Home

Home

ľavý banner

KTORÝ PAPLÓN JE PRE VÁS TEN PRAVÝ?

Pridal: Kategória: Prikrývky Dňa: Pozretí: 682

Predstavujeme vám naše najpredávanejšie a zákazníkmi najoceňovanejšie paplóny. Pozorne si preto prečítajte celkový stručný popis, aby ste sa si mohli zadovážiť kvalitný a pre vás ten pravý paplón s ktorým strávite každú noc.

paplóny pre celú rodinu

1. Paplón štandardný (140x200 cm)

Patrí medzi najviac vyhľadávané paplóny z našej ponuky. Výplň paplóna tvorí duté silikonizované vlákno, ktoré udržiava teplo. Poskytuje izolačné a termoregulačné vlastnosti. ktoré si bez problémov môžu vychutnať aj alergici a astmatici. Prikrývka je vyrábaná škandinávskou technológiou a to konkrétne vrstvením jemných pavučín z dutého vlákna s hustotou 200 g/m². Môžete ho používať nepretržite počas celého roka. Duté vlákno vytvára príjemný pocit prostredníctvom priľnavého efektu. Ideálny aj do detskej izby či izby tínedžerov.

Ponúkame ho aj v maxi veľkosti ako manželský a predĺžený paplón.

2. Paplón letný (140x200 cm)

Najväčší favorit letných nocí. Na dotyk pôsobí ľahko a príjemne. Jeho špecifickú termoregulačnú vlastnosť tvoria dva základné materiály:

  • antialergické duté vlákno
  • obliečka z mikrovlákna.

Vďaka nim je tento paplón taký výnimočný, neškodí zdraviu a vynikajúco reguluje teplotu. Obliečka z mikrovlákna je zamatovo hebká, antialergická a účinná proti roztočom. Je vhodnou voľbou aj pre deti a tínedžerov.

Jeho hmotnosť činí 1200 g, vďaka čomu sa ľahko skladuje a neprináša pocit ťažoby počas spánku.

3. Paplón Slim (140x200 cm)

Vďaka svojej vahe (900 g) je ľahučký, priedušný a vhodný do tropických nocí. Jedným z jeho pozitív je jeho možnosť využitia aj pre alergikov a astmatikov. Vnútro paplóna tvorí duté, priedušné, antialergické vlákno, ktoré úžasne cirkuluje vzduch a pôsobí termoregulačne. Obsah paplóna sa vyznačuje odolnosťou voči baktériám, hubám a plesniam, čo zabraňuje ich množeniu. Dobre odvádza vlhkosť. Slim paplón je taký ultra ľahký, že ho nepocítite ani počas najhorúcejších dní. Svoje miesto si nájde aj v detskej izbe.

4. Paplón Double (140x200 cm)

Jediný „obojživelník“ v našom sklade. :-) Dvojpaplón je obohatený o nenápadné šnúrky po svojom obvode, ktoré sa v zime jednoducho zviažu, čím vzniká extra teplý paplón. V lete stačí odobrať jednu vrstvu, pričom vznikajú 2 samostatné paplóny s hmotnosťami 1200 g, vhodný na leto, a s hmotnosťou 1 800 g paplón slúži ako celoročný. Letný paplón je vďaka tomu ľahučký a vy sa tak pohodlne vyspíte aj počas tropických nocí. Naopak, extra teplý paplón, ktorý sa skladá z oboch odnímateľných vrstiev, váži 3 000 g a zahreje vás svojou unikátnou hrejivou vlastnosťou.

5. Levanduľový paplón (140x200 cm)

Levanduľa sa pýši svojimi pozitívnymi účinkami proti nervozite, stresu, bolestiam hlavy, nespavosti či psychickej nepohode. Spojili sme pre vás príjemné s užitočným a to vo forme antialergického paplóna s obsahom sušenej levandule. Sušené kvety sú ukryté v jadre paplóna, čím vám dopraje hlboký spánok a pokoj. Paplón je taktiež vyrobený tak, aby jeho použitie bolo možné počas celého roka.

levanduľový paplón

Liečivé účinky levandule:

  • vhodná pri nespavosti a nervozite,
  • účinne pomáha pri syndróme nepokojných nôh,
  • tíši respiračné ochorenia,
  • protizápalový efekt,
  • pôsobí proti ekzémom či psoriáze,
  • napomáha pri tráviacich ťažkostiach,
  • udržiava zdravé a krásne vlasy, pokožku a nechty.

6. Paplón predĺžený (140x220 cm)

Príjemne hreje a je mäkký. Na našom trhu je veľmi žiadaný, pretože jeho duté vlákno slúži ako perfektný izolant tepla. Antialergický predĺžený paplón je vhodný aj pre alergických pacientov. Rovnako bráni uchyteniu nežiaducich baktérií, preto si naplno vychutnáte jeho čistotu. So svojím rozmerom 140x220 cm Je určený pre vyšších ľudí, aby si aj oni mohli vychutnať dlhý a ničím nerušený spánok.

7. Paplón manželský (200x200 alebo 220x200 cm)

Tento paplón je aktuálne veľkým hitom. Nazýva sa aj „francúzsky paplón“ a je určený pre oboch partnerov. Vyznačuje sa svojou extrémnou mäkkosťou, vďaka čomu ho je možné používať počas celého roka. Spĺňa kritériá náročných používateľov a to od antialergických vlastností cez termoreguláciu až po odolnosti voči baktériám a škodcom.

8. Perový paplón (140x200 alebo 200x220 cm)

Ako jediný paplón z našej EMI ponuky je plnený perím a páperím, ktoré je perfektným absorpčným materiálom. Povrch paplóna je tvorený zo 100 % kvalitnej bavlny. Ideálny do chladných nocí, keďže perie sa vyznačuje svojou výnimočnou izoláciou tepla. Vzhľadom k použitej bavlne je tento perový paplón kvalitný a preto k jeho najsilnejším stránkam patrí dlhá životnosť.

Mnoho ľudí sa nevie rozhodnúť, aký paplón by bol pre nich najvhodnejší a v časovej tiesni  väčšinou reagujú unáhlene. Preto veríme, že vám tento náš sprievodca paplónov EMI pomôže v rozhodovaní. Kúpiť kvalitný paplón na mieru, je možné pohodlne a lacno, stačí navštíviť našu širokú ponuku paplónov a presvedčiť sa.

ako si vybrať paplón



Komentáre

Zanechajte svoj komentár