Home

Home

ľavý banner

PREČO BY STE MALI SEDACIE VAKY VYUŽÍVAŤ V PRÁCI?

Pridal: Mária Šandalová Kategória: Sedacie vaky Dňa: Pozretí: 321

Od skorých ranných hodín sedíte v kancelárii, po krk v papieroch a neviete, kde vám hlava stojí. Mrvíte sa v nepohodlnom kancelárskom kresle a všetko vás bolí. Nech už je obed, predelenie ukrutne dlhého pracovného času!

Po výdatnom obede to príde. Nastane útlm, ktorý vám nedovoľuje ďalej rozumne uvažovať ani pokračovať v pracovnej činnosti. Vtedy je čas na sedací vak. Prečo by sme si ho mali zaobstarať do kancelárie?

sedacie vaky

Zrelaxujete a načerpáte energiu k popoludňajšej práci

Nie je nič lepšie ako vymeniť 10 minút v kancelárskom kresle, za chvíľku v sedacom vaku. Predstavte si, že po obede prídete do kancelárie a opäť si musíte sadnúť do toho tvrdého, nepohodlného kresla a pracovať. V tejto chvíli, viacerí z nás myslia na južanov, ako sú Taliani alebo Španieli, ktorí majú poobednú siestu. Závidíme im tú pohodu a možnosť úplného vypnutia od pracovných povinností. Doprajte si to aj vy. Aj keď len na 10 minút a v priestoroch vašej kancelárie. 
Ste šéfom v spoločnosti? Skúste vytvoriť relaxačný priestor  pre vašich zamestnancov, kde budú aj sedacie vaky. Po chvíľke oddychu sa zlepší aj ich pracovné nasadenie. A povedzme si narovinu, aj pre vás to bude príjemná zmena, sadnúť si do vaku na sedenie, a nachvíľu nič nerobiť, len relaxovať.

sedací vak v práci

Odbúrate stres a napätie

Poddajnosť a mäkkosť sedacích vakov pôsobí blahodarne aj na vaše zdravie.  Ak vás rozčúlil neochotný zamestnanec, nespoľahlivý dodávateľ, alebo len nepríjemný telefonát, choďte a sadnite si do vaku. Uvidíte, ako všetko napätie a stres opadne. Zatvorte aspoň na chvíľu oči, párkrát si vydýchnite a je to preč. Aj zamestnanci každodenne čelia rôznym pracovným úlohám, ktoré im často spôsobujú psychické vypätie. Krátky oddychový čas vo vaku na sedenie im dokáže prinavrátiť pracovný elán a prekonať stresové situácie.

Stuhnuté svaly z pridlhého sedenia

Kvalita kancelárskej stoličky síce dokáže ovplyvniť držanie tela pri práci, ale sedací vak uvoľňuje a regeneruje svaly. Niekedy si to neuvedomíte, ale počas sedenia za počítačom ste zhrbený, opierate sa o stôl lakťom alebo v kresle pomaly ležíte. Radšej si dajte 5 minút v sedacom vaku a svaly sa ihneď uvoľnia. Neveríte? Je tomu naozaj tak. Vaky na sedenie sú plnené malými polystyrénovými guličkami, ktoré dokonalo obkreslia krivky vášho tela. Tým, že podopierajú chrbticu a ramená, svaly majú priestor na relaxáciu a oddych od vypätého držania. Alergici nemusíte sa báť, táto výplň je antialgerická.

sedacie vaky v google
Ak patríte k tým, ktorí majú večne problémy s bolesťami chrbtice, oceníte chvíľkové uvelebenie sa vo vaku. Vo vaku na sedenie budete relaxovať, no zároveň vás bude udržiavať v správnej polohe. Vďaka tvarovateľnej výplni, predídete ťažkostiam spojeným s nesprávnym držaním tela, ako sú bolesti krížov a chrbtice, stuhnuté svaly, či tráviace problémy.

Komfort pre tehotné pracujúce ženy

Máte vo svojom tíme budúcu mamičku? Vak na sedenie jej uľahčí čas strávený v práci. Z pridlhého sedenia v kancelárskom kresle môže byť vyčerpaná, a tým aj menej aktívna v práci. Sedacie vaky pre tehotné ženy sú spoľahlivým pomocníkom pri ťažkostiach, ktoré žena môže pociťovať počas tehotenstva. Držia krk i chrbticu v správnom tvare a budúce mamičky nemusia sedieť s bolesťami chrbta v nepohodlnom kresle. Navyše, zaobstaraním vakun a sedenie pre tehotné ženy, si urobíte očko u každej zamestnankyne. Do práce budú chodiť rady práve preto, že im doprajete kvalitný odpočinok.

sedacie vaky pre tehotné Ženy

Pokiaľ máte záujem počas pracovnej doby na chvíľu vypnúť, oddýchnuť si a chcete tento komfort dopriať aj svojím zamestnancom, vak na sedenie je vhodným riešením. Relaxačnú miestnosť, v ktorej budú vaky na sedenie umiestnené, môžete zladiť aj farebne. Vaky vyrábame v rôznych farbách i farebných kombináciách, podľa vášho želania. Zároveň si môžete nakombinovať rozmery, materiál i látku, z ktorej chcete mať vak vyhotovený. Všetko záleží na vašich preferenciách, ktorým sa vieme individuálne prispôsobiť.

Ako jeden z mála predajcov, šijeme všetky sedacie vaky na Slovensku. Preto sa vieme individuálne prispôsobiť každej požiadavke, a to s garanciou najnižšej ceny na trhu. Na sklade máme viac ako 350 kusov sedacích vakov, ktoré máte možnosť si nakúpiť elektronicky alebo osobne, v jednej z našich kamenných predajní.



Komentáre

Zanechajte svoj komentár