Home

Home

ľavý banner

POSTEĽNÉ OBLIEČKY DO SPÁLNE VIDIECKEHO ŠTÝLU

Pridal: Jula Marková Kategória: Obliečky Dňa: Pozretí: 596

Keď sa pozriem na fotografiu maľovanej izby s obrazom Madony a dieťaťa nad posteľou, dýchne na mňa atmosféra prázdnin. Spálňa mojich starých rodičov. Pousmejem sa: To ten obraz so svätým výjavom. Posteľ mali trošku inú - rustikálnu a mahagónovú.

Chata v Tyrolských Alpách

Chata v Tyrolských Alpách, zdroj: airbnb.com

Mali aj vaši starí rodičia podobný obraz? Možno práve cez letné prázdniny sa rodí láska k vidieckemu štýlu. Vraciame sa do domov starých rodičov, alebo objavujeme nové miesta s pokojnou atmosférou. V hlave si ukladáme tiché momenty, z ktorých potom čerpáme energiu a nápady počas celého roka...

Trávite leto alebo víkendy na chate? Máte cit pre vyhľadávanie a kombinovanie bytových doplnkov? Pomôžte nám zariadiť spálňu v novej drevenici! Masívna posteľ čaká na vankúš a perinu. Aké obliečky z našej ponuky sa hodia do drevenice? Čo chýba na nočnom stolíku a na stenách, aby sa stal domček útulným miestom?

Postele z masívu na mieru

Zariadenie drevenice v modernom vidieckom štýle, zdroj: Postele z masívu na mieru

Naše tipy: Bavlnené delux obliečky Folk alebo Bavlnené delux obliečky Štokholm

3D posteľné obliečky Folk majú ornamentálny motív pripomínajúci krojovú výšivku, ktorý sa do spálničky v drevenici priam pýta. Obliečky nevyblednú ani po mnohonásobnom praní. 100% bavlna deluxe má zvýšenú gramáž 145 g/m2je odolnejšia a pripravená na časté používanie. Obliečky sú kompletne navrhnuté a ušité na Slovensku.

posteľné obliečky s folklórnym vzorom

Bavlnené obliečky folk »

Bavlnené obliečky Štokholm zakvitli divými makmi ako lúka, ktorou kráčate na výletoch k potoku. Vzduch je voňavý a vy cítite ten príjemný vánok a teplo slnečných lúčov. Najlepšie na prázdninách, dovolenke, víkende je, že ráno nezvoní budík. Vyspíte sa dosýtosti.

posteľné obliečky do vidieckej spálne

Bavlnené obliečky Štokholm »

Dovolenkujete radi pri mori? Láka vás južné Francúzsko, levanduľové polia, Provensálsko? Poďme spolu zariadiť spálňu v provensálskom štýle. Posteľ vyrobená na mieru už čaká. Šalviová sivozelená farba, na dotyk príjemná štruktúra dreva, z ktorej vystupujú letokruhy. Pomôžte nám vybrať posteľné obliečky z našej ponuky, v ktorých sa budú snívať cestovateľské sny!

Nábytok na mieru

Posteľ vo vidieckom štýle, zdroj: Nábytok na mieru

Naše tipy: Paplón Levanduľa (s výplňou duté vlákno a sušená levanduľa), Bavlnené obliečky levanduľa alebo Bavlnené obliečky Michaela.

Z našej ponuky do provensálskej spálne stopercentne patrí Paplón Levanduľa. Jadro paplóna totiž obsahuje okrem protialergického dutého vlákna aj sušené kvety z levandule. Tento paplón okrem milovníkov Provensálska ocenia aj ľudia trpiaci nervozitou, nespavosťou. Ak ste vystresovaný z práce, dlho do noci sa v posteli len prevaľujete, vsaďte na upokojujúci a uvoľňujúci účinok levandule. Paplón bol ušitý na Slovensku, kúpou podporíte slovenského výrobcu.

levanduľový paplón

Paplón Levanduľa »

3D posteľné obliečky Levanduľa sú vyrobené na jednej strane zo 100 % bavlny delux a na druhej strane zo 100% mimoriadne jemnej bavlny. Motív levandule je tlačený reaktívnou tlačou, obliečky nevyblednú ani po mnohonásobnom praní. Výrobok je kompletne navrhnutý a ušitý na Slovensku. Skúste k obliečkam doladiť posteľné plachty v levanduľovo modrom odtieni.

Bavlnené obliečky levanduľa

Bavlnené obliečky levanduľa »

Obliečky na posteľ Michaela boli ušité na Slovensku, sú vyrobené zo 100% bavlny delux. Majú ružičkový motív z oboch strán. Väčšie ružičky alebo menšie kvietky, oba vzory sa veľmi hodia do vidieckej spálne. Ak zvolíte ružičkové, levanduľové a patinované doplnky v spálni, určite vo vašich snoch zablúdite aj do Provensálska.

Bavlnené obliečky Michaela »

Bavlnené obliečky Michaela »

Zasnívali ste si spolu s nami o prichádzajúcom lete, dovolenkách a prázdninách? Páči sa vám náš výber obliečok?



Komentáre

Zanechajte svoj komentár