Home

Home

ľavý banner

SEDACIE VAKY VÁM SKVALITNIA ŽIVOT

Pridal: Mária Šandalová Kategória: Sedacie vaky Dňa: Pozretí: 409

Ak ste sa rozhodli čítať tento článok, predpokladáme, že rovnako ako väčšina ľudí, túžite po tom, aby ste sa cítili lepšie. Možno patríte k tým, ktorí neustále bedákajú kvôli bolestiam chrbtice, problémom s tráviacim traktom a iným ťažkostiam, alebo jednoducho túžite po zmene, no neviete kde začať. Začiatok však môže byť jednoduchší ako ste si mysleli, postačí vám sedací vak.

Teraz ste pravdepodobne trochu zaskočený a pýtate sa sami seba, ako vám môže kus nábytku pomôcť. No vedzte, že sedacie vaky nie sú len elegantnými sedačkami, z ktorých sa človeku nechce ani vstať (samozrejme preto, lebo sa v nich sedí fakt dokonale). Pozrime sa teda na všetko, čo sa rapídne zlepší vo vašom živote po používaní týchto spoločníkov.

Sedacie vaky liečia

Aj keď to môže znieť akokoľvek bláznivo, nie je to výmysel.  Sedacie vaky skutočne liečia. Zlé držanie tela má za následok bolesti chrbtice, hlavy, oslabenie brušného svalstva, a dokonca aj zlé trávenie. Ak často sedíte v stiesnenej polohe alebo zhrbený za počítačom, môže sa stať, že práve to bude zabraňovať správnemu fungovaniu tráviaceho systému. No v prípade, že vymeníte nepohodlnú kancelársku stoličku za sedací vak, budete milo prekvapený. Sedacie vaky sú tvorené polystyrénovou výplňou, ktorá sa prispôsobí vášmu telu, vďaka čomu dokonale okopíruje vaše telo. Tým, že prilieha k telu, podopiera chrbticu a ramená, čím uvoľní stuhnuté svalstvo. Stojí to za vyskúšanie, však?

Sedacie vaky liečia

 

Buďte vďaka vaku fit!

Kto by netúžil po lepšej postave? Či už ženy alebo muži, všetci sme stále nespokojní a najčastejšie sa vyhovárame na nedostatok času. Áno, na posilňovňu, jogging, jogu a všetky ostatné športy, na všetko si človek musí nájsť čas. No cvičiť môžete v pohodlí domova alebo dokonca aj v kancelárii a postačí vám k tomu sedací vak. Najprv sa doň príjemne uložíte, a potom si môžete užiť skvelú dávku kardio cvičenia v sede, ktoré vám dokonale vyrysuje postavu a to, pozor, počas maximálneho komfortu v sede!

Obetujete svojich 10 minúť voľna a vaše telo sa vám odmení pevnosťou už po krátkej dobe. Internet ponúka nespočetne veľa cvičení v sede, no inšpirovať sa môžete napríklad týmto videom alebo týmto videom, ktoré vám ukáže ako môžu budúce mamičky využívať sedací vak na oddych, ale aj na cvičenie. 

Povedz mi čo čítaš, a ja ti poviem kto si

Predstavte si príjemný večer s obľúbenou knihou. Či už čítate v sedačke alebo v posteli pred spaním, určite poznáte ten pocit, keď si neviete nájsť tú správnu polohu. Teraz si predstavte druhý variant, príjemný večer, počas ktorého ste s obľúbenou knihou rozvalený v sedacom vaku, ktorý sa prispôsobí krivkám vášho tela. Dokonalá predstava, že? Sedací vak má množstvo výhod, medzi inými aj dokonalé pohodlie či vynikajúcu mobilitu, vďaka čomu ho možno jednoducho presúvať, a tak rýchle meniť prostredie. Svoj čitateľský denník tak rýchlo rozšírite o nové kúsky...a ktovie... možno sa pripojíte aj k čitateľskému klubu!  Veď v sedacom vaku je tak príjemne!

Čítanie v sedacom vaku

 

Nesmiete zabúdať na oddych!

Každý človek si potrebuje oddýchnuť od všetkých starostí a jednoducho vypnúť. Ani vy by ste nemali patriť k tým, ktorí sa zmietajú v strese, a preto by ste nemali zabúdať na relax. Najlepším a dostupným prostriedkom na oddych je sedací vak, v ktorom si môžete pozrieť obľúbené seriály, roztriediť haldu časopisov, ktorá sa vám hromadí na stole už mesiac, alebo sa jednoducho naučte štrikovať, čo ocení celá rodina. Lákavé však?

Oddych a sedací vak

 

Zvýšte svoju produktivitu

Podľa najnovších štúdií, vytvorenie domáckej atmosféry na pracovisku zvyšuje produktivitu a zamestnanci tak dosahujú väčšie uspokojenie z práce. Či ste už zamestnanec alebo zamestnávateľ, skúste oživiť pracovné prostredie tým, že klasické stoličky alebo sedačky nahradíte sedacím vakom. Okrem produktivity a efektivity, zvýšite aj pohodlie a navyše, odstránite bolesti chrbtice mnohým zamestnancom. Pamätajte si, na titul "Zamestnanec roka" nie je nikdy neskoro!

 Sedacie vaky pri práci

 

Ak ste uvažovali o kúpe sedacieho vaku, no neboli ste celkom presvedčený o jeho výhodách, teraz už môžete pochybnosti odložiť bokom. Sedacie vaky prinášajú množstvo plusov, ktoré sa nedajú s klasickým sedacích nábytkom porovnať ani zďaleka. Samozrejme, najviac vás presvedčí skúsenosť, a preto si prezrite našu ponuku sedacích vakov určených do interiéru ako aj exteriéru.



Komentáre

Zanechajte svoj komentár