Home

Home

ľavý banner

ZARIAĎUJETE SPÁLŇU? ZBYSTRITE POZORNOSŤ!

Pridal: Kategória: Postele Dňa: Pozretí: 336

Zariadiť si spálňu vkusne nie je pri dnešnej rozsiahlej ponuke bytového textilu žiadny problém. Skúste sa však zamyslieť, či ste zariaďovali svoju spálňu aj s ohľadom na kvalitu vášho spánku a vaše zdravie? Je vaša spálňa a posteľ naozaj miesto, kde si oddýchnete, naberiete novú energiu a vaše telo zrelaxuje? Ak čo i len trochu pochybujete, mali by ste zbystriť pozornosť. Nekvalitný spánok môže totiž zapríčiniť mnoho zdravotných problémov, od zlého trávenia až po depresiu.

Pozrite si 5 vecí, na ktoré by ste mali klásť dôraz pri zariaďovaní vašej spálne. Vaše telo sa vám za to odvďačí a vy sa budete tešiť na svoje pohodlie, ktoré si s EMI viete zadovážiť ľahko, rýchlo a lacno.

ako zariadiť spálňu

Matrac je základ

Väčšina ľudí, ktorá okúsila nekvalitný matrac, sa vždy sťažuje na zhoršené ranné vstávanie a bolesti chrbta. S kvalitným matracom Comfort Aloe Vera dáte zbohom týmto nepríjemnostiam raz a navždy! Viete prečo?

Je všeobecne známe, že rastlina Aloe vera má antiseptické a antibakteriálne účinky. Práve vďaka týmto vlastnostiam si matrac Comfort Aloe Vera získal mnoho spokojných zákazníkov. Znamená to, že účinky Aloe vera dokážu zabíjať nežiaduce baktérie, plesne a parazity. Okrem toho je hustota peny prispôsobená tak, že sa môže pochváliť aj ortopedickými vlastnosťami a dlhou životnosťou. Chrbtici poskytuje správnu oporu, čím ju stabilizuje a tíši bolesť. Pre dokonalú čistotu má matrac dve snímateľné obliečky, ktoré môžete prať aj v práčke. Ideálne pri 60°C, pričom pri tejto teplote vody sa posilňuje antibakteriálny účinok.

kvalitný matrac s dlhou životnosťou

Dôležitá je aj plachta

Sú ľudia, ktorí nedajú dopustiť na plachty bez gumičky, iní zasa preferujú jersey, froté či superstretch plachty. Je veľmi dôležité, aby bola plachta vyrobená z jemného, na dotyk príjemného a hlavne priedušného materiálu. Vyhľadávajte plachty, ktorých zloženie je 100% bavlna, prípadne malé množstvo elastanu. Vďaka bavlne plachta dýcha a vaša pokožka s ňou. Toto ocenia aj ľudia s citlivou pokožkou. Pri plachtách s gumičkou je veľkým pozitívom aj malá nenápadná gumička, vďaka ktorej viete s plachtou jednoducho manipulovať. Plachta na matraci pevne drží, je stabilná, neposúva sa a nekrčí. Naše EMI plachty neobsahujú žiadny polyester, preto sú veľmi priedušné, dobre znášané citlivou pokožkou a zdraviu neškodné.

bavlnená jersey plachta na posteľ

Antialergický prešívaný vankúš zabezpečí spánok ako na obláčiku

V dnešnej dobe plnej smogu a znečisteného ovzdušia trpí množstvo ľudí rôznymi alergiami. My v EMI sme mysleli aj na túto skupinu ľudí a dbáme o to, aby si spánok bez kýchania, smrkania či sťaženého dýchania, užili aj alergici a astmatici. Vďaka svojej priedušnosti vám antialergický prešívaný vankúš zabezpečí svieže prostredie bez nadbytočnej vlhkosti vzduchu. Povrch vankúša tvorí hebké mikrovlákno. Tuhosť vankúša na spanie si viete vďaka zipsu prispôsobiť svojím potrebám. Vankúš Premium vám istotne zabezpečí tie najsladšie sny.

antialergický vankúš 90x70 cm

Celoročný paplón vyrobený špeciálnou škandinávskou metódou si zamilujete

Štandardný celoročný paplón EMI je šitý špeciálnou škandinávskou metódou. Táto metóda spočíva vo vrstvení jemných pavučín antialergického dutého. Vďaka tomu získava svoje termoregulačnej schopnosti a priedušnosť, čím vám dopraje pokojný a ničím nerušený spánok v akomkoľvek ročnom období. Obliečka paplóna je z jemného mikrovlákna a zabraňuje výskytu a množeniu roztočov.

antialergický celoročný paplón 200x140

Bavlnené obliečky sú tá pravá voľba

100% bavlna delux, z ktorej sú naše obliečky vyrobené, je trvácna, pevná a kvalitná, čím sa zabezpečuje stála ochrana farieb a ani dlhodobým používaním sa ich sýtosť nemení. Pri obliečkach je obzvlášť dôležité sledovať zloženie. Iba 100% bavlna vám zaručí nerušené sny. Viete si predstaviť zaspávať v lete pod polyesterovými obliečkami? Verte, že nebudete mať radosť ani vy ani vaša pokožka. Obliečky z polyestru sú známe aj farebnou nestálosťou. Ráno vás tak môže čakať nemilé prekvapenie v podobe zafarbenia tela, plachty, paplóna, vankúša alebo postele. Pozor! Je to zdraviu nebezpečné, keďže farba môže cez póry na pokožke preniknúť až do krvného obehu.

U nás nájdete posteľné obliečky vyrobené len z kvalitnej 100% bavlny alebo 100% bavlny delux v rôznych variantoch od akýchkoľvek rozmerov až po mnohotvárne vzory. Nič vám tak nebude brániť dopriať si kvalitný a zdravý spánok.

bavlnené obliečky romance

S týmito pomocníkmi pripravíte svoju spálňu na tie najkrajšie sny. Spokojnosť a kvalitu vám zaručí aj poctivá domáca výroba.



Komentáre

Zanechajte svoj komentár