Home

Home

ľavý banner

ÚLOŽNÝ PRIESTOR V SPÁLNI

Pridal: Mária Šandalová Kategória: Tipy a triky Dňa: Pozretí: 338

Štatistiky tvrdia, že bežný človek prespí takmer tretinu svojho života. No aj napriek tomu je často práve spálňa miestnosťou, ktorej venujeme najmenej času. Nachádza sa v nej halda harabúrd, ktoré nepoužívame, alebo odkladáme na "neskôr".

Položte si teda zásadnú otázku, či má vôbec význam odkladať toľko vecí. Ak ste na otázku odpovedali nie, je čas na veľké triedenie. Ak ste na otázku odpovedali áno, no aj napriek tomu sami neviete, kde všetko skladovať , poradíme vám.  V prípade, že vaša spálňa neprekvitá veľkosťou, existuje mnoho praktických riešení, ktoré poslúžia ako perfektný úložný priestor.

Úložný priestor pod posteľou

Pod posteľou sa skrýva veľa skladovacích možností, či už využijete posteľové zásuvky, trendové pletené koše alebo plastové krabice. Je len na vás, ako sa rozhodnete, no každá z možností podčiarkne dizajn a estetiku postele, a navyše vám ušetrí kopu miesta.

 Ulozny priestor pod postelou

Čelo postele

Ako úložný priestor môžete využiť aj predné čelo postele, čo bude pôsobiť vizuálne dobre, a navyše spĺňa svoj praktický účel. Návrhári vytvárajú veľa funkčných a ergonomických nábytkov na ukladanie všetkého, čo by ste v spálni chceli mať.Obľúbeným trendom sú úložné priestory, ktoré slúžia aj na sedenie alebo ako miesta pre odpočinok. Ich úzka konštrukcia vyhovie práve menším spálňam a uskladníte v nich oblečenie, náhradné prikrývky alebo posteľnú bielizeň.

Celo postele ulozny priestor

 

Skrytý úložný priestor

Vynikajúcim a veľmi podobným riešením sú taburetky, ktoré primárne slúžia na sedenie, no využijete ich aj ako úložný priestor na prikrývky či bielizeň. Dbajte na výber odolného materiálu, aby ste si na ne v čase pauzy mohli vyložiť nohy a čítať, alebo popíjať rannú kávu.

Taburetka ulozny priestor

Čelo a knižnica

V malých spálňach oceníte multifunkčný nábytok, akým je aj knižnica v čele postele. Tento vstavaný nábytok situovaný v zadnej časti postele ušetrí veľa priestoru, no zároveň poslúži ako úložný priestor na knihy a rôzne doplnky. Výhodou je, že do tohto vstavaného nábytku môžete zabudovať lampičky a čokoľvek iné, čo by ste za iných okolností mali na nočnom stolíku, takže žiadne nočné stolíky nepotrebujete.

Celo kniznice ulozny priestor

Výklenky v stene

Nábytok či nočné stolíky v malej spálni môžu nahradiť aj výklenky v stene. Postačí sadrokartón a šikovné ruky, a zanedlho sa môžete tešiť z nového priestoru pre vaše obľúbené knihy, lampičky a ozdobné predmety.

Vyklenky v stene ulozny priestor

Mobilné úložné priestory

Domček na kolieskach je síce nereálny detský sen, no úložné priestory na kolieskach skutočne existujú. Sú vynikajúcim riešením, ktoré sa nielenže zmestí aj do najmenších izieb, ale poskytujú tiež dostatok miesta pre zberateľské predmety či knihy. Ich ohromnou výhodou je mobilita, takže ich môžete presúvať z miesta na miesto.

Mobilné úložné priestory

Skladovacie háčiky

V prípade, že už vo vašej šperkovnici nemáte miesto, využite háčiky namontované na bočnej strane stolíka alebo na stene. Budete tak mať po ruke šperky, ktoré máte najradšej alebo šperky, ktoré nosíte len sezónne. 

Skladovacie háčiky

Pevne veríme, že sme vám pomohli vyriešiť problém so skladovaním v spálni. Pozorne si prezrite aj ďalšie úložné priestory, ktoré ponúkame v galérii nižšie.

Ulozny priestor pod postelou

Ulozny priestor pod postelouPletene ulozne priestoryCelo postele ulozny priestorCelo postele ulozny priestorCelo kniznice ulozny priestorUlozny priestor pod postelou



Komentáre

Zanechajte svoj komentár