Home

Home

ľavý banner

NAJLUXUSNEJŠIE POSTELE SVETA

Pridal: Kategória: Zaujímavosti Dňa: Pozretí: 669

Poďte sa s nami pozrieť ako sa obyčajná posteľ môže zmeniť na luxus, za ktorý sú ľudia ochotní platiť tisíce až milióny.

Sphere Bed

Táto posteľ je vybavená zabudovanou televíziou a držiakom na šampanské, čo je ideálna výbava pre bohatých ľudí, ktorí si svoje peniaze a luxus radi užívajú. Jej hodnota činí 50 000 $.

Sphere bed

Starry Night Sleep Technology Bed

Táto 50 000 $ posteľ má vybudované zariadenie obmedzujúce chrápanie. Je vybavená zásuvkou pre iPod, internetovým pripojením a nastavením teploty. V hornej časti postele je nainštalovaný videoprojektor, ktorý dodáva ilúziu, že ležíte pod holým nebom. V prípade potreby ho je možné prepojiť s videom a pozerať prostredníctvom neho obľúbený film.

Starry night sleep

Cosmovoide

Posteľ, ktorú kúpite za 60 000 $, obsahuje DVD prehrávač, telefón a domáce kino vrátane televízie. Tvarom pripomína mesiac, čo je pre mnohých možno aj nevkusné, ale tí, ktorí mali možnosť túto posteľ vyskúšať, ju hodnotili veľmi pozitívne.

cosmovoide

Majesty VI-Spring Bed

Bavlna, kašmír a hodváb – 3 druhy materiálu, ktorá obsahuje táto posteľ v hodnote 84 425 $. Dizajn dopĺňa niekoľko vrstiev zlata a striebra. Najsilnejšou stránkou tejto postele, je precízne zvolený matrac tak, aby vyhovoval naozaj každému.

vi spring bed

Jado Steel

Pred niekoľkými rokmi patrila táto posteľ medzi najdrahšie a najluxusnejšie postele sveta. Je vyrobená výlučne zo zlata a kryštálmi od Swarovski. Jej cena je vyčísliteľná a činí 676 550 $.

jado steel

Magnetická plávajúca posteľ

Dali by ste 1,6 milióna $ za posteľ, vďaka ktorej by ste sa ocitli vo vzduchu? Jej magnety vážia 680 kg, čo ju robí “plávajúcou”. Po bokoch ju podporujú silné drôty, vďaka ktorým sa neodkláňa.

magnetická posteľ

TOP posteľ

Najluxusnejšia a zároveň najdrahšia posteľ na svete je Baldacchino Supereme Bed. Je posiata 107 kg 24-karátového zlata, ktorej stavba je zhotovená z gaštanového, čerešňového a jaseňového dreva. Povrch a baldachýn tvoria materiály ako sú taliansky hodváb a bavlna. Jej hodnota je 6,35 miliónov dolárov a aktuálne má už dvoch vlastníkov.

Baldacchino Supereme Bed

Vybrali by ste si? My teda radšej zostaneme pri starej dobrej klasike :-)



Komentáre

Zanechajte svoj komentár