Home

Home

ľavý banner

ŠTÝLOVÉ POSTEĽNÉ PREHOZY NIE SÚ LEN DOPLNKOM SPÁLNE

Pridal: Mária Šandalová Kategória: Prikrývky Dňa: Pozretí: 289

Na prvý pohľad sa môže zdať, že spálňa slúži len ako miestnosť, v ktorej sa dobre vyspíme a odpočinieme si. Áno, primárne slúži na to, ale už dávno sú preč časy, keď jej účelom bol len odpočinok. Dnes už netúžime po obyčajnej spálni s posteľou a obliečkami, práve naopak. Snažíme sa spálni dodať šmrnc, ozvláštniť ju a prispôsobiť tak, aby sa nám páčila. Len vtedy sa v nej budeme cítiť dobre a pohodlne.

Samozrejme, možností oživenia spálne je mnoho, no čo sa týka praktického využitia, či už jednolôžkovej alebo dvojlôžkovej postele, odporúčame posteľné prehozy. Aj posteľné prehozy podliehajú trendom, a práve vďaka tomu nie je vôbec komplikované nájsť prehoz, ktorý bude sa bude do vašej spálne hodiť, a zároveň sa bude páčiť aj vám. Trh ponúka obrovské množstvo prehozov v rôznych farbách, motívoch, vzoroch, textúrach a materiáloch, ktoré bezproblémovo zjednotia celú posteľ a spálňu. Navyše sa k posteľným prehozom dodávajú aj vankúše v rovnakom dizajne, vďaka čomu bude posteľ vyzerať naozaj elegantne.

Posteľné prehozy

Okrem toho, že sú štýlovým doplnkom, sú tiež praktickou záležitosťou

V každej domácnosti sa práši, a s perinami plnými prachu sa nespí príjemne nikomu, obzvlášť tým, ktorí trpia alergiami. Ak sa však posteľ cez deň zakryje posteľnými prehozmi, väčšina prachu sa usadí do prehozu a vám sa bude v perinách spať omnoho lepšie.

Posteľné prehozy majú aj ďalšie využitie, ktoré ocenia hlavne tí, ktorí sa nevyžívajú v ustielaní postele alebo na to jednoducho nemajú čas. V tom prípade stačí vziať prehoz a prehodiť ho cez posteľ, čím bude posteľ vyzerať ako ustlaná.

Prehozy na posteľ

Ak patríte k tým, ktorým ustielanie postele nerobí problém, ba čo viac, napĺňa ich, možno sa často stáva, že neprekypujete nadšením, ak niekto poruší vami starostlivo ustlanú posteľ. Či sú to vaše ratolesti, domáci miláčik alebo ktokoľvek iný, jednoducho vám to vadí. V tomto prípade oceníte prehoz tiež, pretože ním zakryjete posteľ, a deti sa na posteli môžu bez obáv hrať, sledovať televíziu alebo študovať. Nemusíte sa tak obávať ani nezhôd posteľnej bielizne s nápojmi alebo sladkosťami, pretože je chránená prehozom, ktorý sa jednoducho perie.

Prečo používať posteľný prehoz?

  • chráni posteľnú bielizeň pred nečistotami a prachom
  • štýlový a elegantný doplnok
  • zjednocuje posteľ a spálňu
  • posteľ sa nemusí ustielať

 

Dôvod, prečo posteľný prehoz nepoužívať, sme nenašli. V prípade, že ste sa ho rozhodli používať, prezrite si našu bohatú ponuku posteľných prehozov s rôznymi farbami, motívmi, vzormi a textúrami.



Komentáre

Zanechajte svoj komentár