Home

Home

ľavý banner

RÔZNORODÉ A KREATÍVNE SPÁLNE PRE MLADÝCH

Pridal: Mária Šandalová Kategória: Tipy a triky Dňa: Pozretí: 406

Rozjasnite svet "moderného muža" odvážnymi a zároveň typicky mužskými kombináciami farieb. Kombinácie rôznych odtieňov hnedej s červenou, čiernou, krémovou a so sivou sú často výrazné a smelé, ale nepôsobia rušivo ani v relatívne malom byte. Odporúčame obliečky z kategórie satén v rôznych farebných prevedeniach.Zariadiť detskú izbu nie je vôbec jednoduchá úloha. Často je z celého bytu považovaná za  najnáročnejšiu. Detská izba totiž plní množstvo funkcií, na ktoré majú dospelí k dispozícii niekoľko miestností. Navyše deti rastú ako z vody, a tak je žiaduce, aby sa ich priestor mohol neustále meniť a prispôsobovať novým požiadavkám a potrebám. TIP: Vyberte si detský motív z našich bavlnených obliečok a vytvorte svojich deťom očarujúcu izbičku.

Trápia vás predstavy o tom, ako vyzdobiť spálňu pre dospievajúcu mládež? Pozrite sa spolu s nami prostredníctvom portfólia na spálne ruského návrhára Eugena Zhdanov, ktorý prišiel s niekoľkými pôsobivými nápadmi. Interiéry uvádzané v tomto príspevku sú len koncepty, v ktorých nájdete veľký zdroj inšpirácie. 

Ako vidíte, väčšina izieb je vytvorených na základe ústrednej témy, či sa jedná o farebnú schému alebo sú inšpirované každodenným dianím. Niektoré majú zaujímavé mestské prvky- rôzne plagáty, priemyselné detaily či dekoratívne položky/prvky, iné majú očarujúcu atmosféru. Každý interiér zobrazuje niečo originálne a príťažlivé pre  náročných teenagerov. Pozri si priložené fotografie interiérov. Nájdi si ten svoj. a zariaď si ho pomocou našich výrobkov. 

Máte doma pubertiaka, ktorý vám píli uši s tým, že si chce zmeniť detskú izbu? Nebráňte mu v tom. Študentská izba totiž s tou detskou nemá vôbec nič spoločné. Tak do toho! Pomôžte mu pri zariaďovaní, ale nezabúdajte, že žiť tam bude on! A on chce experimentovať a vymyslieť aj nemožné, aby sa cítil ako doma. TIP: V študentskej izbe určite nesmie chýbať sedací vak, ktorý izbu osvieži a stane sa jej obľúbeným doplnkom. Vyberte si sedací vak z našej ponuky.



Komentáre

Zanechajte svoj komentár