Home

Home

ľavý banner

POTREBUJETE ANATOMICKÝ VANKÚŠ?

Pridal: Mária Šandalová Kategória: Vankúše Dňa: Pozretí: 470

O tom, že dobrý spánok je pre naše telo veľmi dôležitý, netreba nikoho presviedčať. Zobudiť sa odpočinutý znamená vykročiť tou správnou nohou do nového dňa a netrápiť sa ubíjajúcimi bolesťami chrbta, krku alebo hlavy. Dôležitú úlohu preto zohráva dobrý vankúš, anatomický vankúš.

Anatomický vankúš je vyrobený z lenivej peny, ktorá sa ideálne prispôsobuje hlave, krku a šiji, čím zaisťuje vysoké pohodlie a komfort počas spánku. Vankúš je doplnený snímateľným poťahom, ktorý praním zaisťuje hygienický štandard.

Prečo je anatomický vankúš dobrý?

Anatomický vankúš sa vyznačuje kvalitným materiálom (lenivá pena) a výbornou konštrukciou, vďaka ktorej má spiaci človek plnú oporu krčnej chrbtice. Má dobrú priedušnosť a  pružiace schopnosti, ktoré sa prispôsobia krivkám vášho tela, podoprú krk a chrbticu vo všetkých jej polohách. Zatiaľ čo sa vy budete zobúdzať čerstvý a oddýchnutý, vankúš sa samovoľne vráti do svojej pôvodnej formy.

Anatomický vankúš

Pre koho je anatomický vankúš určený?

V prípade, že sa ráno prebúdzate s bolesťami chrbtice, prevažne v krčnej časti, mali by ste myslieť na to, že jednou z možných príčin môže byť používanie nevhodného vankúša. Anatomický vankúš sa odporúča aj pre ľudí so sedavým zamestnaním, ťažko manuálne pracujúcim alebo športovcov, ktorí mávajú stuhnuté alebo preťažené svalstvo a bolesti kĺbov.

Anatomický vankúš

Anatomický vankúš pomáha predchádzať:

  • stuhnutiu krčných svalov (lenivá pena sa prispôsobuje tvaru hlavy a dochádza k okysličeniu a uvoľneniu šijových svalov)
  • nedostatočnému prekrveniu krčných svalov (lenivá pena nevytvára protitlak)
  • bolestiam krčnej chrbtice a hlavy (lenivá pena zaisťuje správnu polohu a umožňuje dostatočné prekrvenie a relaxáciu svalov)
  • nepokojnému spánku (lenivá pena eliminuje otáčanie a prevaľovanie)

 

Urobte hrubú čiaru za vašimi bolesťami, ktoré vás trápia po celý deň. Tento tvarovaný anatomický vankúš je overeným riešením pre ľudí s bolesťami krčnej chrbtice, a preto nevešajte hlavu, a prezrite si našu ponuku anatomických vankúšov.  



Komentáre

Zanechajte svoj komentár