Home

Home

ľavý banner

10 TIPOV NA VIANOČNÉ DARČEKY, S KTORÝMI URČITE ZABODUJETE

Pridal: Gabika K. Kategória: Tipy a triky Dňa: Pozretí: 591

Dochádzajú vám už nápady, čím obdarovať na Vianoce svojich blízkych? Rozmýšľate, čo kúpiť ako vianočný darček pre muža, darček pre ženu, mamu, otca či deti? Ste presvedčení o tom, že ste im darovali za tie roky už všetko možné aj nemožné a neviete, čo by im urobilo radosť tieto Vianoce? Správny darček by mal byť osobný, trefný a praktický. Inšpirujte sa našimi EMI tipmi. Buďte originálny a vsaďte na overené darčeky, ktorými pri vianočnom stromčeku zaručene vyčaríte úsmevy na tvárach vašich blízkych.

tipy na vianočné darčeky

1.Sedací vak

Tento jednoduchý a zároveň moderný doplnok do domácnosti poteší naozaj každého – malých aj veľkých. Prispôsobí sa akejkoľvek postave, dopraje maximálny možný komfort a poskytne zdravé sedenie. Vo svojom využití sa neobmedzuje len na použitie v obývačke, či detskej izbe. Hodí sa aj do exteriéru, napr. do bazéna, na terasu, do záhrady. Veľkou výhodou sedacieho vaku je aj to, že nemá žiadne ostré hrany, preto je najvhodnejším nábytkom pre deti. V našej bohatej ponuke nájdete sedacie vaky rôznych veľkostí, typov a farieb.

sedací vak vankúšsedací vak basketbalkasedací vak guľa

2.Paplóny a vankúše – od letných cez celoročné až po levanduľové

Paplóny a vankúše sa starajú o naše pohodlie až počas jednej tretiny dĺžky nášho života, preto by ste ich výber nemali vôbec podceňovať. U nás v EMI nájdete antialergické aj perové paplóny a vankúše od štandardných rozmerov až po vankúše a paplóny rôznych rozmerov šité unikátnymi metódami pre váš nerušený spánok. Exkluzívne iba v EMI nájdete aj levanduľové paplóny a vankúše, ktorých súčasťou výplne je sušená levanduľa. Pomôžu vám v boji so stresom, nespavosťou, nervozitou alebo bolesťami hlavy.

levanduľový paplónlevanduľový vankúš

3.Povrchový matrac

Povrchový matrac je skvelým darčekom pre ľudí, ktorí majú starší matrac a nechcú alebo nemôžu investovať do nového, prípadne chcú vylepšiť či ochrániť od nečistôt už existujúci matrac. Povrchový matrac predĺži životnosť základného matraca a plní aj funkciu chrániča na matrac, takže ho ochráni pred znečistením a vlhkosťou. V našej ponuke nájdete povrchové matrace z pamäťovej peny aj kvalitnej PUR peny v rôznych rozmeroch. Ponúkame vám veľkosti pre jednolôžkové postele, ale aj povrchové matrace vhodné pre manželské postele.

povrchový matrac

4.Posteľné obliečky - obliečok nikdy nie je dosť

Najtematickejším darčekom Vianoc sú vianočné posteľné obliečky. Sú ideálnym darčekom, pretože v obdarovanom zanechajú sviatočný pocit aj potom, čo Vianoce skončia. Potešte vašich blízkych praktickým a milým darčekom. Vďaka krásnemu vzoru a príjemnej 100 % bavlne budú zaspávať s blaženým pocitom.

Flanelové obliečky sa perfektne hodia do chladného obdobia, keďže dokážu veľmi dobre izolovať teplo. Budú vás počas chladného obdobia rozmaznávať svojou hebkosťou. Sú jemné, rýchlo schnú, dokážu absorbovať vlhkosť, sú priedušné a nie sú náročné na údržbu. Nech nimi obdarujete kohokoľvek, buďte si istý, že si ich zamiluje.

Damaškové obliečky sú vyrobené z materiálu, ktorý pôsobí luxusne a prežije aj niekoľko generácií. Vyznačujú sa výbornou vstrebateľnosťou potu, priedušnosťou, hodvábnou hebkosťou, leskom a vysokou odolnosťou. Veď nie nadarmo sa hovorí, že sú zárukou výbornej investície. Vďaka dlhej životnosti sa damaškové obliečky medzi rodinnými príslušníkmi dedia z generácie na generáciu.

Bavlnené obliečky sú akousi stálicou medzi obliečkami a sú stále najobľúbenejšie. Je to kvôli ich vlastnostiam, pretože sú veľmi príjemné k pokožke, mäkké, pružné, výborne priedušné, ale skvele tiež absorbujú pot. Naše bavlnené obliečky sú vyrobené na Slovensku zo 100 % husto tkanej bavlny delux. Z našej pestrej ponuky farieb, vzorov a rozmerov si zaručene vyberiete.

3D obliečky sú ešte stále veľkým hitom v bytovom textile. Spájajú v sebe trojrozmerný obraz a dokonalú farebnosť, vďaka čomu oživia a zvýraznia každú spálňu. Okrem krásnych motívov a vzorov vás tieto obliečky potešia svojimi vlastnosťami. Sú príjemné na dotyk, jemné, pevné a farebne stále. 3D obliečky potešia aj tých najnáročnejších príbuzných a zároveň dodajú trendový nádych posteli.

Saténové obliečky sú luxusom medzi posteľnými obliečkami. Získajú si vás svojou hebkosťou, jemnou štruktúrou a lesklým vzhľadom. Obdarujte nimi ľudí, ktorí si potrpia na niečo náročnejšie, elegantnejšie, luxusnejšie a viac nóbl. Ich životnosť je trojnásobne dlhšia ako životnosť bežných obliečok.

Nesmieme zabudnúť ani na detičky, pre ktoré vám ponúkame detské obliečky vyrobené zo 100 % husto tkanej bavlny delux. Táto bavlna je šetrná k jemnej detskej pokožke a zaistí tak zdravý spánok každého dieťaťa. V našej ponuke nájdete obliečky s klasickými detskými motívmi, ale aj obliečky s obľúbenými rozprávkovými postavičkami.

vianočné obliečkyflanelové obliečkydamaškové obliečkybavlnené obliečky3d obliečkysaténové obliečkydetské obliečky

5.Tehotenský vankúš

Tehotným ženám vo vašom okolí zadovážte pod vianočný stromček tehotenský vankúš, ktorý sa prispôsobí ich telu a zaručí pohodlnú pozíciu pri odpočinku a relaxácii. Vankúš pre tehotné je viacúčelový produkt, preto sa nemusíte báť, že ho mamička po narodení dieťatka už nevyužije. Môže ho použiť aj ako dojčiaci vankúš, na vyplneniu veľkého priestoru okolo bábätka, ako bezpečnostnú bariéru okolo bábätka, pri polohovaní a taktiež ako oporu dieťaťa pri sedení.

6.Hniezdo do postieľky

Hniezdo do postieľky poteší mamičky aj detičky. Je to všestranný pomocník, ktorý zabezpečí ochranu a pohodlný spánok dieťatku a mamičkám uľahčí starostlivosť o bábätko. Naše hniezda pre bábätká vyrábame s dôrazom na kvalitu a bezpečnosť. Používame certifikované a zdravotne neškodné materiály, ktoré sú vhodné aj pre citlivú detskú pokožku.Príjemné materiály a testované strihy hniezd zaručia úsmev na tvári a pohodlie každému dieťatku. Výnimočné sú aj v tom, že vďaka ich vlastnostiam, vás môžu sprevádzať aj kdekoľvek na cestách. Viac o hniezdach si prečítajte na našom blogu v článku 6 dôvodov, prečo si kúpiť hniezdo pre bábätko.

7.Hracie deky

Detská deka na hranie je určená pre najmenších. Pomáha rozvíjať motoriku, fantáziu, myslenie a intelekt bábätka. Ponúka množstvo podnetov a aktivít, ktoré bábätko zabávajú a stimulujú jeho zmysly. Vytvára rozprávkové kráľovstvo pre novorodencov až po batoľatá. Pokojne ju môžete použiť aj pri hre na záhrade či terase, pretože vďaka jemnej a hrejivej podložke na dne deky izoluje chlad. Táto veselá hracia deka sa postará o bezpečný a útulný priestor pre vašu ratolesť.

tehotenský vankúšhniezdo do postieľkyhracia deka

8.Prehoz na posteľ

Považujete prehozy za zbytočnosť? Nemali by ste to robiť! V spálni totiž plnia hneď viacero funkcií naraz. Dodávajú jej jedinečnosť a luxus, ale postarajú sa aj o ochranu posteľnej bielizne pred jej opotrebovaním a znečistením, čím jej zabezpečia dlhú životnosť. Ďalej vám vykúzlia dokonale ustlanú posteľ behom sekundy a navyše zabezpečia, že si budete každý večer líhať do čistých perín. Poslúžia vám aj ako prikrývka. V našom e-shope EMI nájdete prehozy v rôznych farbách a motívoch - od elegantných, až po farebne žiarivé.

9.Difuzér

Doprajte svojim blízkym oázu pokoja priamo u nich doma. Difuzér prevonia každú domácnosť, vytvorí dokonalú harmóniu tela, mysle a postará sa o čistý vzduch. Je to najľahší a najjednoduchší spôsob ako dostať do vzduchu éterické oleje a oleje na inhaláciu. Úlohou difuzérov je rozptyľovať do vzduchu zmes vody a olejov, a tak odstraňovať nežiaduce pachy. Okrem toho majú aj liečivý účinok. Éterické oleje rozptýlené v miestnosti vo forme jemnej mikrohmly zostanú vo vzduchu niekoľko hodín. Vzduch osviežujú a upravujú jeho kvalitu.

difuzér

10.Darčeková poukážka

Nepresvedčil vás žiaden z našich tipov? Alebo len nechcete riskovať nesprávny výber? Bojíte sa, že sa netrafíte do vkusu? Pripravili sme si pre vás darčekové poukážky na nákup v EMI. Na výber máte hneď niekoľko variantov – darčekové poukážky v hodnote 20€, 50€ alebo 100€. Venovať pod vianočný stromček darčekovú poukážku je ako venovať blízkemu presne to, po čom túži. Sám si vyberie, na čo poukážku minie, a tak mu urobíte najväčšiu radosť.

Pevne veríme, že sme vám týmito tipmi uľahčili rozhodovanie a vy sa tak môžete pustiť do nakupovania vianočných darčekov z pohodlia domova. A ak patríte k ľuďom, ktorí si tieto záležitosti nechávajú na poslednú chvíľu, pokúste sa urobiť tento rok výnimku. Objednajte si darčeky u nás v EMI a budete mať záruku kvalitných, originálnych, praktických a rýchlo dodaných darčekov bez námahy. O všetko sa postaráme my a vy si užijete predvianočný čas bez stresu. Šťastné a veselé!

darčeková poukážka



Komentáre

Zanechajte svoj komentár