Home

Home

ľavý banner

POSTEĽNÝ PREHOZ NIE JE LEN DEKORÁCIA

Pridal: Kategória: Prikrývky Dňa: Pozretí: 434

Už dávno spálňa neslúži len na jediný účel, ktorým je komfortný a zaslúžený oddych. Rovnako ako každú inú miestnosť v dome či byte, aj spálňu chceme ozvláštniť, skrášliť a zútulniť. Spálňa už nie je len miestnosť, kde pred návštevou zatvárame dvere, práve naopak. Dnes existuje mnoho dekorácii a doplnkov, ktoré priestoru dodajú šmrnc, a tak sa každá miestnosť stáva neobyčajná a chceme sa ňou pochváliť. Tak je to aj so spálňou a posteľou. Aj tie dnes vieme prispôsobiť a okrášliť tak, aby na prvý pohľad upútali každého. Bonusom navyše je, ak sú doplnky aj praktické a využiteľné pre bežný život. Takým doplnkom a praktickým pomocníkom počas celého dňa je čoraz viac obľúbený posteľný prehoz. V súčasnosti trendy bytového textilu ponúkajú rôzne druhy materiálov, veľkostí a bežne zaužívané deky nahrádzajú čoraz viac štýlové, moderné a farebne rôznorodé posteľné prehozy.

prehoz na posteľ

Farby, materiály aj vzory pre každého

Vďaka širokej ponuke farieb, potlačí, materiálov a vzorov jednoducho prispôsobíte prehoz k svojej spálni, či posteli. Tiež nie je nevyhnutné nakúpiť rovnaké sady posteľných obliečok, keďže ich jednoducho pod prehoz na posteľ skryjete. Ľahko si zvolíte ten svoj, či už kvetinový, jednofarebný, s geometrickým či ornamentovým vzorom. Záleží iba na vás a vašom vkuse, aký prehoz si zvolíte a akým prehozom doladíte útulnosť a estetický vzhľad vašej spálne. Pri výbere posteľného prehozu je však dôležité myslieť na to, aby sa prehoz na posteľ nestal rušivým elementom, ale aby do spálne krásne zapadol a skrášlil ju.

prehoz

Prečo sú posteľné prehozy skvelé?

Prehozy na posteľ neponúkajú len možnosť skrášlenia celkového dojmu spálne, ale majú aj niečo navyše. Sú vynikajúcim praktickým pomocníkom počas dňa aj noci. Každý deň pekne ustlaná posteľ je čerešničkou na torte dizajnu. Vďaka prehozu sa už vy ani vaše ratolesti nemusíte počas dňa z ďaleka vyhýbať posteli. Jednoducho ju znovu usteliete a stále bude vyzerať ako z päťhviezdičkového hotela. Bez akýchkoľvek obáv môžete na posteli sledovať televízor, čítať svoju obľúbenú knihu, pochutnávať si na maškrtách, alebo nechať sa hrať svoje deti. Okolitý víriaci prach sa vďaka prehozu nebude usádzať na vašich perinách a vankúšoch a vy si tak večer ľahnete do čistých a sviežich perín bez obáv. Vaša posteľná bielizeň zostane dokonale čistá, pretože prehoz na posteľ ju dokonale ochráni. Každý prehoz je možné prať, preto jeho následná údržba je jednoduchá a závisí už len od rozsahu používania a tiež od materiálu, z akého je prehoz vyrobený.

kvalitný prehoz

Ako udržiavať svoj prehoz v najlepšej forme?

Základným pravidlom pri posteľných prehozoch je pravidelné vetranie prehozu, ale aj perín a vankúšov, ktoré sú pod ním umiestnené. Pri praní je potrebné dodržiavať a riadiť sa ošetrovacími symbolmi umiestnenými na prehoze, keďže každý materiál si vyžaduje inú údržbu.

pekný prehoz na posteľ

Čo ešte prehoz dokáže?

Pri prehoze nesmieme zabúdať ani na jeho možnosť využitia ako prikrývku. Táto alternatíva prehozu je veľmi obľúbená najmä v lete, kedy neznesiete žiadne kilo navyše. Prehoz je ľahký a príjemný na dotyk. Môžete ho použiť aj, keď sa chcete zohriať počas chladnejších nocí, napríklad pri sledovaní televízii na pohovke, sedacom vaku alebo kresle.

Záleží už iba na vašom vkuse a rozhodnutí, ako efektívne využijete svoj prehoz vy. V našej ponuke nájdete bavlnené aj žakarové posteľné prehozy pre jednolôžkové aj dvojlôžkové postele rôznych farieb. Doprajte svojej spálni šmrnc, sebe praktického pomocníka a svojím blízkym a priateľom neodolateľný pohľad.



Komentáre

Zanechajte svoj komentár