• -20%
  • Vypredané
Set_do_postielky_Happy_EMI

Set do postieľky Happy EMI

84 € s DPH
105 € s DPH

Kvalitná výbava do detskej postieľky pre zdravý spánok vášho bábätka. Set je vyrobený z materiálov ideálnych pre jemnú pokožku malých detí, priedušný a antialergický. Kúpou setu Happy šetríte svoj čas aj peniaze.

výhodná kúpa setu

Rozmer
Množstvo
Vypredané

Tento produkt si prezerá 63 ľudí
 

Doprava zadarmo pri nákupe nad 40 €

 

Jednoduché vrátenie tovaru

Antialergická výbava do detskej postieľky z materiálov ideálnych aj pre citlivú detskú pokožku

Dbať na kvalitnú výbavu detskej postieľky je prioritou každej budúcej mamičky. Zdravý spánok má totiž obrovský vplyv na fyziologický vývoj bábätka. Set do postieľky Happy je vyrobený z kvalitných a zdraviu neškodných materiálov vhodných aj pre citlivú pokožku bábätka. Ohľad berie aj na pohodlie a samozrejme moderný dizajn. V jednom balení tiež ponúka kompletnú výbavu detskej postieľky čo ušetrí váš čas aj peniaze.

Set do postieľky Happy si môžete zakúpiť v dvoch kombináciách a to pre rozmer postieľky 60x120 cm alebo pre rozmer postieľky 70x140 cm.

Sada do postieľky obsahuje:

sety do postieľky

Antibakteriálny matrac s obliečkou, ktorú môžete prať

Matrac Natálka je vyrobený z vzdušnej, ľahkej a hypoalergénnej PUR peny s dlhou životnosťou. Má výborné ortopedické vlastnosti. Jadro matraca Natálka tvorí PUR pena s hustotou 25 kg/m3. Matrac má nosnosť 80 kilogramov pri umiestnení na lamelovom rošte. Pevnosť a tuhosť detského matraca by mala byť vyššia ako pevnosť matraca pre dospelých a ľudí v staršom veku. Dôvodom je detské telíčko, ktoré pre svoj zdravý vývin počas spánku potrebuje pevný podklad. Mäkké matrace sa prehýbajú a deťom neposkytujú dostatočne stabilnú a pevnú podporu. Vhodnou voľbou sú teda tvrdšie alebo stredne tvrdšie matrace. Matrac Natálka spadá do kategórie tvrdosti 2+ (1 je najnižšia a 5 najvyššia tvrdosť). Matrace s tvrdosťou 2+ sú elastické a vytvárajú minimálny protitlak – taký, aby malo dieťa dostatočnú oporu, no zároveň aby mu matrac nespôsoboval otlaky.

Obliečka, ktorá pokrýva povrch matraca je vyrobená z neprešívaného materiálu napusteného výťažkami z aloe vera. Výrobky ošetrené aloe vera sú viac priedušné, dokážu ešte lepšie odvádzať vlhkosť než klasická bavlna, zabraňujú vzniku a šíreniu plesní. Okrem toho je obliečka antialergická, antistatická, antibakteriálna a počas teplých nocí je vždy o niekoľko stupňov chladnejšia a naopak, v zime o čosi teplejšia.

Vlastnosti matraca Natálka:

  • veľkosť: 60x120 alebo 70x140
  • výška: 10 cm
  • váhová kategória: T2
  • nosnosť: do 80 kg
  • tvrdosť: 2+
  • poťah je možné prať na 60 °C
  • jadro: jednozónová pena s hustotou 25 kg/m3
  • záruka: 5 rokov

matrac do postieľky

Nepremokavá plachta - nevyhnutná súčasť každej detskej postieľky

Nepremokavá plachta EMI je skvelým pomocníkom v domácnosti malých detí, imobilných pacientov a všetkých ľudí, ktorým záleží na ochrane a čistote svojho matraca. Je mimoriadne hladká, príjemná na dotyk, čo je prijateľné aj pre ľudí s citlivou pokožkou, a náchylnou pokožkou malých detí. Pozostáva z dvoch vrstiev, ktoré dokonale ochránia matrac pred akýmkoľvek pretečením. Vrchnú vrstvu plachty tvorí bavlna a spodnú vrstvu polyester. Po bokoch je všitá jemná 100% polyesterová vrstva. Ochranu proti premočeniu zabezpečuje nepriepustná a vzdušná polyuretánová vrstva na celej vodorovnej časti. Zaujímavou vlastnosťou nepremokavej plachty je aj fakt, že zatiaľ čo bráni preniku akýchkoľvek tekutín na matrac, cirkulácia vzduchu medzi matracom a okolím prebieha bez problémov. Matrac teda pod plachtou dýcha a je zachovaná jeho 100% čistota. Nepremokavá plachta nezadržiava pot a na plachte sa nebudete potiť ani vy. Je dokonalá ochrana matraca aj pred alergénmi, baktériami, roztočmi a plesňami. Manipuláciu s ňou je jednoduchá a keďže je plachta ľahká, tak ju zvládne každý. Gumička zabezpečuje, že sa plachta nešmýka a nešuští.

Vlastnosti nepremokavej plachty:

  • 80% bavlna a 20% polyester
  • pranie 90°C
  • plachta je ideálna na výšku matraca 10cm

Aká je nepremokavá plachta praktický pomocník do každej domácnosti sa dočítate v článku 6 dôvodov prečo nepremokavé plachty skvalitnia spánok.

nepremokavá plachta s gumičkou

Priedušná a jemná jersey plachta

Bavlna je prírodný materiál, preto je mimoriadne vhodná pre jemnú detskú pokožku. Vysoká trvácnosť a pevnosť sú vlastnosti, vďaka ktorým sa 100% bavlna teší čoraz väčšej obľube. Jej priedušnosť zabezpečuje skvelé vetranie, deti sa tak ani počas horúcich letných nocí nespotia a ich pokožka voľne dýcha. S husto tkanou bavlnou sa kamaráti aj citlivá pokožka alergikov. Keďže bavlnená posteľná plachta Jersey nijako extrémne nehreje, veľmi príjemným spoločníkom vie byť najmä v lete. Naše posteľné plachty typu Jersey neobsahujú PVC, halogény, ťažké kovy, pesticidy ani žiadne iné prídavné látky. Gramáž plachty je 140g/m2. Pre jednoduché navliekanie je súčasťou plachty všitá gumička, ktorá pevne obopne matrac či posteľ a na svojom mieste zotrvá aj počas spánku. Žiadnu pokrčenú a nazbieranú plachtu nebudete musieť ráno vyrovnávať. Posteľné plachty Jersey EMI netreba žehliť. Pranie vráti plachte žiarivé farby, hygienickú čistotu a príjemnú vôňu, s ktorou bude vaše zaspávanie ešte príjemnejšie.

Vlastnosti jersey plachty:

  • farba: biela
  • rozmer: 60x120 alebo 70x140
  • materiál: 100% bavlna
  • pranie: 60°C
  • obsahuje gumičku

biela plachta do postieľky

Antialergický paplón a vankúš s termoregulačnými vlastnosťami

Vankúš 45x65 vďaka jeho vlastnostiam určite oceníte. Zabezpečí deťom zdravý a pohodlný spánok. Je naplnený antialergickým dutým vláknom, ktoré zabezpečuje, že vankúš bude stále krásne nadýchaný a objemný. Antialergická náplň do vankúša sa vyznačuje objemovou stálosťou, trvácnosťou, vzdušnosťou a jemnosťou. Na výrobu náplne sa používa špeciálna metóda vďaka ktorej je následne náplň vhodná aj pre alergikov. Ak Vám záleží na kvalitnom spánku vašich detí tento vankúš je pre Vás určite tou pravou voľbou. Vankúš pre deti je vyrobený na Slovensku z kvalitných a trvácnych materiálov.

Obliečka vankúša je vyrobená zo 100% bavlny, ktorá je príjemná na dotyk a jemná aj k citlivej pokožke malých detí. Vankúš má zips, vďaka čomu ho môžete kedykoľvek doplniť výplňou na vankúše a zväčšiť tak jeho objem, prípadne náplň vybrať a prispôsobiť si ho svojím potrebám.

Paplón detský do postieľky EMI sa skladá z dvoch častí. Prvou časťou je výplň, druhou časťou je povrchová látka. Výplň paplóna tvorí polyesterové vlákno. Toto vlákno je syntetické a textilné. Je vysoko odolné voči svetlu, poveternosti a mikroorganizmom. Tiež je odolné voči vlhkosti. Obrovskou výhodou polyesterových vlákien je to , že sú bezprašné a antialergické. Druhou časťou paplóna je vonkajšia vrstva, alebo tzv. "obliečka". Táto vrstva je ušitá z mikrovlákna. Vďaka týmto materiálom je náš paplón vhodný pre alergikov a ľudí, ktorí trpia respiračnými ochoreniami.

Paplón je šitý na Slovensku a je vyrobený špeciálnou škandinávskou metódou. Tá spočíva vo vrstvení jemných pavučín z kvalitného dutého polyesterového vlákna. To, že je vlákno duté, znamená, že je zabezpečená zvýšená tepelno-izolačná schopnosť, pretože vzduch vo vnútri vlákna pôsobí ako izolant a prikrývka je hrejivá.

Vlastnosti detského vankúša a paplóna na spanie:

  • rozmery 45x65 + 90x130
  • výplň tvorí antialergické duté vlákno
  • obliečka vankúša zo 100% bavlny
  • obliečka paplóna z mikrovlákna
  • zapínanie vankúša do detskej postieľky na zips

paplónik a vankúšik do postieľky

Obliečky pod ktorými pokožka bábätka voľne dýcha

Detské posteľné obliečky nemajú potešiť len oči vašich ratolestí, ale majú plniť aj svoj účel. Preto je potrebné dbať na správnu voľbu a siahnuť po 100% bavlne. Vhodne zvolený materiál so sebou prinesie kvalitný a zdravý spánok vašich detí a vám maximálnu spokojnosť. Naše obliečky Happy sú vyrobené z jemnej a zdravotne nezávadnej bavlny delux, čo zaručuje najvyššiu kvalitu. Materiál bez obsahu polyesteru zaistí, že deti sa pod obliečkami nespotia a môžu si tak pokojne užívať svoje detské sny.

Bavlnené vlákno a tkaniny z neho zhotovené disponujú vlastnosťami, kvôli ktorým sa stala bavlna natoľko obľúbená, obzvlášť pri výrobe posteľných obliečok. Bavlna má dobrú pevnosť, ktorá sa za mokra dokonca zvyšuje a aj z tohto dôvodu je súčasťou mnohých výrobkov, najmä tých vyžadujúcich si časté pranie. Sila texových priadzí obliečok je (o/ú) 25,5/22. Gramáž materiálu je 120 g/m2. Obliečky sú ušité a vyrobené na Slovensku.

Vlastnosti detských obliečok:

  • materiál: 100 % bavlna delux
  • gramáž bavlny: 120 g/m2
  • zapínanie: plastové gombíky (na požiadanie zips)
  • pranie: 60°C
  • rozmer obliečok 45x65 + 90x130

Poznámka:

  • Zobrazenie farieb produktu sa môže mierne líšiť od skutočnosti.
  • Odporúčame obliečky prať naruby so zapnutým zapínaním.
  • Sušenie v sušičke odporúčame pri najnižších teplotách.

Pre každého je zdravie bábätka to najvzácnejšie. Preto zabezpečte vaším ratolestiam kvalitné a overené produkty.

biele detské bavlnené obliečky

Ean: 2802000000008

Dátový list

Materiál obliečok
Bavlna delux
Farba
Biela
Zapínanie obliečok
Gombíky
Značka
EMI
Pranie
60 °C
Gramáž
120 g/m2
Zloženie
100% Bavlna
Možnosť zmeny zapínania
Áno
Rozmer obliečok
Detský set 90x130 + 45x65
Vzor
Obojstranný
Sušenie v sušičke
Áno

Recenzie produktov / otázky a odpovede

Priemerné hodnotenie

0.0
0 Recenzia
Vynikajúce 0
Dobré 0
Stredné 0
Slabé 0
Strašné 0

  • Recenzie (0)
  • Otázky a odpovede (0)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Je to užitočné? @COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENTS_NB@ Napíšte komentár

@COMMENT_TITLE@

@CUSTOMER_NAME@ @AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Answers @ANSWERS_NB@ Obľúbené @COMMENT_USEFUL_ADVICES@ Nepáči sa @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ Komentáre @COMMENTS_NB@
Napíšte odpoveď Pridať komentár
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ @REPLIES_NB@ Odpoveď
@TOTAL_USEFULNESS@
@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
Pridať komentár @COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ @REPLIES_NB@
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ Odpoveď

@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
@COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ Odpoveď

Mohlo by sa vám tiež páčiť

  • Matrac_detsky_Natalka_EMI
    Skladom
    47,95 €

    Detský matrac Natálka je kvalitný matrac z PUR peny s hustotou 25 kg/m3 a výškou 10 cm, ktorý je veľmi vzdušný, ľahký a má skvelé ortopedické vlastnosti. Povrch matraca tvorí obliečka prešívaná striebornými vláknami, ktorá je antialergická, antistatická a antibakteriálna.

  • Chranic_na_matrac_detsky_EMI
    Skladom
    14,90 €

    Detský chránič na matrac chráni pred vlhkosťou a poškodením a tým rpedľžuje životnosť detského matraca. Chránič na detský matrac vyrábame v rozmeroch 120x60 a 140x70.

  • detske_bavlnene_obliecky_do_postielky_EMI
    • -20,14%
    Skladom
    11,90 €
    14,90 €

    Detské obliečky Happy EMI sú vyrobené z jemnej a odolnej bavlny delux. Neobsahujú žiadny polyester, a tak sú obliečky Happy maximálne šetrné a zdravotne nezávadné pre citlivú detskú pokožku. Jednoduchý motív rozžiari každú detskú postieľku aj izbičku. 

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si vybrali aj: