Home

Home

ľavý banner

TIPY NA VIANOČNÉ DARČEKY OD EMI

Pridal: Dominika Badinková Kategória: Tipy a triky Dňa: Pozretí: 306

Vianoce sa blížia a s nimi aj stres a zhon pri zháňaní vianočných darčekov. Vianočné darčeky mnohým z nás vyčarujú každý rok vrásky na čele. Poviete si, že máte ešte čas? Ale uznajte, o koľko krajšie a jednoduchšie by boli sviatky, ak by sme si vianočné darčeky nenechávali na poslednú chvíľu? Zháňanie a behanie po obchodoch. Všade veľa ľudí, panika a stres. Ako sa tomu vyhnúť?

Aby sme vám uľahčili toto každoročné trápenie a trochu prispeli ku krásnym a pokojným sviatkom, pripravili sme si pre vás niekoľko EMI tipov na vianočné darčeky. U nás nakúpite rýchlo, jednoducho a v pohodlí svojho domova. Čo viac si priať?

Pre milovníkov kvality a večných spachtošov

Poznáte niekoho, kto leňošenie v posteli priam zbožňuje a má problém ráno vstať? Kto využije každú voľnú chvíľku, aby si mohol zdriemnuť alebo len tak poležať? Ideálnym darčekom pre neho sú zaručene kvalitné posteľné obliečky. Síce mu nepomôžete pri rannom vstavaní, ale doprajete mu komfortný spánok a oddych v jemných a na dotyk príjemných perinách.

Najnovším hitom v posteľnej móde sú 3D obliečky. Tie okrem širokého výberu zaujímavých trojrozmerných vzorov ponúkajú aj dokonalú farebnosť, ktorá nevybledne ani po viacnásobnom praní. Jednou z top vychytávok sú 3D bavlnené obliečky Folk, ktoré vyzdvihujú krásy pestrofarebného ľudového umenia. Spachtoši sa určite potešia.  

kvalitné 3D obliečky

Pre budúce mamičky

Máte vo svojom okolí budúcu mamičku, alebo ste samy v očakávaní? Pre pohodlný spánok a oddych aj počas tehotenstva je najideálnejší tehotenský vankúšPrispôsobí sa potrebám a stavbe tela každej tehuľky, a tak zabezpečí potrebné pohodlie pre psychické a fyzické zdravie. Úžasne je, že tehotenský vankúš využijete aj po pôrode v starostlivosti o bábätko. EMI vám ponúka niekoľko typov kvalitných tehotenských vankúšov, ktorými zaručene urobíte radosť obdarovanej.

Ďalšou skvelou a užitočnou možnosťou sú aj detské posteľné obliečky, ktoré sú potrebné najmä pri vrcholení príprav na bábätko. Výber detských obliečok je pre vývoj dieťatka veľmi dôležitý, keďže prispievajú ku kvalitnému spánku a vývoju.

tehotenský vankúš

Pre milovníkov domácej pohody

Pohodlie, pokoj, vôňa domáceho jedla, pocit bezpečia a prítomnosť najbližších. Domáca pohoda, na ktorú nedá nikto dopustiť. Doprajte pôžitok z príjemného relaxu darčekom, ktorý poteší aj celú rodinu.

Univerzálnym a overeným tipom je stopercentne sedací vak. Sedenie na sedacom vaku je zdravé a maximálne pohodlné, keďže sa prispôsobí každej postave a tvaru tela. Vziať si ho môžete ako do záhrady, tak aj na terasu, do spálne, detskej izby, či obývačky. Týmto darčekom zaručíte svojmu blízkemu absolútny komfort. Navyše pre deti je to aj bezpečná alternatíva za klasický drevený nábytok.

K príjemnému domácemu relaxu prispeje aj difuzér éterických olejov. Okrem toho, že prečisťuje vzduch a zbavuje ho škodlivých organizmov, rozptyľuje príjemnú vôňu, ktorá zároveň pozitívne pôsobí na naše zdravie. Difuzér s éterickým olejom taktiež prispieva k psychickej pohode a relaxácii.

Ak by ste chceli siahnuť po niečom hebkom a hrejivejšom, čo obšťastni hlavne počas dlhých zimných večerov, skúste siahnuť po pletenej deke alebo pletenom vankúši. Pomáhajú navodiť domácku atmosféru a prispievajú k dokonalému uvoľneniu. Okrem toho, že sú krásne a príjemné na dotyk, sú aj veľkým hitom v interiérovom dizajne. Pôsobia útulne a domácky, sú jemné a trváce. Skúsite?

difuzer eterickych olejov

Pre pôžitkárov

Hľadáte darček pre niekoho, kto si potrpí na kombináciu kvality a luxusu? Miluje drahé oblečenie, malé porcie vyberaného jedla a kvalitné víno? Čo tak dopriať mu zobúdzanie sa v perinách ako v päťhviezdičkovom hoteli?

Damaškové obliečky sú pre neho ako stvorené. Damašek je husto tkaná textília vyznačujúca sa svojim hodvábnym leskom a vysokou odolnosťou. Každej spálni dodávajú eleganciu a pôvab. Jeho prednosti poznali už naše staré mamy a dokonca ho považovali za majetok hodný dedičstva. V našej kolekcii nájdete damaškové obliečky v rôznych pastelových farbách a vzoroch. Stačí si len vybrať.

damaškové obliečky

Ak by ste však chceli siahnuť po overenej klasike určite neprehliadnite bavlnené obliečky delux. Nájdete ich v rôznych farbách, vzoroch a ešte vyššej kvalite ako klasické bavlnené obliečky. Bavlna delux je mäkšia, hebkejšia a zároveň pevnejšia a trvácnejšia. Pre skutočný pôžitok a pocit luxusu odporúčame posteľné obliečky Angelika, ktoré ponúkajú hodvábny lesk a jemný kvetinový vzor. Len pozor, pred darovaním ich radšej netestujte, lebo si ich zaručene necháte.  

lacne postelne obliecky

Dúfame, že sme vás inšpirovali a vychutnáte si vianočné nákupy v pohodlí svojho domova bez zbytočných stresov. Nezabúdajte, že najpodstatnejšie pri vianočných darčekoch je darovať ich zo srdca.

tip na vianočný darček



Komentáre

Zanechajte svoj komentár