Prehozy

Prehozy

ľavý banner

Prehozy

Prehozy na posteľ plnia v spálni viacero funkcií naraz. Dodajú jej jedinečnosť a luxus, ale postarajú sa aj o ochranu vášho posteľného prádla pred jeho opotrebovaním a znečistením, čím mu zabezpečia dlhú životnosť. V našej ponuke nájdete prehozy zo 100% bavlny v rôznych farbách a motívoch. Od elegantných, až po farebne žiarivé.

Filtrovať podľa

Cena
Materiál
Farba
Rozmer
Pranie
Lôžko
Dekoratívna obliečka na vankúš
Filter
    • Zľava -33%
    Prehoz na posteľ Valeria EMI
    Skladom
    19,90 €
    29,90 €

    Prehoz na posteľ každú spálňu nielen oživí, ale poslúži aj ako skvelý pomocník do každej domácnosti. Je vyrobený zo 100 % mikrofibry. Ochráni obliečky pred znečistením. Doprajte si dokonale ustlanú posteľ behom sekundy.

    • Zľava -33%
    Prehoz na posteľ Dubai EMI
    Skladom
    19,90 €
    29,90 €

    Prehoz na posteľ Dubai sa hodí každej spálne. Vďaka prehozu bude vaša posteľ vždy dokonale ustlaná. Súčasťou balenia je aj obliečka na vankúš s rozmermi 40x40 cm. 

    • Zľava -30%
    Sivy_prehoz_na_postel_Paris_EMI
    Skladom
    20,93 €
    29,90 €

    Prehoz na posteľ Paris je ideálny do každej spálne. Behom sekundy máte posteľ dokonale ustlanú. Navyše zakryje vašu posteľ a obliečky, a tým ich ochráni pred znehodnotením.

    • Zľava -20%
    prehoz_na_postel_lace_emi
    Skladom
    23,92 €
    29,90 €

    Prehoz na posteľ Lace príjemne doplní spálňu či detskú izbu. Vďaka prehozu budete mať ustlané za pár sekúnd. Súčasťou balenia je aj obliečka na vankúš s rozmermi 40x40 cm. 

    Prehoz_na_postel_Laissa_EMI
    Skladom
    29,90 €

    Prehoz na posteľ oživí každú spálňu. Je vyrobený zo 100 % mikrofibry a svojim jemným vzorom dodá každej posteli eleganciu a ochráni obliečky pred znečistením. Doprajte si komfort a luxus ako z päť hviezdičkového hotela.

    Prehoz_na_postel_Ottorino_EMI
    Skladom
    29,90 €

    Prehoz na posteľ Ottorino premení vašu posteľ na dokonale ustlanú behom sekundy. Jemný materiál si vás získa aj vtedy keď prehoz využijete ako prikrývku. Ochranná funkcia a krásny dizajn je čerešničkou na torte.

    • Zľava -40%
    Zamatova_prikryvka_Velvet_220x240_cm_EMI
    Skladom
    53,40 €
    89 €

    Vychutnajte si spánok ako v bavlnke s prémiovým zamatovým paplónom 220x240 Velvet EMI. Na vrchnej strane je vyrobený z jemného a mäkkého zamatu. Spodnú stranu tvorí 100% kvalitná bavlna.

    prehoz_na_postel_zeleny
    Skladom
    19,90 €
    S prehozom na posteľ sa vaša spálňa premení behom sekundy. Jemnosť 100% - ného vysokokvalitného polyesterového vlákna oceníte, keď ho využijete aj ako prikrývku. Vďaka ochrannej funkcii prehozu si budete večer líhať do čistých perín.
    • Zľava -20%
    Pletena_deka_marhulova_150x200_cm_EMI
    Skladom
    160 €
    200 €

    Pletená deka marhuľová je ideálnym spoločníkom na chladné zimné večery. Oživí každú spálňu a obývačku a dodá jej útulnosť a pohodovú atmosféru. Strávte so svojimi najbližšími neoceniteľné chvíle, hoc aj pod jednou dekou.

    Tmavosivy_prehoz_na_postel_EMI
    Skladom
    30,90 €

    Tmavosivý prehoz na posteľ je skvelým doplnkom pre každú spálňu. V okamihu máte posteľ úhľadne upravenú. Okrem toho zakryje vašu posteľ a obliečky, čím ich chráni pred opotrebovaním.

    Smaragdový_prehoz_na_postel_EMI
    Skladom
    30,90 €

    Smaragdový prehoz na posteľ je výborným doplnkom pre každú spálňu. Rýchlo zabezpečí úhľadne upravenú posteľ a chráni obliečky pred opotrebovaním.

    Sivy_prehoz_na_postel_EMI
    Skladom
    34,90 €

    Prehoz na posteľ okamžite zmení vzhľad vašej spálne. Vysokokvalitné 100% polyesterové vlákno je príjemné na dotyk a môže slúžiť aj ako prikrývka. S jeho ochrannou funkciou si večer vždy ľahnete do čistých perín.

    Staroruzovy_prehoz_na_postel_EMI
    Skladom
    34,90 €

    Staroružový prehoz na posteľ je ideálnym doplnkom pre každú spálňu. Rýchlo a jednoducho upraví posteľ, pričom chráni posteľ a obliečky pred opotrebovaním.

    • Zľava -20%
    • 0%
    Prehoz_na_postel_elegant_EMI
    Vypredaný

    Prehoz na posteľ Elegant je praktickým a elegantným pomocníkom do každej domácnosti. Okrem ochrannej plní aj estetickú funkciu. Ako ľahkú prikrývku ho môžete použiť počas horúcich letných nocí, alebo ako deku pri čítaní svojej obľúbenej knihy. Dokonca ho vďaka zipsu behom sekundy premeníte aj na dekoratívny vankúš, či vankúš na spanie. Riešenie 3v1 si zamilujete nielen doma, ale aj na cestách.