Home

Home

ľavý banner

DETSKÉ OBLIEČKY, KTORÉ OŽIVIA VAŠU DETSKÚ IZBU

Pridal: Mária Šandalová Kategória: Obliečky Dňa: Pozretí: 416

Hľadáte pre svoje deti nové detské obliečky, pretože tie staré stratili šmrnc, alebo sú na ich pokrývajú postavičky, ktoré už nie sú v móde? Stačí si vybrať vhodný materiál, rozmery a motív, ktorý poteší vaše dieťa a oživí jeho detskú izbu. Prečítajte si nasledujúci text, ktorý vám výber detskej posteľnej bielizne uľahčí. Okrem toho v ňom nájdete tipy na zaujímavé a obľúbené posteľné obliečky pre deti.

Posteľné obliečky pre deti, ktoré šetria zdravie

Pri výbere obliečok by vás mali zaujímať dve základné veci – materiál, z ktorého je detské posteľné prádlo vyrobené, a jeho rozmery. Pokiaľ chcete svoje deti naozaj potešiť, voľbu motívu a farieb nechajte na nich.

Ideálny materiál je hodvábna 100%-ná bavlna

Synonymom kvalitnej a zdraviu neškodnej posteľnej bielizne je bavlna. Tento prírodný materiál je ideálnou voľbou, ak hľadáte vhodné posteľné obliečky pre deti. Bavlna je hodvábna, pevná a trvácna tkanina, takže jej neprekáža ani časté pranie, ktoré budete obzvlášť v prípade detských obliečok vykonávať dosť často. Pri kontakte s detskou pokožkou pôsobí príjemne a hrejivo. To znamená, že ak siahnete po bavlne, žiadnych alergických reakcií na citlivú detskú pokožku sa nemusíte obávať.


detske obliečky na posteľ

Od detských rozmerov až po klasické

Pre rozmery obliečok platia dva varianty: buď si vyberiete klasický set s rozmermi paplóna 140x200 cm a 70x90 cm s rozmermi vankúša, alebo detský set s menšími rozmermi, teda 90x130 cm pre paplón a 45x65 cm pre vankúšik. Okrem týchto možností sa môžete stretnúť s obliečkami pre vankúš v tvare valca. ktorý využije vaše dieťa pri cestovaní alebo ležaním na deke počas krásnych slnečných dní. Nie je dôležité, či vlastníte klasický, alebo detský set. Všetky detské obliečky na posteľ z našej ponuky nájdete zhotovené hneď v niekoľkých rozmeroch. Ak ste si vybrali motív obliečok, ale ich vhodný rozmer v ponuke chýba, kontaktujte nás a detské obliečky vyrobíme podľa vašich predstáv.

detské posteľné obliečky

Posteľné obliečky bábiky a Hello Kitty pre dievčatá

Tomuto detskému fenoménu podľahla snáď každá malá slečna. Zatiaľ čo my starší sme poznali svojich hrdinov hlavne z televízie a kníh, toto ružové mačiatko sa preslávilo najmä vďaka internetu. Objavila sa na peračníkoch, školských taškách ale aj vo videoklipoch. Pokiaľ je Hello Kitty veľkým idolom aj vašej dcérky a ružová farba tvorí značnú časť interiéru jej detskej izby, voľba je jasná. Potešte ju detskými posteľnými obliečkami Hello Kitty.

posteľné obliečky Hello Kitty pre deti

Ešte viac typické postavičky pre dievčatá, než samotná Hello Kitty, sú bábiky. Každé malé dievčatko malo svoju bábiku v podobe nerozlučnej kamarátky, ktorú si rada nosí všade so sebou. Často aj do postele. Zaobstarajte svojej dcérke bavlnené detské obliečky na posteľ s motívom bábiky a urobte radosť nie len jej, ale jej rozžiarenými detskými očami aj sebe.

Posteľné obliečky pre chlapcov s motívom aút

Ak máte malého syna, dobre viete, že fantázia jeho mysle nepozná hranice. Jazdiť dokáže každý predmet v domácnosti aj v prípade, že mu chýbajú kolesá. Autá znamenajú pre chlapcov to, čo pre dievčatá bábiky. Detské posteľné prádlo s motívom známej animovanej rozprávky u nás nájdete v dvoch farbách. Vyberte si autá buď v modrom alebo zelenom prevedení, ktoré isto potešia každú chlapčenskú ratolesť.

detské obliečky autá

Detské obliečky so zvieratkami pre všetkých

Ak máte deti oboch pohlaví a ani jednému z nich nechcete ukrivdiť, vyberte si posteľné obliečky s univerzálnym motívom. Zvieratká zbožňujú všetky detičky, preto posteľné prádlo s týmto motívom poteší rovnako dievčatá aj chlapcov. Bavlnené obliečky s tematikou zvierat zo zoo nájdete v našej ponuke v zelenej alebo ružovej farbe. Ak vaše deti aj v súčasnosti rozveselí nestarnúca klasika, detské obliečky s Krtkom sú pre ne správnou voľbou.

http://emi.sk/1235-obliecky-detske-zoo-zelene-emi.html

Posteľné obliečky s detským motívom nie len že potešia vaše deti, ale vhodne zvolený materiál sa postará aj o ich zdravie a citlivú pokožku. Ak vás tento výber neoslovil, detské obliečky s ďalšími vzormi nájdete v našej ponuke posteľnej bielizne pre deti.



Komentáre

Zanechajte svoj komentár