Home

Home

ľavý banner

VIANOČNÉ DARČEKY PRE ŽENY, MUŽOV AJ DETI

Pridal: Kategória: Tipy a triky Dňa: Pozretí: 927

Často používame vetu, že počas Vianoc nejde len o darčeky, ale sú hlavne o tom povestnom „duchovi Vianoc“. Nech sa ale snažíme, ako sa len dá, čaro Vianoc nie a nie precítiť. Posledný mesiac v roku má totiž každý frmol v práci, a akoby toho nebolo dosť, doma nás čaká ešte predvianočné upratovanie či pečenie. Nákup vianočných darčekov sa stáva povinnosťou, ktorá väčšinu ľudí iba stresuje. S týmito tipmi na vianočné darčeky to bude tento rok jednoduchšie a možno aj lacnejšie. Neveríte?

tipy na vianočné darčeky

Vianočné darčeky, ktoré potešia všetky ženy

Čoho v domácnosti nie je nikdy dosť? Posteľných obliečokNiektoré dámy možno ešte nikdy okrem klasických bavlnených obliečok neskúsili luxusné damaškové, 3d alebo praktické krepové obliečky. Najmä na zimu sú výborným tipom na darček flanelové a vianočné obliečky s motívom zimy, stromčekov a milých sobíkov. Aj vďaka nim sa umocní atmosféra Vianoc aj u vás doma.

Muži, chcete niečo viac? Ukážte svojej milej, že je pre vás výnimočná, a potešte ju exkluzívnym darčekom v podobe saténových obliečok. Doprajte jej pôžitok s unikátnymi obliečkami z jemnej 100% česanej bavlny, ktoré sa postarajú o jej pokožku a poskytnú jej nevídané pohodlie.

Nezabudnime ani na vankúše, paplóny či plachty. S nimi nikdy neurobíme krok vedľa, pretože okrem nevyhnutnej výmeny, ak neposlúžia domácim, poslúžia aspoň hosťom. Doplňte povinnú výbavu domácnosti. Jedinečnými v našej ponuke sú levanduľové vankúše a paplóny, ktoré pôsobia proti stresu, nespavosti, nervozite a migréne. Levanduľa má protizápalové účinky, čím pomáha pri liečbe dýchacích ťažkostí, chrípkových stavoch, angíne a prechladnutí. Spánkom v exkluzívnom levanduľovom paplóne a vankúši EMI doprajete telu dokonalý oddych, regeneráciu a uvoľnenie. A naše mamičky si ho predsa zaslúžia.

Budúce mamičky sa určite potešia tehotenskému vankúšu, ktorý sa stane ich spoločníkom po dobu celého tehotenstva i dojčenia. Uplatnenie si nájde aj počas starostlivosti o bábätko, keď môže slúžiť ako zábrana alebo opierka pre drobčeka

vianočné obliečky

Postarajte sa aj o zdravie svojich blízkych vďaka maličkostiam

Prehoz na posteľ ochráni posteľné obliečky pred prachom a znečistením, vďaka čomu si po celom dni budú vaši najmilší líhať do čistých perín. Poslúži aj ako prikrývka a pekný doplnok do domácnosti, ktorý behom sekundy zmení imidž spálne.

Už len nejaká drobnosť – praktický aróma difuzér, ktorý priestory prevonia vodnou parou zmiešanou s esenciálnym olejom pôsobí proti rôznym ochoreniam.

„Soľ života“, ktorá by nemala chýbať v žiadnej domácnosti. Himalájska soľ má vďaka svojím vlastnostiam mimoriadne pozitívny vplyv na ľudský organizmus. Jej liečivé a detoxikačné účinky si môžu vychutnať aj alergici a astmatici. Pôsobí pri chrípke, prechladnutí, strese, nervozite, migréne, kožných problémoch, chudnutí a zvyšuje imunitu. Zdravie z prírody, ktoré môžete dopriať každému.

himalájska soľ

Tipy na vianočné darčeky pre oteckov aj detičky

Drobcom urobí radosť hracia deka, vďaka ktorej sa naučia spoznávať nové farby, tvary, vzory, a výborne ich zabaví. Okrem toho im poskytne bezpečný priestor.

Každý veľký mojkáčik musí mať svojho malého mojkáčika. Úlohou maznáčika je zabezpečiť bábätku pocit istoty, bezpečia, pohodlia a podporovať jeho osobnostný rozvoj a motorické vlastnosti. Nie je to len hračka s dekou! Každý z našich mojkáčikov má svoj príbeh a svoju úlohu. Stačí si vybrať toho svojho. A nezabúdajte na pravidelné maznanie! 

mojkáčik s dekou

Oteckom zaručene urobí radosť EMI sedací vak. Nech zdvihne ruku každý, kto niekedy nezatúžil zvaliť sa doň! Výborne sa na ňom sedí pred televízorom, podriemkáva pri dobrej knihe, pochutnáva na obľúbenej večeri, či poctivo pracuje z domu. Vak na sedenie je vhodný do každej izby, spálne, obývačky i kancelárie. Niektoré kúsky, vďaka nepremokavému materiálu okúzlia v záhrade, na terase a pri bazéne.

Revolúciu v spánku s inovatívnym materiálom, ktorý poskytuje maximálne pohodlie ponúka anatomický vankúš Elastomer. Zabezpečuje optimálnu pozíciu hlave a krku, okamžite sa prispôsobí zmene polohy a odľahčí tlak na namáhané časti tela. Má mnoho jedinečných vlastností, vďaka ktorým ponúka maximálne pohodlie počas spánku. A kto si zaslúži dokonalý oddych a komfortný spánok viac ako naši milujúci oteckovia a starajúce sa mamičky? Jeho vlastnosti nadchnú aj ľudí s bolesťami chrbtice, hlavy, pôžitkárov a všetkých milovníkov kvalitného spánku.

najlepší anatomický vankúš elastomer

Zdá sa vám, že toto všetko už vaši drahí určite majú? Pre tých najnáročnejších je najvhodnejším vianočným darčekom azda len darčekový poukaz. Darček ktorý máte ihneď a nikdy s ním nič nepokazíte.

Začnite výberom vianočných darčekov na našom eshope. Čo viac si priať ako kvalitné, lacné, rýchlo dodané produkty a nákupy bez námahy?

vianočná atmosféra



Komentáre

Zanechajte svoj komentár