Home

Home

ľavý banner

10 UNIKÁTNYCH PELECHOV PRE ZVIERATÁ Z ODPADKOV

Pridal: Mária Šandalová Kategória: Domáce zvieratká Dňa: Pozretí: 1235

Ak ste už dlhšiu dobu hľadali pelech, ktorý by bol rovnako unikátny ako váš štvornohý miláčik, nehľadali ste nič iné, ako tieto pelechy z odpadkov. Nech to znie akokoľvek bláznivo, vedzte, že ekologicky šetrné riešenie nemusí znamenať, že mu obetujete vkus a štýl. Práve naopak. Týchto 10 najzelenších nápadov si vás získa svojou kreativitou a jedinečnosťou.

1. TV pelech pre mačku

Miles a Aime sú kreatívne hlavy, ktoré tento farebný televízor premenili na unikátny mačací pelech. Vo vnútri pelechu sa nachádza mäkučký odnímateľný vankúš, ktorý je možné prať v práčke. Z TV antény visí myš, ktorá zaistí, že v tejto TV, na rozdiel od reálnej, budete mať stále čo sledovať.

2.  Pelech z lodnej plachty

Ella Vickers robí všetko od stoličiek až po tašky z vyradených alebo roztrhaných lodných plachiet. Tento vodeodolný materiál je prekvapivo pohodlný, a preto sa rozhodla z neho vyrobiť pelech pre svojho domáceho miláčika. Ručne vyrábaný ekologický pelech je odolný tiež voči plesniam a je natoľko pevný, že je takmer nezničiteľný.

Pelech z lodnej plachty

3.  Posteľ s nebesami

Ki Nassauer, zakladateľ Junk Revolution vyrobil tento nádherný pelech pre mačky zo starého stola, niekoľkých kúskov dreva a vintage textílie. Nassauer vyrobil pelech, ktorý vyzerá ako zmenšenina skutočnej postele s nebesami pre mačky či psov, ktorí si zaslúžia kráľovské zaobchádzanie.

Posteľ s nebesami

4. Mac posteľ

Existujú dva typy mačiek: PC spáčky a Mac spáčky. Ak vaša mačka patrí k druhému typu, potom tento pelech zo starého Macu je práve to, čo potrebujete. Samuel Coxa, tvorca tohto pelechu popisuje jeho funkcie takto: "Keď sa mačka rozhodne, že je čas na poriadneho šlofíka, v pelechu sa automaticky zapne relaxačné osvetlenie a mačku pozdraví kultová štartovacia znelka Macu. Keď mačka vylezie zo svojho pelechu, svetlá sa vypnú a odošlú sa tvíty na @eSleeper1 o tom, ako dlho mala mačka obsadenú svoju Mac posteľ.

Mac pelech

5. Vlnený pelech pre kamoša

Mačky a psy milujú, keď sa môžu skrútiť do vášho oblečenia. Či už sú to šortky, ktoré ste si správe vyzliekli z tréningu alebo váš čerstvo vypratý sveter, váš domáci miláčik a žiaľ, ani jeho srsť, jednoducho nevie odolať. Tak prečo nedať vášmu miláčikovi sveter, ktorý bude len a len jeho? Vlnený pelech je handmade produkt vyrobený zo secondhandových svetrov a 5% výťažku z kúpy pelechu je venovaná útulkom.

Vlnený pelech pre kamoša

6. CozyCargo pelech

Aj keď je všeobecne známe, že mačky nie sú najväčšími milovníčkami cestovania, tento CozyCargo pelech budú určite milovať. Aj napriek tomu, že jeho hlavným prvkom je práve cestovateľský vintage kufor. Sherri Bachmann si odkladal nohy nábytku zachráneného zo stoličiek a konferenčných stolíkov, následne ich pripevnil na kufor, pridal vzorovaný vankúš a voilà! , ideálny pelech pre mačky či psov je na svete.

CozyCargo pelech

7. Pelech zo starých svetrov

Jenny Ryan, potrebovala útulné miestečko pre jej nové šteniatko, no nemohla si dovoliť kúpiť nič špeciálne, a tak sa rozhodla, že vyrobí originálny pelech sama. Kúpila vlnené svetre v sekáči, schmatla starý vankúš a zošila to všetko dokopy. Aby vznikol tento unikátny farebný pelech, nemusíte vynikať žiadnymi špeciálnymi zručnosťami v šití. Zvládnete ho aj sami.

Pelech zo starých svetrov

8. Pelech z palety

Prepravné palety sa môžu premeniť na pelech pre domáceho miláčika raz- dva. Konkrétne tento vyrobil Sherri Bachmann a ako môžete vidieť na obrázku, je skutočne jednoduchý.

Pelech z palety

9. Pelech zo starých obliečok a prestieradiel 

Máte nejaké staršie oblečenie, uteráky či prestieradlá, ktoré už nepotrebujete? Premeňte ich na pelech. Stačí ak do obliečky napcháte akúkoľvek starú bielizeň, uteráky a vankúše, a tým dosiahnete komfortný pelech pre vášho psíka. Ak pelech zašpiní, jednoducho stiahnete obliečku a hodíte ju do práčky.

Pelech zo starých obliečok

10. Vintage puzdro a stolička

Tento pelech je vyrobený z vintage puzdra, zachránenej starej stoličky a odnímateľného prešitého vankúša. Mäkučký vankúš je len vložený do vintage puzdra, a preto ho v prípade potreby jednoducho vyberiete a hodíte do práčky. Navyše je maximálne pohodlný, a preto si ho obľúbi každý štvornohý miláčik.

Pelech vintage puzdro

Čo poviete na tieto unikátne pelechy? Vedeli by ste si predstaviť, že by váš štvornohý miláčik oddychoval v niektorom z nich? Ak máte nejaké nápady na svoje unikátne riešenie pelechov, smelo sa s nami o ne podeľte v komentároch.

V prípade, že nie ste fanúšikmi týchto ručne vyrábaných pelechov a váš miláčik trávi stále veľa času vo vašej posteli alebo na pohovke, je najvyšší čas urobiť mu radosť pelechom od EMI, ktoré nájdete v sekcii "domáci miláčikovia".



Ďalšie zaujímavé články v rovnakej kategórii

Komentáre

Zanechajte svoj komentár