ľavý banner

Dekoratívne vankúše

Dekoračné vankúše spájajú prvky domáceho dizajnu s modernými farbami a vzormi. Pri výrobe ozdobných vankúšov sa kladie dôraz rovnako na detaily, ako aj na pohodlie vankúša. Ozdobný vankúš je skvelou dekoráciou vášho interiéru. Taktiež vám skvelo zapadne do vašej posteľnej súpravy a vy budete schopný vyčarovať posteľ ako v prvotriednom hoteli. Ideálne sú aj ako dekoračné vankúše na sedačku, kde ihneď dodajú šmrnc. Môžete ich použiť takmer v každej miestnosti svojho domu či bytu, napríklad, ako vankúše do obývačky, spálne, detskej izby, izby pre hostí, na chalupu a všade kde chcete docieliť moderný dizajn. Ozdobné vankúše nesmú chýbať v žiadnej domácnosti.

Filtrovať podľa

Cena
Rozmer vankúša
Povrchový materiál vankúša
Farba
viac... menej
Pranie
Výplň vankúša
Účel vankúša
Druh vankúša
Zapínanie
Zloženie
Filter
    Vankúš 35x45 antialergický...
    Skladom
    3,90 €

    Antialergický vankúš rozmeru 35x45 centimetrov je vyrobený na Slovensku a vďaka tomu, že je antialergický, je vhodný pre alergikov a ľudí, ktorí trpia respiračnými ťažkosťami.

    Vankúš 40 x 40...
    Skladom
    3,90 €

    Vankúš rozmeru 40 x 40 centimetrov je antialergický vankúš vhodný pre ľudí, ktorí trpia ťažkosťami respiračného charakteru. Pre týchto ľudí je vhodný vďaka svojej náplni, ktorú tvorí antialergické duté vlákno.

    • Zľava -20%
    Vankus_dekorativny_35x45_cm_mix_EMI
    Skladom
    3,12 €
    3,90 €

    Antialergický dekoratívny EKO vankúš s rozmerom 45x35 cm je vyrobený z recyklovaného materiálu. Ideálny ako ozdobný vankúš aj vankúš na spanie. Povrchový materiál je 100% bavlna a výplň tvorí silikonizované duté vlákno. V ponuke je mix vzorov s náhodným výberom. 

    Vzor vankúša podľa aktuálnej ponuky. Nie je možné si vzor vybrať. 

    Kúpou antialergického EKO vankúša aj vy prispievate k ochrane našej planéty pred negatívnymi vplyvmi. 

    Dekoratívny vankúš Mia...
    Skladom
    19 €

    Dekoratívny vankúš Mia EMI skrášli aj ten najvšednejší priestor v domácnosti. Obliečka vankúša s moderným vzorom je zo 100% bavlny, je ručne tkaná a príjemná na dotyk. Rozmer vankúša je 45x45 cm.

    Dekoratívny vankúš Uzlík EMI
    Skladom
    27 €

    Dekoratívny vankúš Uzlík rozveselí a oživí vašu domácnosť. Mäkký a pevný, jemný a hrejivý. To je len pár slov, s ktorými sa vám bude od teraz spájať relax.

    dekorativny_vankus_lina_emi
    Skladom
    19,90 €

    Dekoratívny vankúš Lina s rozmermi 48x30 cm si nájde svoje miesto v každej domácnosti. Dekoratívny vankúš s jedinečným 3D vzorom je praktická a štýlová dekorácia. Vnútro vankúša tvorí antialergická výplň a obliečka je z kvalitnej 100% bavlny. Obliečka je snímateľná pomocou zipsového uzáveru. 

    • Zľava -40%
    Dekoratívny vankúš Flowers...
    Skladom
    11,94 €
    19,90 €
    Svieži JARNÝ VÝPREDAJ končí o

    Dekoratívny vankúš Flowers s rozmermi 48x30 cm vnesie do vášho domova neobyčajnú atmosféru. Vankúš Flowers vynikne vo vašej obývačke, spálni či detskej izbe vďaka obliečke so zaujímavým 3D motívom. Obliečka na vankúš je vyrobená zo 100% bavlny a je snímateľná. Zapínanie obliečky je na zips, ktorý je decentne schovaný. 

    dekroativny_vankus_sahara_emi
    Skladom
    19,90 €

    Dekoratívny vankúš Sahara s rozmermi 48x30 cm zaujme už na prvý pohľad jedinečným 3D motívom. Balenie obsahuje vankúš a obliečku z antialergických materiálov. Obliečka je snímateľná, vyrobená zo 100% bavlny. Zapínanie je pomocou zipsu. 

    dekorativny_vankus_home_emi
    Skladom
    19,90 €

    Vankúš s dekoratívnou obliečkou Home zútulní váš domov za pár sekúnd. Vankúš má rozmery 50x35 cm a je vyrobený z kvalitných antialergických materiálov. Balenie obsahuje vankúš s obliečkou, ktorá je snímateľná pomocou zipsového uzáveru. 

    • Zľava -40%
    Dekoratívny vankúš Windy 48...
    Skladom
    11,94 €
    19,90 €
    Svieži JARNÝ VÝPREDAJ končí o

    Dekoratívny vankúš Windy s rozmermi 48x30 cm sa hodí do obývačky, spálne ale aj do detskej izby. Povrch vankúša tvorí obliečka zo 100% bavlny s jedinečným 3D motívom. Obliečka je snímateľná pomocou zipsového uzáveru. 

    • Zľava -35%
    Dekoračný vankúš biely...
    Skladom
    3,90 €
    6 €

    Biely dekoračný vankúš v damaškovom prevedení a niekoľkých veľkostiach rozžiari vašu sedačku alebo celú obývačku. Vankúš je vyrobený zo 100% bavlny.

    Pri kúpe jedného produktu druhý dostanete automaticky zadarmo.

    • Zľava -40%
    Dekoracny_vankus_biely_dante_EMI
    Skladom
    1,98 €
    3,30 €

    Dekoratívny vankúš je skvelým riešením a nesmie chýbať v žiadnej domácnosti. Spríjemní a zútulni domov, je lacným dekoratívnym prvkom a využijete ho aj ako vankúš na spanie.

    Vzor vankúša podľa aktuálnej ponuky. Nie je možné si vzor vybrať.

    Vankus_50x70_Darling_cervene_EMI
    Skladom
    11,90 €

    Vankúš Darling so vzorom červených srdiečok má obliečku vyrobenú zo 100% bavlny delux. Výplň tvorí antialergické a antibakteriálne duté vlákno, ktoré je objemovo stále. Rozmer vankúša je 50x70 centimetrov. 

    Vankúš 45x45 antialergický...
    Skladom
    4,90 €

    Antialergický vankúš 45x45 cm je ideálny na spanie aj ako dekoratívny vankúš. Je vyrobený z husto tkanej bavlny a dutého vlákna.

    Dekoracny_vankus_nihal_EMI
    Skladom
    12 €

    Ručne tkaný dekoratívny vankúš Nihal EMI s rozmermi 40x40 cm skrášli aj ten najvšednejší priestor v domácnosti. Obliečka s orientálnym vzorom je zo 100% bavlny, ktorá je príjemná na dotyk.

    Dekoračný vankúšik s...
    Skladom
    5,90 €

    Dekoračný vankúšik v broskyňovej farbe v rozmere 30x20 cm dodá pestrosť a príjemne rozjasní vašu sedačku, či spálňu. Vankúš je vyrobený z kvalitného damaškového materiálu. Obliečka je súčasťou vankúša a je snímateľná.  

    Pri kúpe jedného produktu druhý dostanete automaticky zadarmo.

    • Zľava -20%
    Vankus_50x70_Punto_EMI
    Skladom
    9,52 €
    11,90 €

    Vankúš 50 x 70 Punto môžete použiť ako dekoratívny vankúš alebo vankúš na spanie. Výplň vankúša tvorí antialergické duté vlákno, ktoré je objemovo stále. Obliečka vankúša je vyrobená zo 100 % bavlny. 

    • Zľava -20%
    Vankus_50x70_Cactus_EMI
    Skladom
    9,52 €
    11,90 €

    Vankúš 50 x 70 Cactus vám poslúži ako dekoratívny vankúš alebo vankúš na spanie. Výplň tvorí duté vlákno, ktoré je antialergické a objemovo stále. Obliečka vankúša je vyrobená zo 100 % bavlny. 

    • Zľava -20%
    Vankus_50x70_Darling_tyrkysove_EMI
    Skladom
    9,52 €
    11,90 €

    Sivý vankúš 50 x 70 je praktický pomocník do každej domácnosti, ktorý poslúži ako dekoratívny vankúš aj na spanie. Vankúš je antialergický a nestratí svoj tvar. Obliečka je vyrobená zo 100 % bavlny. 

    • Zľava -20%
    Vankus_50x70_Exotic_EMI
    Skladom
    9,52 €
    11,90 €

    Vankúš s rozmerom 50 x 70 centimetrov je vhodný na spanie aj na dekoráciu interiéru. S vankúšom Exotic získate veľa muziky za málo peňazí. Vankúš je vyrobený z antialergického materiálu. Obliečka je zo 100 % bavlny. 

    • Zľava -40%
    Vankus_40X45_srdce_cierne_EMI
    Skladom
    8,58 €
    14,30 €

    Vankúš je vyrobený z plyšu. Vankúš v tvare srdca je jemný a príjemný na dotyk. 

    Dekoratívny vankúš Angry...
    Skladom
    11,50 €

    Dekoratívne vankúše sú skvelou voľbou ak hľadáte lacnú, praktickú a štýlovú dekoráciu. 3D relaxačný vankúš Angry Birds s motívom obľúbenej postavičky slávnej hry je vyrobený zo 100% na dotyk jemného a príjemného polyesteru. Výplň tvoria polystyrénové guľôčky, ktoré sa prispôsobujú.

    Dekoratívny vankúš Angry...
    Skladom
    11,50 €

    Dekoračný a relaxačný vankúš s motívom svetoznámej hry Angry Birds je vyrobený z veľmi jemného plyšu. Moderný dizajn dodá šmrnc každej detskej izbe. Navyše ho môžu deti použiť aj ako hračku. Vankúše sú výborným riešením ak hľadáte lacnú, praktickú a štýlovú dekoráciu

    Dekoratívny vankúš Angry...
    Skladom
    11,50 €

    Vankúš pre deti s motívom obľúbenej postavičky slávnej hry Angry Birds je skvelým doplnkom a darčekom pre vaše ratolesti. Vyrobený je z jemného plyšu a náplň tvoria polystyrénové guľôčky, vďaka ktorým má vankúš aj relaxačné účinky. Deti ho využijú aj ako hračku.