Home

Home

ľavý banner

5 TIPOV AKO POSKLADAŤ NAPÍNACIU PLACHTU RÝCHLO A JEDNODUCHO

Pridal: Mária Šandalová Kategória: Tipy a triky Dňa: Pozretí: 3195

Existuje niekoľko spôsobov prania posteľnej bielizne, no to nie je ani zďaleka také frustrujúce, aké môže niekedy byť skladanie napínacej plachty. Prečo musí byť skladanie napínacej plachty, ktorá tak láskyplne objíma matrace natoľko komplikované? Nemusí! V skutočnosti sa plachty a prestieradlá skladajú naozaj jednoducho, stačí si prezrieť náš krátky návod.

Tento spôsob skladania je najrozšírenejší, takže je dosť pravdepodobné, že ste o ňom už počuli. Ak tento spôsob už poznáte, nezaškodí zopakovať si ho. Ak ste ho doteraz nepoznali, určite vám zjednoduší život a pomôže udržiavať poriadok v skrini.

Skladanie napínacej plachty

Krok #1:  Plachtu preložíme na polovicu a rohy zasunieme do seba.

Skladanie napínacej plachty 1

Krok #2: Okraje prehneme do stredu.

Skladanie napínacej plachty 2

Krok #3: Následne to všetko preložíme, ako vidíte na obrázku. Preložte dva okraje dovnútra tak, že všetky gumičky ostanú skryté.

 

Skladanie napínacej plachty 3

Skladanie napínacej plachty 4

 

Krok #4: Nakoniec poskladáme na tretiny. Väčšie plachty môžete zložiť aj na štvrtiny.

Skladanie napínacej plachty 6

Krok #5: Poskladanú plachtu si pekne narovnáme a hotovo!

Skladanie napínacej plachty 7

 

Sami vidíte, že je tento postup jednoduchý a natoľko rýchly, že sa pomocou neho dá skutočne poskladať plachta v priebehu niekoľkých sekúnd. Už sa nikdy nebudete trápiť so skladaním prestieradiel ako doteraz, a vo vašej skrini nebude prečnievať žiadna dokrčená plachta. Podeľte sa týmito 5 tipmi ako poskladať napínaciu plachtu so svojimi známymi a verte alebo nie, ušetríte im kopu času a energie. 



Komentáre

Zanechajte svoj komentár