Home

Home

ľavý banner

OČARUJÚCE SPÁLNE SLÁVNYCH ĽUDÍ

Pridal: Dalibor Cicman Kategória: Root Dňa: Pozretí: 371

Všetky celebrity hovoria, že sú také ako my. Pozrime sa však do ich luxusných domov a prepychových spální a uvidíme, že tie miliónové rozdiely v platoch predsa len niekde ukázali. Nahliadnime sa teda do spálne tých bohatších. Pozrite sa na tieto luxusné spálne.

1. Cher a jej spálňa, Los Angeles

Spálňa Cher je ladená neutrálne. Navrhnutá k ľahkemu životnému štýlu. Nábytok je zo 16. storočia, z obdobia opiových vojen v Číne. Celá spálňa je ladená do východného štýlu a je otvorená zvyšku domu.

Spálne slávnych ľudí spálňa Cher

2. Spálňa Ashton Kutcher & Demi Moore, Beverly Hills

Párik Ashtona Kutcher a Demi Moore hľadal čo najvätšiu otvorenosť voči prírode, čo sa odrazilo v nábytku aj otvorenosti spálne. Paparazzi sa báť nemusia, kedže majú „black out“ závesy.  

Spálne slávnych ľudí spálňa Demi Moore a Ashton Kutcher

 

3. Spálňa Sarah Jessica Parker & Matthew Broderick, Hamptons

Spálňa Sarah Jessica Parker a Matthew Broderick je plná jasných bielych farieb, super spôsob ako sa ochladiť po dni strávenom na pláži.

Sarah Jessica Parker spálňa spálne slávnych ľudí

4. Spálňa Mariah Carey, Manhattan

Luxusný dom Mariah Carey, nábytok pokrytý plyšom a inými luxusnými tkaninami. Veľa svetla a všetko ladené do odtieňov levandule, ružovej a marhuľovej. Všeko na speváčkine želanie, taktiež motýle, ktoré na želanie Mariah návrhár zahrnul do každej miestnosti v dome.    

Mariah Carey spálňa

5. Spálňa Gerarda Butlera, Manhattan

Gerard Butler vsadil na rustikálny štýl, drevo z temných lesov, koža a obnažené trámy. Esteticky bol inšpirovaný cestovaním po Európe a návštevami „vintage“ kaviarní v New Yorku. Jeho spálňa je plná luxusných tkanín.

Gerard Butler spálňa

6. Spálňa Betsey Johnson, Mexico 

Trochu výstredná a koketná návrharka Betsey Johnson zrekonštruovala bývalý hotel do divoko farebných plážových farieb. Do predaja šiel v roku 2010. Štýl Betsey sa zameriava na fluoroscenčné farby, odvážne vzory a elegantné doplnky.  

Betsey Johnson spálňa

7. Spálňa John Mayer, SoHo  

Chladné tony a jednoduché dekorácie. Tento pán stavil na jednoduchosť, ktorá sa vyplatila.  

 john Mayer spálňa

8. Spálňa Meg Ryan, Martha’s Vineyard  

Meg Ryan má svoj vlastný dom na vinici Marthy od svojej puberty. Čerstvá biela je kombinovaná s tmavými lesmi. Ideálne na útek z Massacgusetts v horúcich letných dňoch.

Meg Ryan spálňa

9. Spálňa Christiny Aguilery, Beverly Hills

Christinin „Wonderlan“ v Beverly Hills je v súčastnosti na trhu. Spálňu má ako z rozprávky. Tapety s kontrastom čiernej, červenej a ružovej. Posteľ dokonca vyvýšená na schodíkoch.

Christina Aguilera spálňa

10. Spálňa Jane Fonda, Atlanta

Spálňa je plná ukľudňujúcich farieb a čistých línií. Baldachýn fantázie nad posteľou, sklenený krb a teplé obliečky. Skutočne ukľudňujúco pôsobiaca spálňa.      

Jane Fond spálňa

Čo poviete na spálne celebrít? Ktorá z týchto spálni zaujala vás?



Komentáre

Zanechajte svoj komentár