleja s upokojujúcimi a uvoľňujúcimi účinkami ako napríklad levanduľový éterický olej sa vaše telo zbaví napätia, stresu, depresie, bolesti hlavy a svalov. Výborným pomocníkom je v tomto prípade difuzér. Ten jednoducho nastavíte, pridáte éterický olej a aromaterapia môže začať. Difuzér okrem toho, že váš vzduch prevonia a zvlhčí, vďaka použitým éterickým olejom ho aj prečistí a dokonca väčšina z nich napomáha aj pri liečení viacerých zdravotných problémov.

Hlavnou úlohou difuzéra je prečistenie vzduchu od nepríjemných a nežiaducich pachov, no za pomoci vonných olejov má aj liečebný účinokÉterické oleje, ktoré sú do vzduchu rozptýlené, upravujú jeho kvalitu. Protivírusové, antibakteriálne a antiseptické vlastnosti olejov spolu so záporne nabitými iónmi a okysličujúcimi molekulami, ktoré sa pri difuzovaní esenciálnych olejov uvoľňujú, napomáhajú redukovať chemikálie, baktérie, plesne, huby a kovy zo vzduchu. Pohlcujú škodlivé častice a nahrádzajú ich časticami pôsobiacimi pozitívne na náš organizmus. Je to spôsob aromaterapie, ktorý sa odporúča pri každom type ochorenia. Prináša so sebou pocit uvoľnenia, čím zlepšuje psychické, fyzické aj emocionálne rozpoloženie človeka.

difuzer na vonne oleje

Zónový povrchový matrac Memory Green cirkuluje vzduch a ako bonus aj masíruje

Matrac je základom každej postele. Zle zvolený rozmer, tvrdosť alebo materiál môže narobiť viac škody ako úžitku. Preto si dajte záležať aj na výbere matraca, poprípade ho doplňte kvalitným povrchovým matracom. Povrchový matrac Memory Green obsahuje 7-zónovú masážnu líniu pre lepší pôžitok zo spánku. Cez jednotlivé zóny rovnomerne prúdi vzduch a tak masíruje celé telo. Vzduch cirkuluje a vytvára aj chladiaci efekt. Pamäťová pena odľahčí tlak a prispôsobí sa telu.

  • Výhody povrchového matraca Memory Green

Masážna línia jemne premasíruje celé telo. Vrúbkovaný povrch zabezpečuje cirkuláciu vzduch a vy sa tak nepotíte. Záruka až 5 rokov. Kvalitná pamäťová pena poskytne komfortný spánok. Povrchový matrac má aj ochrannú funkciu pred znečistením vášho základného matraca a predĺži tak jeho životnosť. Zmierni bolesti chrbtice, svalov a kĺbov.

povrchový matrac memory green

Neváhajte a skoncujte s nepríjemnými horúcimi nocami jednoducho, prakticky a bez veľkej investície. Sladké sny!



Komentáre

Zanechajte svoj komentár