Home

Home

ľavý banner

PREČO SÚ KREPOVÉ OBLIEČKY PRAKTICKÝM POMOCNÍKOM KAŽDEJ DOMÁCNOSTI?

Pridal: Kategória: Obliečky Dňa: Pozretí: 587

Máte radi pohodlie, jednoduchosť, praktickosť a radi využívate voľný čas efektívnejšie a lepšie ako komplikovaným žehlením posteľných obliečok? V tom prípade sú pre vás krepové posteľné obliečky ideálna voľba. Ich priazeň rastie a sú čoraz viac obľúbené u väčšej a väčšej skupiny ľudí, a to najmä vďaka svojim vlastnostiam a jednoduchej údržbe.

krepové obliečky

Čo vlastne krepové obliečky sú?

Krep je špecifická tkanina s vlnitým a matným povrchom, ktorej názov pochádza z francúzštiny. Krepové obliečky na posteľ sú vyrábané z  čistej 100% bavlny, ktorá prechádza krepovou úpravou. Nakrepovaná bavlna má potom vlnitý povrch, ktorý nie je potrebné po vypratí žehliť. V priebehu používania sa nekrčia a pevne držia svoj tvar. Rovnako si zachovávajú aj skvelé vlastnosti 100% bavlny, z ktorej sú vyrobené. Naše krepové obliečky sú zhotovené z bavlny delux, ktorá sa považuje za jednu z najkvalitnejších bavĺn na svete. Vďaka tomu sú jemné, pevné, trvácne, majú zvýšenú gramáž, dlhú životnosť a nevyblednú ani po viacnásobnom praní.

kvalitné krepové obliečky

Prečo ich budete milovať?

Všetci priaznivci krepovej bielizne ocenia najmä jednoduchú starostlivosť, keďže ich nie je potrebné žehliť. Ďalšou výhodou je priedušnosť. Krepové obliečky dýchajú a počas horúcich letných dní sajú prebytočnú vlhkosť, čím vám zaručia nerušený spánok. V lete vás príjemne schladia, v zime zasa zahrejú. Sú príjemné aj na dotyk, trvácne, stálofarebné a možno by ste neverili, ale ich úmyselne nariasený povrch predlžuje aj ich životnosť. Ich špecifický vzhľad odlišný od klasických bavlnených či saténových obliečok priláka ihneď pozornosť.

krepove obliecky na postel

Ušetríte preto svoj drahocenný čas a strávte ho radšej v kruhu svojich blízkych. V našej ponuke nájdete rôzne vzory kvalitných krepových obliečok, ktoré ozdobia každú spálňu a vďaka ich praktickým vlastnostiam si budete svoj krásny sen môcť snívať aj o hodinku dlhšie.



Komentáre

Zanechajte svoj komentár