Home

Home

ľavý banner

REBRÍČEK TOP 5 VIANOČNÝCH DARČEKOV OD EMI

Pridal: Dominika Badinková Kategória: Tipy a triky Dňa: Pozretí: 350

Do Vianoc ostáva už len pár dní. Námestia miest sú plné stánkov a predvianočnej nálady, v nákupných centrách pohráva vianočná hudba... A vy ešte stále nemáte vianočné darčeky? Alebo máte, no chýba jeden kúzelný, ktorý stopercentne poteší? Máme pre vás rebríček top 5 tipov na darčeky od EMI, s ktorými určite zabodujete.

kvalitné darčeky na vianoce

  1. Osvedčenou kvalitou potešíte každého. Ak sa však pridá ešte krása, trvácnosť a prírodný materiál, vzniknú bavlnené obliečky delux. Môžete si byť istý, že nie len nežné pohlavie ocení takýto darček. Kvalita bavlnených obliečok delux si získa každého. Jednoduché, farebné, exotické, hravé aj s 3D vzorom. Záleží už len na vás, ktoré zvolíte a získate tak osvedčený darček pre muža aj ženu.

 lacne obliecky

  1. Ak sa vám zdá, že posteľné obliečky sú dobrý nápad, ale klasická bavlna je príliš bežná, a vy chcete niečo luxusnejšie, určite vám odporúčame damaškové obliečky. Táto textília ponúka okrem nenahraditeľných kvalít bavlnených obliečok aj hodvábny lesk, pocit luxusu, elegancie a neoceniteľnú trvácnosť. Veď predsa zobúdzať sa ako kráľovná si zaslúži každá žena. Doprajte vianočný darček ako z rozprávky a siahnite po damaškovom posteľnom prádle.

 kvalitné damaškové obliečky

  1. Jedným zo zaručených tipov na vianočné darčeky sú aj sedacie vaky. Tento komfortný doplnok poteší rovno celú rodinu. Kvalitný materiál na povrchu a polystyrénové guľôčky vo vnútri zaistia maximálne pohodlné a zdravé sedenie. Sedacie vaky sú ideálnou voľbou pre veľkých aj malých. Dokonca tento darček pre deti je aj fantastickou alternatívou klasického nábytku, pretože je bezpečnejší, pohodlnejší, viacúčelový a zdravý. Posuňte oddych a sedenie svojich blízkych o level vyššie so sedacími vakmi EMI.

 sedací vak

  1. Ďalším originálnym darčekom je aj difuzér a soľná lampa. Krásny doplnok do domácnosti, ktorý so sebou nesie aj pozitívny vplyv na ľudský organizmus. Difuzéry a soľné lampy čistia vzduch, pomáhajú s respiračnými problémami a prispievajú k uvoľneniu a psychickej pohode. A to je len malý zlomok ich kvalít. Originálna voľba, však?

 difuzer na vonne oleje

  1. Záver nášho rebríčka patrí pleteným dekám. Štýlové, mäkké, hrejivé a krásne. Čo viac si môže človek ešte priať? Pletená deka je navyše veľkým hitom v súčasnom interiérovom dizajne. Zútulňuje a prispieva k domáckej a pohodovej atmosfére. Chvíľky pohody pod teplou pletenou dekou so šálkou kávy v ruke a zaujímavou knihou, alebo leňošenie pri dobrom filme sú na nezaplatenie. Vyskúšate?   

pletená deka

 

BONUS: Pre všetky budúce mamičky odporúčame ako zaručený darček tehotenský vankúš. Uľahčí tehotenstvo, ponúkne komfortný spánok aj odpočinok, a navyše pomôže v starostlivosti o bábätko. Spríjemnite svojej tehuľke najkrajšie obdobie života praktickým a obľúbeným pomocníkom.  

tehotensky vankus

Veríme, že nás rebríček top 5 darčekov na Vianoce vám uľahčí rozhodovanie a vyberiete ten správny darček pre ženu, muža či deti. Nakupujte z pohodlia svojho domova a ostatné vybavíme my. Výber je už len na vás. Prajeme vám šťastnú voľbu.



Komentáre

Zanechajte svoj komentár