Home

Home

ľavý banner

VIANOČNÉ OBLIEČKY UMOCNIA VIANOČNÚ ATMOSFÉRU KAŽDEJ SPÁLNE

Pridal: Gabika K. Kategória: Obliečky Dňa: Pozretí: 1820

Vianočný čas sa pomaly, ale isto blíži. Pre niekoho to predstavuje stres a zhon, pre iného zase najkrajšie obdobie roka. K Vianociam nepatria len darčeky a voňavé pečivo. Aby ste mohli privítať vašich blízkych do útulnej vianočnej atmosféry, vyzdobte si domácnosť a nezabudnite na každú miestnosť vášho domova. Posteľné obliečky už dávno nie sú len nevyhnutnou súčasťou postele. Vďaka dnešnej širokej ponuke sú výrazným prvkom dokonale dotvárajúcim každý interiér. Ak počas Vianoc budú vašou voľbou vianočné obliečky, umocníte pravú atmosféru Vianoc aj vo vašej spálni. O to milšie bude privítanie vašich hostí či rodiny v izbe s vianočnými obliečkami.

Vianočné obliečky Christmas EMI

Výber materiálu

Pri výbere materiálu dbajte na kvalitu a neulakomte sa na obliečky, ktoré sú podozrivo lacné. Osvedčenou klasikou sú kvalitné obliečky zo 100 % bavlny delux. Tradičná posteľná bielizeň z bavlny sa stále radí medzi najrozšírenejšie obliečky na trhu. Prednosťami tohto materiálu sú predovšetkým výborná priedušnosť, trvácnosť a hebký materiál. Ide o pevnú látku, ktorá veľmi dobre drží svoj tvar. Je odolná voči oderom spôsobeným častým praním. Vysoká gramáž materiálu zaručuje kvalitné spracovanie. Obliečky z bavlny delux sú také príjemné, že sa vám nebude chcieť vstávať. Môžete ich kombinovať s froté alebo jersey prestieradlami, čím vytvoríte útulné hniezdočko na spanie.

Výber farby

Typickou farbou Vianoc je červená a zelená, preto sa nebojte obliečok vo výrazných tónoch. Pokojne siahnite po vzoroch, ktoré sú zaujímavé a veselé. Vianočné obliečky so zaujímavým vzorom sa ihneď stanú očarujúcim doplnkom každého interiéru. Medzi obľúbené motívy patria samozrejme stromčeky, hviezdičky, soby, snehové vločky, srdiečka, ale aj typické vianočné káro doplnené nápismi.

Vianočné posteľné obliečky

Vianočné obliečky ako darček

Posteľnými obliečkami s vianočným motívom môžete pokojne aj niekoho obdarovať. Určite sa vaši blízki potešia praktickému a milému darčeku. Navyše vianočné posteľné obliečky sú ideálnym darčekom, pretože v obdarovanom zanechajú sviatočný pocit aj potom, čo Vianoce skončia. Pripomenú mu krásne chvíle a dokonca si ich môže zamilovať natoľko, že sa stanú jeho spoločníkom počas celého chladného obdobia roka nielen počas Vianoc. Sú niečím, čo využije a potrebuje každý. Vianočné posteľné obliečky sú nepochybne pastvou pre oči. Zaručene ich budú všetci milovať.

V EMI sme si pre vás pripravili vianočné posteľné obliečky s klasickým aj 3D motívom. Naša posteľná bielizeň so zimnými motívmi je vyrobená z vysokokvalitnej 100 % bavlny delux. Spĺňa tie najprísnejšie nároky na kvalitu materiálu a potlače. Inšpirujte sa a zažite príjemné očarujúce chvíľky v útulnom domácom prostredí. Vyberte si motív, ktorý najviac ulahodí vášmu oku.

Vianočné obliečky

Vianoce sú čas, kedy sa celý váš domov môže premeniť na rozprávkové miesto. Nezmeškajte to a oblečte svoj domov do sviatočna! Vneste dotyk pohody a pokoja do vášho domova. Naše vianočné obliečky vám pomôžu vdýchnuť sviatočnú atmosféru a prinesú ducha Vianoc aj k vám. Užite si tohtoročné Vianoce v pokoji. Šťastné a veselé!



Komentáre

Zanechajte svoj komentár