Home

Home

ľavý banner

PRUŽINOVÉ MATRACE - V ČOM SÚ VÝNIMOČNÉ?

Pridal: Kategória: Matrace Dňa: Pozretí: 680

Doba pokročila a na trhu nájdete veľké množstvo rôznych druhov matracov. Vieme, aký vie byť práve výber toho správneho vyčerpávajúci. Čím viac druhov, tým ťažšie rozhodovanie. Preto sme sa rozhodli pomôcť vám a oboznámiť vás s vlastnosťami kvalitného pružinového matraca.

Pružiny ako pomocníci

Mnoho ľudí odrádzajú pružiny z dôvodu ich rýchleho opotrebovania, vyskakovania a vŕzgania. Ak ste sa s tým stretli aj vy, jednoducho ste len mali to „šťastie“ a narazili ste na nekvalitný pružinový matrac. Kvalitné pružinové matrace obsahujú samostatne stojace bonnelové pružiny v tvare presýpacích hodín pospájané navzájom oceľovou cievkou. Vďaka tomu je uvoľnenie pružiny v matraci takmer nemožné. Úlohou pružín je naopak podpora celého tela, čím zaisťujú správnu oporu a udržiavajú chrbticu v optimálnej polohe. Matrac obsahujúci kvalitné pružiny sa vyznačuje aj dostatočne veľkou nosnosťou.

bonnelové pružiny v tvare presýpacich hodín

Dlhovekosť

Medzi ďalšie silné stránky kvalitného pružinového matraca patrí aj dlhá životnosť. Ak sa matrac používa správne a pravidelne sa otáča tak, aby nebol permanentne namáhaný a napokon preležaný, dokáže luxusný pružinový matrac vydržať roky. Pokiaľ dbáte o starostlivosť matraca, nemáte sa čoho báť.

antialergický luxusný pružinový matrac

Optimálna výška

Pri výbere správneho matraca netreba zabúdať ani na výšku. Od nej totiž závisí práve schopnosť matraca prispôsobiť sa telu. Minimálna výška je 12 cm a každý centimeter navyše je plusom. Zaručí sa tak dostatočný priestor na kopírovanie tela.

Novodobý luxus

K  najsilnejším stránkam pružinových matracov patrí až 6x väčšia priedušnosť v porovnaní s penovými matracmi. Kvalitné pružinové matrace najnovšej generácie sú odolné voči preležaniu a svoju kvalitu si zachovávajú pri nosnosti až do 120 kg.

pružinový matrac s ortopedickými vlastnosťami

Matrac na ktorom si spánok užijú aj astmatici či alergici

Mäkké a luxusné obliečky vyrobené z odolného antialergického polyesterového vlákna ponúkajú antibakteriálne, antialergické aj antimykotické vlastnosti. Majú pozitívny vplyv na pokožku. Zabezpečujú neutralizáciu pachov a bránia vzniku plesní a množeniu roztočov. Sladké sny na kvalitnom a luxusnom pružinovom matraci si tak bez obáv vychutnajú aj alergici a ľudia trpiaci respiračnými ochoreniami.

Prečo sa rozhodnúť pre pružinový matrac?

  • vysoká nosnosť
  • antialergické a antibakteriálne a antimykotické vlastnosti
  • správna opora tela a chrbtice
  • dlhá životnosť
  • cenovo výhodné
  • až 6x vyššia priedušnosť
  • ortopedické vlastnosti
  • neutralizácia pachov 
  • obmedzujú vznik plesní a roztočov
  • ideálne aj pre alergikov a astmatikov

Chcete sa prebúdzať oddýchnutí, plní energie, vyspatí do ružova bez akýchkoľvek bolesti krížov a chrbtice? Tí, ktorí sa prebúdzajú práve týmto spôsobom, poznajú tajomstvo kvalitného pružinového matraca.



Komentáre

Zanechajte svoj komentár