Home

Home

ľavý banner

TOP 3 TEHOTENSKÉ VANKÚŠE

Pridal: Kategória: Vankúše Dňa: Pozretí: 703

Každý rodič malého bábätka vám povie, že spánok je vzácny. Ale zatiaľ čo každý rodič je pripravený stratiť hodiny spánku po narodení dieťaťa, neočakáva toľko bezsenných nocí aj pred narodením bábätka. Platí to najmä pre budúce mamičky, pre ktoré dosiahnuť potrebných osem hodín spánku je s postupujúcim tehotenstvom čoraz ťažšie. Od nepokojných nôh k prehrievaniu a neschopnosti nájsť pohodlnú a bezpečnú pozíciu, až po otáčanie, ktoré môže byť nočnou morou. Bežne zvládnuté činnosti sa stávajú ťažšími a dvojnásobne to platí pri spánku. Našťastie je tu pomoc v podobe tehotenského vankúša

Rôzne tvary sa môžu pochváliť rôznymi výhodami, ale všetky sú zamerané na zmiernenie tlaku v kľúčových oblastiach ako sú chrbát, kolená, boky a krk, čím podporujú pokojnejší a komfortnejší spánok. Nie sú to len tehotné ženy, ktoré môžu využívať výhody tehotenského vankúša - mnohé tehotenské vankúše sú vhodné pre pacientov s krčnými, chrbtovými alebo artritickými problémami. Pozrite si top trojku tehotenských vankúšov, vyberte si ten správny práve pre vás a začnite si spánok vychutnávať, nie o dokonalom spánku len snívať.

 tehotenský vankúš

TOP 1. SNUG L

Zaručuje zmiernenie tlaku počas spánku na boku. Tehotenský vankúš Snug L môže byť použitý aj ako pomôcka pri dojčení. Rovnako ideálny a vhodný je aj pre ľudí trpiacich bolesťami krku a chrbtice. Ponúka podporu tela a krku. Vyrobený je z materiálu, ktorý je prispôsobivý, ale zároveň drží svoj tvar. K vankúšu ponúkame aj obliečku na tehotenský vankúš na spanie Snug L, ktorá sa jednoduchým spôsobom na vankúš oblečie a znova vyzlečie, pričom ju môžete prať v práčke. Vankúš si tak zachováte svieži a čistý. Pre prispôsobenie svojim potrebám je na vankúši ušitý aj zips, ktorý umožňuje regulovanie náplne. Materiál použitý na výrobu tohto vankúša je zároveň jemný a príjemný na dotyk a tiež citlivý k detskej pokožke, preto nemusíte mať pri kontakte s jemnou pokožkou vášho bábätka žiadny strach.

vankúš pre tehotné

TOP 2. CUDLLE ME

Tento roztomilý a útulný vankúš môže byť použitý v rôznych pozíciách, aby vám poskytol podporu pre krk, chrbát a kolená - v závislosti od toho, kde cítite, že to najviac potrebujete. Jeho všestrannosť je ideálna na uspokojenie vašich meniacich sa potrieb (a nepríjemných pocitov) pri postupovaní tehotenstva.  Aj jeho názov hovorí za všetko: Cudlle Me – v preklade znamená maznať, hýčkať. Nechajte sa preto hýčkať celotelovým tehotenským vankúšom, ktorý využijete v rôznej polohe, kde vytvára pevnú a pohodlnú podporu. Ak ste žena, ktorá sa každé ráno prebúdza s bolesťou chrbta, investujte do tohto vankúša a presvedčte sa, že sa vaše problémy zlepšia.

tehotenský vankúš cena

TOP 3. MAMAS § PAPAS

Tehotenský vankúš Mamas § Papas bol navrhnutý tak, aby podporoval váš krk, chrbát a kolená. Prispôsobí sa vášmu meniacemu sa tvaru tela. Je vhodný ako pomôcka na spanie alebo na podporu dieťaťa pri dojčení, môže byť tiež použitý na zmiernenie bolesti chrbta počas sedenia.

tehotenský vankúš na spanie

Každý produkt, ktorý nám dáva niekoľko hodín navyše v posteli, dostane náš hlas a je skutočným víťazom. Vyskúšajte si svojho pomocníka, ktorý sa pre vás stane vašim hrdinom a ušetrí vás bezsenných nocí. Doprajte si pohodlie, komfort, relax, úľavu od bolesti a ničím nerušený spánok aj s našou ponukou tehotenských vankúšov.



Komentáre

Zanechajte svoj komentár