Home

Home

ľavý banner

5 DÔVODOV, PREČO BY U VÁS DOMA V ZIME NEMALI CHÝBAŤ FLANELOVÉ OBLIEČKY

Pridal: Gabika K. Kategória: Obliečky Dňa: Pozretí: 498

Flanel má už roky svoje pevné miesto na poli posteľnej bielizne. Obliečky vo sviežich farbách a moderných vzoroch z tohto úžasného materiálu dodajú vašej spálni punc domova a jemnosti. Okrem pôsobivého vzhľadu na vás čaká tiež rad ďalších predností, ktoré so sebou flanel prináša, a o ktorých ste možno ani netušili. Objavte dnes s nami všetky výhody flanelových obliečok a posúďte sami.

 flanelové obliečky

1. Hrejivosť počas sychravých dní a nocí

Patríte k ľuďom, ktorí majú večne ľadové ruky a nohy? Alebo len proste milujete ten pocit zababušiť sa večer do teplých perín? Práve flanelové obliečky sú nato ako stvorené. Základom pre výrobu flanelu je 100 % bavlna, ktorá úpravami získa vlasový efekt. Obliečky teda preberajú všetky skvelé vlastnosti bavlny, ako je trvácnosť, výborná savosť aj priedušnosť. Vďaka tomu je táto posteľná bielizeň vhodná nielen pre dospelých, ale aj pre deti a bábätká, ktorých pokožka je veľmi citlivá. Flanel dobre izoluje teplo, preto sú obliečky z tohto materiálu vhodné najmä do chladnejšieho obdobia roka. Zahrejú vás ani sa nenazdáte a od jesene až do jari nebudete chcieť spať v žiadnej inej posteľnej bielizni. Flanelové obliečky si proste navlečiete v októbri a v apríli ich budete len veľmi neradi opúšťať.

2. Jemnosť

Hrejivé flanelové obliečky vás nadchnú hneď na prvý dotyk svojou jemnosťou. Vďaka hustému vlasu majú neodolateľne hebký povrch a mimoriadne hrejivé vlastnosti. Ak sa budete o svoje obliečky správne starať, určite sa vám odvďačia svojou mäkkosťou a hebkým povrchom aj po opakovanom praní. Táto výhoda ulahodí všetkým, ktorí neznesú „hryzenie“ materiálov. U nás si obliečky z flanelu môžete zakúpiť v mnohých atraktívnych farebných variantoch a vzoroch, ktoré vo vašej spálni navodia pozitívnu atmosféru. 

3. Rýchlo schnú, takže si ich môžete vychutnávať nepretržite

Okrem mimoriadnej jemnosti sa môžu flanelové obliečky pýšiť aj svojou rýchloschnúcou vlastnosťou, takže ich hrejivosť si môžete vychutnávať takmer nepretržite.

4. Skvelé absorpčné vlastnosti

Kvalitné posteľné obliečky by vám mali priniesť príjemný a ničím nerušený spánok, ktorý je zaručený vďaka vhodne zvolenému materiálu a priedušnosti obliečok. Naše posteľné obliečky z flanelu sú preto skvelou voľbou. Dokážu absorbovať vlhkosť a sú priedušné. Preto sa v nich budete cítiť príjemne aj v prípade, že sa v noci spotíte.

5. Nenáročná starostlivosť

Aby vás flanelové obliečky tešili čo najdlhšie, mali by ste venovať náležitú pozornosť starostlivosti o nich. Flanel však nie je vôbec náročný na údržbu, avšak máme pre vás niekoľko odporúčaní, ktorých by ste sa mali držať. Bielizeň je nutné vložiť do práčky naruby a použiť šetrný prací prostriedok. Odporúčame používať aj aviváž, ktorá zabezpečí, že si obliečky udržia svoju jemnosť. Veľkou výhodou je, že flanel nemusíte žehliť, avšak pokiaľ to urobíte, lepšie si tým udrží svoj tvar a vydrží vám oveľa dlhšie hladký ako klasická bavlna.

 obliečky z flanelu

Máme pre vás pripravenú pestrú ponuku prvotriednych flanelových obliečok vyrobených na Slovensku. Naše obliečky si môžete objednať vo viacerých setoch a rozmeroch: štandardný set 200 x 140 + 90 x 70 cm, predĺžený set 220 x 140 + 90 x 70 cm. Rovnako si môžete zvoliť aj samostatný rozmer pre vankúš alebo paplón. Ponuka rozmerov obliečok na vankúše je naozaj bohatá. K dispozícii je široká škála veľkostí od 35 x 45 až po 70 x 90. Ak ste predsa len nenašli rozmer vhodný práve pre vás, neváhajte a kontaktujte nás. Ušijeme vám obliečky aj na želanie podľa vami zadaných rozmerov. Zapínanie je štandardne riešené na gombíky, prípadne pri požiadaní na zips. K flanelovým obliečkam zároveň odporúčame naše kvalitné froté napínacie plachty.

Flanel je láska na celý život. Hneď ako sa do neho raz položíte, už nebudete chcieť čokoľvek iné. Možno iba počas leta urobíte výnimku a zvolíte saténové obliečky, ale s nástupom sychravej jesene sa zase vrátite k flanelu. Pri správnej starostlivosti vám budú flanelové obliečky dobrým spoločníkom v chladnejšom období i vkusným doplnkom do spálne celé roky.



Komentáre

Zanechajte svoj komentár