Home

Home

ľavý banner

3 NAJLUXUSNEJŠIE DEKY NA SVETE

Pridal: Dalibor Cicman Kategória: Root Dňa: Pozretí: 339

Mnoho ľudí začne zarábať viac a viac peňazí, ktoré si nechcú odložiť, ale práve naopak. Investovať a kúpiť si za nich pohodlné veci, ktoré im spríjemnia život. Väčšinou drahé oblečenie, autá, domy, haciendy, a podobne. Nájdu sa však aj takí, ktorí si kúpia najdrahšie a najluxusnejšie deky na svete. Dnes si tieto najluxusnejšie deky na svete predstavíme a nahliadneme na chvíľku do sveta luxusu a najkvalitnejších materiálov, aké existujú.

Willoughby Sibirian: 375-1100 dolárov

Tretia najdrahšia deka na svete- Willoughby Siberian, je naplnená hypoalergénnym husacím perím najmenej na 90%. Povrch tvorí 100% mikrovlákno, aby sa zabránilo úniku tej najkvalitnejšej náplne. Deka je kvalitne prešitá, aby sa zabránilo hromadeniu náplne na jednom mieste a prešitie je tak kvalitné, že ani po dlhšom čase používania nebadať na deke tzv. hrudkovanie. Táto luxusná deka má biely saténový lem. Kúpiť si ju môžete vo všetkých štandardných veľkostiach.

Willoughby Sibirian

 

Stacks & Stacks Alpaca: 996 dolárov

Tento kráľovský prehoz je vyrobený z veľmi mäkkej kože alpaky, ktorá je považovaná za najmäkšiu kožušinu na svete. Prehoz je navyše obšitý jemnou látkou a tento kráľovský doplnok si môžete zakúpiť v troch farbách a to v bielej, béžovej a tmavohnedej.

luxusné prikrývky

 

Kumi Kookoon’s Silk Dream: 1113- 1526 dolárov

Tieto deky sú kráľom všetkých prikrývok, aké poznáme. Kumi Kookoon sú vyrábané z pravého súrového hodvábu moruše z Charmeuse. Prikrývy inovujú svoj modulárny dizajn. Vo výrobe sú aj deky leto/zima, pričom letná je o 6 palcov mensšia. Prikrývky je možné zakúpiť v takmer všetkých farbách. Cena deky leto/zima sa môže vyšplhať až na 3 000 dolárov.

luxusné deky

 

Čo by ste povedali vy na tieto najluxusnejšie deky na svete? Viete si predstaviť relax na týchto dekách či prehozoch? V prípade, že nie ste typ, ktorý baží po práve takýchto dekách a prehozoch, ale uprednostňuje skôr kvalitnú klasiku, prezrite si našu ponuku diek a prehozov.



Komentáre

Zanechajte svoj komentár