Home

Home

ľavý banner

TIPY NA VIANOČNÉ DARČEKY OD EMI

Pridal: Mária Šandalová Kategória: Tipy a triky Dňa: Pozretí: 320

Patríte k tým, ktorí sa každoročne trápia pri výbere tých správnych vianočných darčekov pre svojich blížnych? Rozmýšľate ako obdarovať svoju rodinu alebo priateľov, no každým rokom sa vám nápady míňajú? Chcete im darovať vianočný dar, ktorý bude naozaj využívaný a nebude naň sadať prach?

Vedzte, že nie ste sami a nie len vy sa potýkate s týmto problémom spojeným s vianočnými nákupmi. A preto sme pre vás pripravili článok, ktorý vám pomôže pri výbere vhodného daru pre vašich milovaných.

1. Froté župan

Čo sa dá kvalitným teplučkým županom pokaziť? Skutočne nič. Froté župan je praktickým darčekom, ktorý poteší každého. Kvalitný materiál vyrábaný zo 100%- nej bavlny vynikajúco zohreje aj pri nižších teplotách, je vysoko savý, a navyše je veľmi príjemný na dotyk. Tento mäkučký darček využije obdarovaný vo wellness centre alebo aj večer pri obľúbenom filme či knihe.

Froté župan

 

2. Froté posteľné plachty

Froté posteľné plachty sme nevybrali ako vianočný darček len tak. Vybrali sme ich preto, že sú vyrobené zo 100% bavlny a majú vlastnosti, ktoré sú ako stvorené do chladnejších mesiacov. Froté je mäkučký nadýchaný materiál, ktorý príjemne hreje. Tento dar ocenia všetci tí, ktorí obľubujú praktické darčeky, ale aj tí, ktorým je vždy chladno. Obdarujte svojich blízkych najteplejšími froté posteľnými plachtami, ktoré nie je potrebné žehliť.

Froté posteľné plachty

3. Detské obliečky s rozprávkovkou postavičkou

Nič nevyvolá väčšiu detskú radosť, ako ich obľúbená postava z rozprávky. Dnes už nájdeme kopu hračiek s rozprávkovou tematikou, no možno vás to prekvapí, ale deti priam milujú rozprávkové postavičky ešte aj na posteľných obliečkach. Tak prečo nepotešiť tých najmenších s ich obľúbeným vzorom, ktorý na posteľnej obliečke poskytuje aj praktické využitie? Najobľúbenejším rozprávkovým vzorom je to Hello Kitty a Shrek, no ak vaša ratolesť neobdivuje práve tieto "celebrity", ponúkame široký výber detských obliečok s rôznymi rozprávkovými vzormi.

Hello kitty obliečky

4. Osušky a uteráky

Ďalším praktickým darčekom, ktorý využije každá domácnosť sú uteráky a osušky. Nie je nič lepšie, ako sa po náročnom dni a vynikajúcej sprche alebo kúpeli, zabaliť do mäkkej a nadýchanej osušky. Odporúčame preto kvalitné bavlnené uteráky a osušky, ktoré sú vysoko savé, rýchlo schnú, a navyše sú veľmi príjemné na dotyk, alebo bambusové uteráky s prírodnými antibakteriálnymi, protiplesňovými a antistatickými vlastnosťami. S týmto darčekom pre svojich blízkych a rodinu nemáte čo pokaziť. Obe typy uterákov a osušiek nájdete aj v našom obchode.

Uteráky a osušky

5. Sedací vak

To, že sedací vak prináša haldu výhod, netreba nikomu pripomínať. Okrem toho, že dodá šmrnc každej miestnosti, ľahko sa prenáša, je veľmi komfortný a podporuje správne držanie tela. Je skutočne dokonalým darčekom pre vašich blízkych, pretože nielenže dobre vyzerá, ale je aj praktický a pohodlný. Potešia sa mu dospelý, ale aj tí najmenší, a dovolíme si tvrdiť, že ním nepohrdnú ani vaši štvornohí miláčikovia. Na našej stránke nájdete sedacie vaky už od 29,50 € pre deti, dospelých a celú rodinu!

Sedací vak

6. Kuchynské utierky

Kuchynských utierok nie je nikdy dosť, a sú klasikou, ktorú potrebuje skutočne každá domácnosť. Avšak určite vám nie je cudzie odkladanie aj starších kuchynských utierok, ktoré sú už po rokoch používania v horšom stave. Či sú už poznačené škvrnami, ktoré nejde vyprať alebo spálené z nepozornosti, stále ich odkladáme a na kúpu nových sa akosi zabúda. Ak to dobre poznáte vo vašej domácnosti, pozná to váš blízky, ktorého chcete obdarovať. Preto odporúčame ako vianočný darček podarovať kuchynské utierky, ktoré si môžete byť istý, že využije každá domácnosť. Stačí si len vybrať z množstva farieb a vzorov, ktoré dopasujete do každej kuchyne. U nás nájdete sety kuchnyských utierok už od 5 €.

Kuchynské utierky

7. Kuchynské rukavice

Teraz ruku na srdce. V akom stave sú vaše kuchynské rukavice? Asi v podobnom ako kuchynské utierky, však? Určite by každú gazdinku potešila nová chňapka do kuchyne, ktorá by sa do nej dokonale hodila. Kedysi nebolo príliš z čoho vyberať, a preto sa kupovali kuchynské rukavice v rôznych farbách a vzoroch. Dnes je to už celkom inak. Je skutočne z čoho vyberať a možno si ich dopasovať ku farbám kuchyne a utierok. Na EMI práve prebieha zľava na kuchynské rukavice už od 1,60 €.

Pevne veríme, že sme vám pri výbere správneho a praktického vianočného darčeka pomohli. Prezrite si našu stránku EMI a nájdete na nej ďalšie skvelé darčeky, ktoré potešia všetkých vašich blízkych.



Komentáre

Zanechajte svoj komentár