Home

Home

ľavý banner

TEHOTENSKÝ VANKÚŠ, KTORÝ VÁM UĽAHČÍ TEHOTENSTVO A ZMIERNI BOLESŤ

Pridal: Mária Šandalová Kategória: Vankúše Dňa: Pozretí: 577

Tehotenské vankúše sa na trhu objavili preto, aby si každá žena mohla tehotenstvo viac užiť, ale tiež preto, aby zmiernili niektoré menej príjemné sprievodné javy tehotenstva.

Budúca mamička je náročnejšia na pohodlie aj vzhľadom k zmenám na jej postave, zmenám chutí či nálad a ranným nevoľnostiam. S týmito zmenami ide ruka v ruke aj zmena spánku, a dokonca ani spánok nie je taký, ako býval. Práve preto je tehotenský vankúš vyrobený tak, aby sa dokonale prispôsobil tvaru tela a spríjemnil nie len noc, ale doprial vám pohodlie aj počas dňa. Tehotné ženy by mali spať na strane, avšak čím je budúca mamička vo vyššom štádiu tehotenstva, tým môže byť pre ňu spánok čoraz náročnejší.

tehotenský vankúš emi

Tehotenský vankúš vám odporúčame aj vtedy, keď ste ako budúca mamička zvyknutá spávať s nahromadenými vankúšmi okolo tela alebo v prípade, že rada spávate na chrbte a bruchu.

Vankúš pre tehotné môže byť plus-mínus taký veľký ako vy, aby vám dodal pohodlie od hlavy až po päty. Myslite na to,aké máte priestorové možnosti pre uloženie a zachovanie pohodlia. Všetky tehotenské vankúše sú navrhnuté veľmi precízne, a to tak, aby neuškodili a držali v bezpečí mamičku aj dieťatko. Vďaka tvaru a rôznym materiálom sú vankúše pre tehotné ženy viacúčelové. Niektoré mamičky ich dokonca využívajú aj pri kojení.

tehotenský vankúš emi

Tehotenské vankúše onúkajú viacero výhod,a to:

  •          poskytujú pohodlie počas spánku, čím zabezpečia kvalitnejší spánok
  •          dokonale sa prispôsobia tvaru tela matky
  •          sú navrhnuté tak, aby poskytovali podporu každej časti tela
  •          zmierňujú bolesti najmä chrbta a bruška
  •          znižujú tlak na bruško
  •          aj napriek rozmerom sú ľahké a prenosné
  •          niektoré druhy môžete používať aj na sedenie
  •          môžete ich použiť aj ako vankúše na kojenie
  •          využijete ich aj ako miesto, kde uložíte dieťatko

tehotenské vankúše

Ktorá časť tela vás pobolieva po prebudení?

Keď si odpoviete na túto otázku, ste  krok bližšie k tomu, aby ste si vybrali správny tehotenský vankúš. Keď sa ráno zobudíte, skúste sa zamerať na to,či pociťujete ťažkosti, či cítite, že je niektorá časť vášho tela stuhnutá alebo vás pobolieva. Môžu to byť členky, kolená, bruško, chrbát, krk alebo aj ramená.

Skúste však venovať pozornosť aj tomu, aká je príčina vašich ťažkostí. Tie môžu byť spôsobené nedostatočnou podporou tela alebo problémami, ktoré so spánkom nesúvisia, ako zlá poloha. Ak pociťujete bolesti v spodnej časti chrbta alebo kolenách môžete zvážiť tehotenské topánky.

tehotensky vankus

Existuje aj rozdiel medzi tehotenským vankúšom a vankúšom pre telo. Tehotenský vankúš je upravený tak, aby sa prispôsobil zmenám na vašom tele. Vankúš pre telo, nazývaný body pillow, je dlhý a rovný. Niektorým budúcim mamičkám vyhovuje viac vankúš pre telo, no mnoho preferuje práve rôzne upravené tvary tehotenských vankúšov.

Z našej pestrej ponuky tehotenských vankúšov si dokážu vybrať aj tie náročnejšie mamičky. Stačí sa už len rozhodnúť pre ten správny a môžete začať plnohodnotne oddychovať a vychutnávať si tú krásnu časť života- tehotenstvo. 



Komentáre

Zanechajte svoj komentár